פורסם 2013 במרץ 2812 שנים שלום לכולם.לפני הכל תודה לכל מי שעוזר ויעזור,ולשאלה - אני מעוניין להתקין שרת ל3 ייעודים שונים - 1. FREENAS - שרת קבצים2.APACHE - שרת אינטרנט3. ORACLE DBהשאלה היא באיזה הפצה הכי כדאי לבחור?אני לא צריך משהו גרפי כי המחשב הולך להיות מחובר לראוטר ואשלוט עליו ע"י PUTTY או משהו כזה, וגם כי אני לא רוצה להעמיס סתם על המחשב...אשמח להמלצה.תודה רבה וחג שמח...נ.ב. אני די חדש בלינוקס אך יש לי זמן ללמוד מה שיידרש... תודה.
פורסם 2013 במרץ 2812 שנים תתקין מ net install של Debian ואז תוסיף רק את מה שנחוץ לך. אתה יכול להחזיק מערכת עם foot print מאוד קטן.מן הסתם שניתן להמהל הכל בקלות עם SSH ולא צריך פה שום GUI.
פורסם 2013 במרץ 3012 שנים אם יש לך היכרות קודמת אם הפצה כלשהיא תתחיל ממנה - שתראה שהכול מסתדר לך. אחריי זה תוכל לעבור לכל הפצה שאתה רוצה, ותוכל ללמוד את ההפצה האחרת על מחשב שלך ולא על השרת (שכבר עובד עד אז)אני משתמש בעצמי אם arch אז גם כשאני מתקין שרת אני שם אותה - ולא כי היא האופטימלית (היא קלה ומהירה, אבל המבנה של המערכת משתנה בצורה משמעותית כל הזמן והיא נשברת בעדכונים), אלא פשוט כי אני מכיר אותה הכי טוב ויותר פשוט לי לטפל בבעיה בארצ' ולא לעשות דברים בהפצה שאני לא מכיר
פורסם 2013 במרץ 3112 שנים יש א זה להרבה הפצות, זה לא שאופן סוסה או דביאן (שהזכירו מקודם) מיוחדות בקטע הזה
פורסם 2013 באפריל 112 שנים תלוי על איזה הפצות מסתכלים. לא הייתי מצפה למצוא דברים כאלה בהפצות "למשתמש ביתי" שמבוססות על אובונטו, וזה חלק גדול מהלינוקסים הביתייםאבל הפצות מוכרות "מקצועיות" כמו דביאן / סוסה / גנטו / סלאק... וזה פחות או יותר mainstream לא איזה הפצות שאף אחד לא מכיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.