עבור לתוכן

למה אני מרגיש שאין לי סיכוי ב1 על 1?

Featured Replies

פורסם

עידן אם אתה בעניין מסוקים אני בעניין של GUNNER צריך לאסוף 100 כוכבים במסוק אז אם בא לך....

• תגובות 40
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא כזה טוב עם המסוק..משתפר מפעם לפעם...

מישהו יודע אם הטייסים הטובים משתמשים בג׳וייסטיק ובאיזה?

פורסם
  • מחבר

זה העדפה אישית, גיימפד (שלט אקסבוקס) יותר נוח, אבל עכבר ומקלדת יותר מדוייק. כל אחד והעדפה שלו, אין בחירה חד משמעית גם אצל הטובים ביותר.

פורסם

עכבר ומקלדת? התפדחתי לספר שאני מטיס ככה, אתה אומר שיש טובים שמטיסים ככה?

דרך אגב רציתי לקנות את השלט של האקסבוקס.

פורסם

מנסיון קצר עם gamepad נראה שאפשר לבצע איתו אחלה תמרונים, אבל קשה לשלוט עליו ודורש המון תרגול.

בBC2 הייתי משתמש רק במקלדת ובBF3 עברתי לעכבר ומקלדת וזה סבבה, אבל יש צורך להגדיר רגישות נכונה אחרת יהיה קשה מול המקצוענים (לפחות במטוסים), אך במסוקים דרושים רק כמה שעות תרגול עם העכבר זה הכל..

פורסם

לגבי מטוסים אצלי זה עכבר ומקלדת למרות שיש לי ג'ויסטיק. ומסוקים אני לא כזה טוב לפחות בתא הטייס, הכל ניראה כל כך איטי ומסורבל אחרי שאתה יורד מסילונים לרוטורים... אגב עידן שלחתי לך ה"פ!

פורסם

לא קיבלתי ה״פ :nixweiss:

פורסם

הטעות שלך שאתה מגיע ל7 כדורים ומפסיק לשבריר שניה, אתה צריך לירות 2-3 כדורים כול פעם ,לעצור לכוון מחדש ולירות עוד פעם 2-3 כדורים, כול זה בשתיים שלוש שניות, ככה זה בחיים האמיתיים ואני מאמין שמי שפה היה בצבא קצת יותר קל לו במשחק כי הוא יודע את העיקרון של לוחמה ואיך להשתמש בנשק, נשמע מצחיק אבל זה נכון.

אגב תנסה לשחק על SEMI ולא על AUTO ואז אחרי שתעביר לAUTO אתה תיהיה רגיל לירות צרורות.

בקרבות 1 על 1 עדיף לירות 7 כדורים ולא 2-3 כל פעם, אולי זה לא ככה בחיים האמיתיים אבל ככה המשחק עובד

ברגע שתפסיק לירות האפקט של הטשטוש על האוייב יפחת ורוב הסיכויים שהוא ינצח

פורסם

היי חברים..רק רציתי לספר שעקב ההמלצות לירי של 7 כדורים בערך, המשחק שלי ב1 על 1 השתפר.

אני כבר לא מפסיד בכל קרב, כמו לפני, עכשיו זה בערך 50%-50% ואפילו יותר לטובתי, פשוט לקח זמן להתרגל :yelclap:

בכל אופן אני מחפש שותפים למשחק ואשמח אם תוסיפו אותי בבטלוג idanmal תודה חברים.. :xyxthumbs:

פורסם

^ שלחתי לך.

פורסם
:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים