עבור לתוכן

מתאם אינטרנט לחשמל

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנןת מתאם אינטרנט לחשמל ויש לי שלוש שאלות

1.בהתחקב בזה שאני היחידי שמחובר לאינטנרט האם אני יקבל את מלוא המהירות או שהמתאם מוריד מהמהירות?

2.האם אני יכול לשים מכשיר שתפקידו לפצל אחרי המתאם ולחבר שני מכשירים ? ואם כן כמה מכשיר כזב יאלא ?

3.מה ההבדל בין הדגמים האלא ומה כדאי לקנות?

http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=9452,9619,8764,10162

אני לא בטוח מה המהירות אבל לדעתי 30 מגה אם זה ממש משנה אז אני יכול לבדוק

תודה

פורסם

המהירות שתקבל מהמתאם תלויה במרחק בין המתאמים, אופן החיבור שלהם לשקע - דרך מפצל או לא, קיום של חשמל תלת פאזי בדירה וכמות הרעש האלקטרומגנטי שמכשירי החשמל שלך יוצרים. בעקרון המתאמים של ה-500 מגה עדיפים. סקירה מקיפה על אחד המוצרים הללו אתה יכול לקרוא כאן -http://www.netcheif.com/Reviews/DHP-500AV/DHP-500AV.htm

פורסם
  • מחבר

הנריק זה חדר ליד והמוצר כנראה יתחבר למפצל בקשר לתלת פזי אין לי מושג

אני ישמח בכל זאת תגידי לי בערך מה המהירות שאני יקבל במחשב המחובר אם המהירות המקורית היא 30 מגה

אני ישמח גם אם תהני לי על השאלות האחרות

פורסם

מה המהירות שאתה מצפה? אם כל מה שחשוב לך זה ה 30 מגה של האינטרנט אז מתאמים של 200MBPS יספיקו, יש שם קיט שמגיע עם שניים.

אם אתה צריך יותר מהירות קח שני מתאמים של 500MBPS.

כמו שאמרו המהירות משתנה במרחק, אופן החיבור והרעש על הקו, לא ממש ניתן לחזות את המהירות, באופן כללי בתנאי רגילים לצפות 100-200 מגה ממתאמים של 500 זה סביר, תוכל לחפש ביקורות על המוצר באינטרנט כדי לראות תוצאות שהתקבלו עם מוצרים דומים.

לגבי חיבור של עוד מכשירים, אתה צריך רכזת קווית, ואז תוכל לפצל כמו שרצית... בגלל שלא מדובר בהבדל כספי משמעותי אולי כדאי לשקול קנייה של ראוטר אלחוטי, המחיר דומה, יש בו רכזת קווית, ותיהיה לך את האופציה להפעיל שידור אלחוטי אם תצטרך.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התשובה

ראוטר יש לי (שלושה אפילו) הבעיה היא שהמודם נמצא בחדר ליד ואני רוצה לחבר אלי ps3 שמניסיון יעשה הרבה בעיות אם החיבור יהיה אלחוטי ולהעביר כבל בין החדרים זו לא אופציה בגלל זה חשבתי על המוצר הנ"ל

בהמשך לתשובה שלך יש לי כמה שאלות

1.אם מהירות האינטרנט שלי היא 30 מגה ואני עושה בדיקת מהירות במחשב שמחובר לראוטר במתאם הנ"ל שהמלצתה (ה200mbps) האם אני יקבל כתוצאה 30 מגה ?

2.האם אני יכול להשתמש בראוטר נוסף כמפצל ?

תודה

פורסם

1. כן אתה אמור לקבל 30 מגה, אבל אין פה הבטחות.

2. כן

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה ה200mbps יספיק נכון ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים