פורסם 2013 במרץ 2612 שנים מה יכול לגרום לזה? הגירסה היא 19.0.2 דוגמה מהפורום שגוללים למעלה למטה מספר פעמים או מסמנים את הטקסט זה יכול להסתדר. הקידוד תווים על יוניקוד UTF-8
פורסם 2013 במרץ 2712 שנים לא צריך - ההרחבה היחידה שאני מכיר שיכולה לעשות מהו כזה, משנה את ההגדרות כך שהעיוות נשאר גם כשהיא לא פעילה.אז עכשיו - divide and conquer! נטרל חצי מההרחבות שלך ונסה שוב. הבעיה לא מופיעה? זו אחת מההרחבות שנטרלת. עדיין מופיעה? זו אחת מההרחבות שלא נטרלת. עכשיו נטרל חצי מההרחבות מהחצי שאיתרת קודם ונסה שוב. נעלם? זו אחת מההרחבות בחצי החדש (רבע) שנטרלת. לא נעלם? זו אחת מההרחבות ברבע השני. המשך עד שתמצא את העבריין.נשמע מסורבל אבל בפועל זה תהליך קצר. גם אם יש לך 20 הרחבות, זה דורש רק ארבעה ניסיונות.
פורסם 2013 במרץ 2812 שנים קרה לי בדיוק אותו הדבר... אין לי מושג ממה זה.. התחיל לפני כמה ימים.. כשכל ההרחבות מבוטלות זה עדיין קורה ובSafeMode זה לא קורה..
פורסם 2013 במרץ 2812 שנים תגיד, גם לך זה קרה אחרי שהתקנת עידכונים של הווינדוס?בכל מקרה חיפשתי, תנסה לבטל את Use Hardware Acceleration בהגדרות >מתקדם..לעזאזל עם הווינדוס הזה..
פורסם 2013 במרץ 2912 שנים אבל אמר שב- safe mode של פיירפוקס זה תקין! הממ, יכול להיות ש- safe mode מבטל גם hardware accel?היתה לי בעיה דומה אחרי ששיחקתי עם הרחבה שמאפשרת לשנות הגדרות anti aliasing. זה, כאמור, משנה את ה- Prefs.js כך שהשינוי ממשיך להיות פעיל גם כשההרחבה לא פעילה.יש לך משהו כזה?בכל מקרה, אם ההצעה לביטול hardware accel לא עוזרת, נסה ליצור פרופיל חדש.
פורסם 2013 במרץ 3012 שנים מחבר תגיד, גם לך זה קרה אחרי שהתקנת עידכונים של הווינדוס?בכל מקרה חיפשתי, תנסה לבטל את Use Hardware Acceleration בהגדרות >מתקדם..לעזאזל עם הווינדוס הזה..כן!עידכנתי כמה דברים - לא זוכר מהנכון לעכשיו, לאחר ביטול האצת חומרה בדפדפן הטקסט נשאר רגיל.השאלה מה עושים ?איסתרא מה אתה גם חושב?
פורסם 2013 במרץ 3012 שנים לדעתי האפשרויות הן או לבטל את העידכון שגרם לזה, או לחכות שמיקרוסופט יוציאו עידכון שיתקן את זה העידכון שדפק את מה שלא דפק..
פורסם 2013 במרץ 3012 שנים אילו כרטיסי מסך יש לכם? לבעלי ATI יש בעיה עם הצגת תכנים בשועלאש כל עוד האצת החומרה בו פעילה.
פורסם 2013 במרץ 3012 שנים גם אצלי יש ATI, אבל כמו שאמרתי זה התחיל אחרי שהתקנתי עידכונים של הווינדוס, ככל הנראה - kb2670838.
פורסם 2013 באפריל 112 שנים מחבר טוב אז עידכון:לאחר הסרת העידכון kb2670838, וV בחזרה ב"האצת חומרה" בהגדרות של הדפדפן, לעת עתה הטקסט בסדר!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.