עבור לתוכן

SSD for gaming

Featured Replies

פורסם

לא מכיר כל כך את הנושא.

כדאי? שווה את הכסף?

אשמח לשמוע מה דעתכם.

תודה.

פורסם

בזבוז מוחלט.

פורסם
  • מחבר

בזבוז מוחלט.

תוכל לפרט?

פורסם

לדעתי לא בזבוז

המחירים כיום כבר לא כל כך בשמיים והמהירות שהמשחקים עולים מורגש וגם הLOADING TIME בזמן המשחק מורגש לטובה.

שווה את הכסף? לדעתי כן, אבל יש הרבה שיחלקו עליי.

פורסם
  • מחבר

לדעתי לא בזבוז

המחירים כיום כבר לא כל כך בשמיים והמהירות שהמשחקים עולים מורגש וגם הLOADING TIME בזמן המשחק מורגש לטובה.

שווה את הכסף? לדעתי כן, אבל יש הרבה שיחלקו עליי.

מה לגבי המשחק עצמו? יש שיפור משמעותי?

פורסם

אין שיפור בכלל

ברגע שהמשחק נטען, אין הבדל בין SSD לבין HDD מבחינת הביצועים אלא רק זמני טעינה מהירים יותר

בגדול SSD מקצר משמעותית זמני טעינה של תוכנות כבדות, טעינת מערכת ההפעלה וטעינת משחקים

חושב שזה שווה את הכמה מאות שקלים ?

אני באופן אישי חושב שזה השקעה חשובה לא פחות מכל רכיב אחר במחשב, אבל יש אנשים שיעדיפו לחכות עוד כמה שניות ולא לשלם כמה מאות שקלים

אבל למקרה שלך, אם השימוש שלך הוא למשחקים בלבד ואתה לא מתכוונן לנצל אותו גם למערכת הפעלה -> בזבוז מוחלט של כסף

פורסם

במשחקים SSD לא ממש משנה.

מאוד תלוי באיזה משחקים.

יש משחקים ספציפים בהם השיפור בזמני השמירות/טעינות יהיה מאוד מורגש.

יש משחקים שההבדל לא יהיה מורגש, כי זמן ההמתנה בעיקר קשור לפעולות עיבוד.

בכל מקרה על הFPS זה לא משפיע כלל, אלה אם כן המנוע דפוק ומקרטע בגלל פעולות כונן.

אחד הדברים הנחמדים בSSD(שבאופן טבעי המערכת הפעלה נמצאת עליו), זה התגובתיות הנהדרת של המערכת הפעלה(וכל מה שמחליטים לשים עליו).

לכן מי שאוהב לעשות מולטיטסקינג, וALT TABBING בין משחק לוינדוס, יהנה מאוד מSSD.

מסקנה:

SSD למשחקים נחמד שיש.

לא ממש נחוץ.

באופן כללי SSD קניה כדאית למחשב שאינו מוגבל חזק בתקציב.

לPOWER USERS אפילו הייתי אומר חובה.

פורסם

אין סיבה לא לשים היום SSD במערכת חדשה (שהיא יותר מבסיסית ולשימוש משרדי בלבד).

לגבי גיימינג ספציפית - אני שמתי לב להבדל משמעותי בכמה משחקים (לדוגמא Star Wars The Old Republic) אבל לרוב זה לא משמעותי.

פורסם

יש סיבה... 500 שקל ל120 ג'יגה. אם יש לך תקציב מוגבל ה500 שקל האלה יאפשרו לך כרטיס מסך או מעבד חזקים בהרבה מה שכן יתן שיפור גדול למשחקים.

יש פה ושם משחקים עם זמני טעינה די גרועים בהארדיסק כמו למשל באטלפילד, שSSD טוב יקצר לך את הזמן בהרבה. אבל לא הייתי לוקח את זה על חשבון חלק אחר במחשב ...

פורסם

למה ללכת רחוק... יש לך היום בחידון של הזון הזדמנות. :)

פורסם
  • מחבר

טוב אני מבין שהדעות חלוקות :)

פורסם

עזוב דעות... פשוט מאוד זה לא קשור לFPS ולא משפיע על משהו במשחק... פשוט תחכה פחות זמן לטעון את המשחק. בהרבה משחקים הטעינה גם ככה עם HDD טוב זה כמה שניות ובאחרים יש טיימר בתחילת המשחק שבמילא אם טענת מהר תחכה כמו גדול לטיימר שכל השחקנים יסימו לטעון. אם אתה רוצה את זה (וזה כמובן עוזר גם במערכת הפעלה) לך על זה, זה לא עניין של דעות של אחרים, זה שיקול שלך ...

פורסם

זה הכל עניין של כסף, יש לך עוד 500 ש"ח מיותרים? תקנה SSD ותהנה, כמו שמצדיקים SSD עבור OS ושאר ירקות אפשר גם ליהנות איתו במשחקים.

אני החלטתי לשדרג את הSSD הקודם שלי (SUNDISK) בדיסק של קורסייר (GTX) עבור OS והסאנדיסק משמש למשחקים.

פורסם

אני החלטתי לשדרג את הSSD הקודם שלי (SUNDISK) בדיסק של קורסייר (GTX) עבור OS והסאנדיסק משמש למשחקים.

איך הGTX יש הבדל בין השדרוג?

פורסם

זה יותר בקטע של שדרוג כמות ולא שדרוג דגם

כי הרי SSD מתמלאים בקלות, אז הוא פשוט שדרג את הנפח

וכן, ה GTX מסדרה חדשה יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים