עבור לתוכן

עזרה בנוגע להגדרות של יוטורנט

Featured Replies

פורסם

אני מוריד טורנטים דרך התוכנה uTorrent גרסה 3.3.

התוכנה לא מורידה לי במהירות שאפילו קרובה למהירות המקסימלית. אני על 100 מגה של הוט עם הספקית הוט-נט, ההוטבוקס מתפקד כמודם בלבד. כמובן שיש לציין, כי אני עשיתי נסיונות רבים והורדתי טורנטים עם הרבה זורעים ומעט יונקים ככל האפשר, וזה עדיין מוריד לי בקצב נמוך, לא מנצל יותר ממחצית המהירות המקסימלית.

הפעולות שכבר עשיתי הן: בדיקות של מהירות הורדה באתרים שונים - תוצאות תקינות, בדיקת פינגים - תוצאות תקינות, מחקתי את התוכנה לגמרי והתקנתי מחדש, לא נגעתי כלל בהגדרות, סרקתי וירוסים ומזיקים - התוצאות שליליות, התקשרתי לחברת התשתית ולספקית בכדי לוודא שאין בעיות/תקלות - התשובה הייתה שלילית.

בעבר, הלא רחוק כל כך, אני זוכר שנהנתי ממהירות מצוינת, כך שאינני יודע מהי הסיבה שבגללה אני מנצל רק חצי מהמהירות המקסימלית.

ידוע לי שניתן "לשחק" קצת בהגדרות, ולא חסרים מדריכים בפורומים, ביוטיוב, אך אינני יודע מה מועיל ומה מזיק.

אם תוכלו לעזור לי, אני אודה לכם מאוד...

פורסם

CTRL+G

תבחר בתיבת בחירה השנייה (Yout upload speed) את מהירות העלאה שלך או הכי קרוב אליה (תריץ בדיקה ב speedtest.net)

תלחץ שמור.

יוטורנט עושה עבודה לא רעה בהגדרות לפי זה.

פורסם

היוטורנט בא עם הגדרות שצריך.

המהירות לא מקסימלית כי זה תלוי בכמות הסידרים והמהירות של השרתים/אנשים שמשתפים איתך.

תוסיף יותר מקורות ויותר סידירים המהירות תעלה.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

CTRL+G

תבחר בתיבת בחירה השנייה (Yout upload speed) את מהירות העלאה שלך או הכי קרוב אליה (תריץ בדיקה ב speedtest.net)

תלחץ שמור.

יוטורנט עושה עבודה לא רעה בהגדרות לפי זה.

עשיתי את זה, לצערי, זה לא עזר.

פורסם
  • מחבר

היוטורנט בא עם הגדרות שצריך.

המהירות לא מקסימלית כי זה תלוי בכמות הסידרים והמהירות של השרתים/אנשים שמשתפים איתך.

תוסיף יותר מקורות ויותר סידירים המהירות תעלה.

בהצלחה.

זה לא נשמע הגיוני שבשום הורדה זה לא יעזור, הורתתי טורנטים מפוצצים בסידרים רק לשם בדיקה.

את כל הבדיקות עשיתי למשך שבוע, כך שזה מספיק זמן בכדי להעריך את תקינות המהירות.

אחרי כל הבדיקות והנסיונות, אני כותב כעת, זה לא שהורדתי כעת את התוכנה וראיתי שהמהירות לא זזה אחרי דקה של הורדה, שוב, אני מדבר על שבוע, כנראה שיש בעיה, ולצערי, אינני מוצא אותה.

פורסם

זה לא נשמע הגיוני שבשום הורדה זה לא יעזור, הורתתי טורנטים מפוצצים בסידרים רק לשם בדיקה.

את כל הבדיקות עשיתי למשך שבוע, כך שזה מספיק זמן בכדי להעריך את תקינות המהירות.

אחרי כל הבדיקות והנסיונות, אני כותב כעת, זה לא שהורדתי כעת את התוכנה וראיתי שהמהירות לא זזה אחרי דקה של הורדה, שוב, אני מדבר על שבוע, כנראה שיש בעיה, ולצערי, אינני מוצא אותה.

יכול שיש חסימת פורטים

פנה לספק/תשתית

פורסם
  • מחבר

יכול שיש חסימת פורטים

פנה לספק/תשתית

פניתי, אין שום חסימות, הכול תקין מכל הבחינות; פינגים נמוכים, אין שגיאות, אין חסימות, עוצמות תקינות, הגדרות תקינות.

אני רק מזכיר, כי ההוטבוקס מוגדר כמודם מלבד.

פורסם

להגיע למהירות של 12.5MB/s בטורנט זה דיי הזוי.

אתה צריך המון (אבל המון) אנשים שמעלים רק לך ספציפית את החלקים שאתה צריך.

זה לא קורה בד"כ..

בד"כ טורנטים עם הרבה מעלים הם גם עם הרבה מורידים.

לכמה אתה מגיע?

פורסם

לא יודע מה איתך

אני עם הוטבוקס שמשתמש כראוטר ומודם,מאה מגה

מוריד טורנטים גם ב12.5 מגה לשנייה זה נדיר אבל קורה מדי פעם , אם לא לפחות עשר...

פורסם
  • מחבר

אני זוכר שגם אני הצלחתי להוריד במהירויות כאלה, אבל זה היה לפני מספר חודשים, לא יודע מה קרה מאז. מה לא עשיתי, עברתי ספקית, פירמטתי את המחשב, החלפתי כרטיס רשת, החלפתי מודם... פשוט תעלומה...

פורסם

להגיע למהירות של 12.5MB/s בטורנט זה דיי הזוי.

אתה צריך המון (אבל המון) אנשים שמעלים רק לך ספציפית את החלקים שאתה צריך.

זה לא קורה בד"כ..

או שרת שעושה cache לטורנטים פופולריים, וזה דווקא קורה המון.

פורסם

המתן שהוא יתייצב..

זה יתן לך תמונת אמת על מצב המהירות שלך..

אתה אמור לקבל את מלוא רוחב הפס שלך בהורדה הזאת..

פורסם

המתן שהוא יתייצב..

זה יתן לך תמונת אמת על מצב המהירות שלך..

אתה אמור לקבל את מלוא רוחב הפס שלך בהורדה הזאת..

אני יודע שצריך להמתין.

שמע אני לא אומר שאצלי תמיד זה מוריד על מהירות מפלצתיות , יש ויש..

אבל באמת רוב הזמן זה מוריד על כל רוחב הפס,אני מציע לבדוק את זה עם הוט.אולי יש בעיה עם ההוטבוקס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים