עבור לתוכן

מחשב אמין מהיר ועוצמתי

Featured Replies

פורסם

היי חברים, יש לי רצון לקנות מחשב נייד כבר המון המון זמן .. בערך חצי שנה.. אני מחפש ולא ממש מוצא משהו אמין וחזק.

הבנתי שאני צריך להתביית על החטיבות העסקיות של היצרנים - מחשבים ניידים יצרנים - הבנתי ששם ישנה איכות מוצרים גבוהה יותר.

אז בואו נתחיל:

התקציב: לא כ'כ רלוונטי - נראה בהתאם לאופציות.. ישנה קפיצה בין 5-6 לפתאום 9.. (מדובר על אלפים) שם העניינים מסתבכים ולא נראה לי שההבדל מצדיק את המחיר.

מטרה: עבודה שוטפת, חלקה - מחשב שלא מתקלקל מהר - משהו מאוד אמין. משחקים - רמה גבוהה -בינונית(לא באמת קריטי) , עריכת מוזיקה / הקלטת מוזיקה. וכמובן מחשב אישי על הדרך לשימושים אישיים ופשוטים של יומ - יום.

גודל המסך - לא חשוב הגודל.

רזולוציית המסך - עדיף FHD אבל לא כ'כ קריטי.

דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - מה הכוונה?

משקל רצוי - לא משנה!

האם נדרש זמן סוללה ארוך - גם לא כ'כ משנה.. כמובן שרצוי כי זה מראה על האיכות סוללה -אבל לא חשוב באמת.

האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא משהו מיוחד.

Bluetooth

- לא משנה.

כונן קשיח

- עדיפות למשולב עם SSD לאור העובדה שזה מעלה את הביצועים.

כונן אופטי

- לא משנה.

האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא רלוונטי אבל תמיד נחמד.

האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא חושב, אבל כמובן 3 שנים אחריות בארץ לפחות!

האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - ממש לא משנה. יש לי כבר רשיון.

האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - חשבתי על ASUS או DELL - ככה ממליצים.. אבל אני מחפש משהו אמין מאוד. מה דעתכם רבותיי? חג שמח ותודה מראש. ::)

אם יש שאלות נוספות להכוונה אשמח לענות עליהן!

פורסם
  • מחבר

הקפצה - אף אחד לא ענה..

פורסם

אם המשקל לא משנה תקנה נייח.

הרבה יותר זול וביצועים טובים יותר.

פורסם
  • מחבר

אם המשקל לא משנה תקנה נייח.

הרבה יותר זול וביצועים טובים יותר.

אין לי בעיה לקנות נייח אבל אני רוצה נייד בשביל שאוכל לקחת אותו למחוץ לבית בלי לפרק כל פעם מחדש את המחשב..

פורסם

כדי לשחק בזמן שאתה עושה קניות?

לא הבנתי מה השימושים שאתה דורש מהמחשב. מספיק לך נייד קל שיאפשר לגלוש באינטרנט בנסיעות, או שאתה רוצה מכונת משחקים?

אם אתה מדבר על לקחת אותו מחוץ לבית, לכמה זמן מדובר? האם יש שקע חשמל? ואיך אתה סוחב אותו? (גב, רכב..)

יש הרבה דברים שנראים לך מיותרים עכשיו (כמו המשקל), דברים שרק אחרי הקניה מתבררים כחשובים אפילו יותר מחוזק המפרט.

פורסם
  • מחבר

כדי לשחק בזמן שאתה עושה קניות?

לא הבנתי מה השימושים שאתה דורש מהמחשב. מספיק לך נייד קל שיאפשר לגלוש באינטרנט בנסיעות, או שאתה רוצה מכונת משחקים?

אם אתה מדבר על לקחת אותו מחוץ לבית, לכמה זמן מדובר? האם יש שקע חשמל? ואיך אתה סוחב אותו? (גב, רכב..)

יש הרבה דברים שנראים לך מיותרים עכשיו (כמו המשקל), דברים שרק אחרי הקניה מתבררים כחשובים אפילו יותר מחוזק המפרט.

הנייד מיועד לשימוש אישי - PC.

כפי שאתה יודע האישיות והנוחות של מחשב נייד - בדומה לפאלפון אך לא לאותם שימושים -> יותר אישי זה מחשב שהוא נייד ואפשר לקחת לפגישות עסקים וכ'ו (למרות שאני לא מתעסק יותר בביזנס)

אני מוזיקאי. אני גם גיימר.

השימוש של המחשב מיועד לעריכת מוזיקה - לא מקצועית לגמריי אבל גם לא חובבנית.

יש לי ציוד אבל אני לא מתיימר להיות מפיק מוזיקאלי (לרגע נתון זה) אני יושב בממד - אני רוצה שיהיה לי גם גישה לאינרנט ולקחת את התוצרים שלי למקומות אחרים חוץ מהממד - הוא צריך להיות נייד.

אני אחבר לו כנראה גם מוניטור(ים).

שורה תחתונה - צריך מחשב אמין שלא מתחמם -

ציינתי את העובדות האלו כי הסתכלתי ובשוק היום המחשבים הניידים אולם מפוצצים בחומרה אבל האיכות חומרים שלהם גרועה כך שהביצעוים שלהם בעלי פסון בתחילת הדרך אבל לאחר שימוש של שנה בערך הם מתחילים לזייף בצורה נוראית.

מקווה שהבנת אותי..

אשמח לענות לעוד שאלות אם לא הבנת אותי (אני קצת מסובך, מצטער מראש!)

פורסם

מחשב סביר עם איכות בניה מעל הממוצע, גודל ומשקל טובים יחסית וכרטיס מסך שגם תוכל לשחק קצת -

http://www.pchome.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-lenovo-e330-33544pg

אם אתה מוכן להתפשר על משחקים ולשלם יותר כדי לקבל מחשב יותר עמיד, יש את ה-e6330 של דל -

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20495

פורסם
  • מחבר

מחשב סביר עם איכות בניה מעל הממוצע, גודל ומשקל טובים יחסית וכרטיס מסך שגם תוכל לשחק קצת -

http://www.pchome.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-lenovo-e330-33544pg

אם אתה מוכן להתפשר על משחקים ולשלם יותר כדי לקבל מחשב יותר עמיד, יש את ה-e6330 של דל -

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20495

יש סיבה שבחרת במחשבים מבוססים I5 מאשר I7?

פורסם

מחיר, והשימושים שנתת. לצרכים שלך לא לוקחים i7. זה יגמור את הסוללה מהר יותר ולא יתן לך שום דבר.

פורסם
  • מחבר

מחיר, והשימושים שנתת. לצרכים שלך לא לוקחים i7. זה יגמור את הסוללה מהר יותר ולא יתן לך שום דבר.

למה לא?

הבנתי שI7 טוב לעריכה כיוון שהוא מעבד יותר עוצמתי ותוכנות עריכה ופלאגינים כבדים וזה יגרום לקריסה..

פורסם

^ לא נראה לי הגיוני שהפוסט הזה כאן ;)

ל I7 בניידים יש באמת יתרון של 2 ליבות פיזיות נוספות לחלק מהדגמים. (ועוד 4 לוגיות)

אני לא רואה את הטעם ב I5 בניידים. כולה עוד 2 ליבות HT יחסית ל I3. (בשניהם יש 2 פיזיות)

מבחינת צריכת החשמל, זה נכון עקרונית. אבל לא כל כך משמעותית, ביחוד כששאר הליבות לא בשימוש.

רק קח בחשבון שנייד מבוסס כזה, כנראה הבטרייה שלו לא תספיק ליותר משעתיים בשימוש אינטנסיבי המאמץ את המעבדים.

באיזה תוכניות עריכת מוזיקה אתה משתמש? cubase וכו' ?

אם כן ואתה יוצר פרוייקטים גדולים, כדאי לקחת I7 וכדאי לקחת לפחות 8GB זכרון, אפילו 16GB.

גם כדאי SSD מהיר ודיסק קשיח 1TB נוסף לאיחסון פרוייקטים. (צריך למצוא דגם מתאים, שניתן להחליף בו בין הכונן אופטי לדיסק קשיח נוסף)

פורסם

אני מציע לשקול קניית מחשב נייח חזק ומחשב נייד... נייד :)

פורסם

+1

סיכוי טוב שזה גם יצא לך יותר זול בסוף.

פורסם

צודק

וזו הסיבה להמלצה על ה-E330 או ה-E6330.

פורסם
  • מחבר

ל I7 בניידים יש באמת יתרון של 2 ליבות פיזיות נוספות לחלק מהדגמים. (ועוד 4 לוגיות)

אני לא רואה את הטעם ב I5 בניידים. כולה עוד 2 ליבות HT יחסית ל I3. (בשניהם יש 2 פיזיות)

מבחינת צריכת החשמל, זה נכון עקרונית. אבל לא כל כך משמעותית, ביחוד כששאר הליבות לא בשימוש.

רק קח בחשבון שנייד מבוסס כזה, כנראה הבטרייה שלו לא תספיק ליותר משעתיים בשימוש אינטנסיבי המאמץ את המעבדים.

באיזה תוכניות עריכת מוזיקה אתה משתמש? cubase וכו' ?

אם כן ואתה יוצר פרוייקטים גדולים, כדאי לקחת I7 וכדאי לקחת לפחות 8GB זכרון, אפילו 16GB.

גם כדאי SSD מהיר ודיסק קשיח 1TB נוסף לאיחסון פרוייקטים. (צריך למצוא דגם מתאים, שניתן להחליף בו בין הכונן אופטי לדיסק קשיח נוסף)

מבחינת אחסון זה - אין בעיה להשיג דיסק קשיח חיצוני.

אני רציתי מחשב עם I7 באמת לדברים האלו.. 8GB מינימום. אולי אפילו 16.

SSD - > אם אפשר כן..

אבל אני מחפש מחשבים ואני רואה רק ישנים מ2011/2012.

+1

סיכוי טוב שזה גם יצא לך יותר זול בסוף.

בוודאי שיצא לי יותר זול אני יכול להרכיב בעצמי מחשב מטורף בTMS.CO.IL אבל זה לא הרעיון כרגע.. אני מחפש מחשב נייד, יכול להיות שבהמשך הדרך אני אקנה מחשב נייח לעסקין אלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים