עבור לתוכן

למה אני מרגיש שאין לי סיכוי ב1 על 1?

Featured Replies

פורסם

זה מה שיש לי להוסיף.

אני זוכר אותך, אתה קראת לי צ׳יטר כששיחקתי נגדך בgamex ;D

• תגובות 40
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כולם צ'יטרים אתה לא מיוחד ;D

אל תקח ברצינות את מה שאני אומר במשחק.

פורסם

את הסרטון הזה כבר ראיתי ומה שהוא מראה פה טוב ויפה אבל במציאות כשאתה פתאום מוצא את עצמך במפתיע מול אוייב

זה נגמר אחרת. כנראה שנשק אחר, כיוון לראש(צריך לעבוד על זה), פינג ממש נמוך וכאלה, זה מה שבאמת יעזור.

לפעמים אני פשוט משחרר את המחסנית כי בראש אני אומר לעצמי אם אני עוצר אחרי 5-7 כדורים המניאק גומר אותי.

פורסם
  • מחבר

אחרי 7 כדורים לטווח בינוני ומעלה אין לך מה להמשיך... אף כדור לא יפגע איפה שהכוונת. אם החלטת להמשיך תכוון אם כבר ליד המטרה ואז אולי זה יפגע בה בטעות. בקיצור אין מה לעשות ככה יורים בBF3, תתאמן טיפה בשרת ריק ותראה שאחרי כמה כדורים אף כדור לא פוגע איפה שאתה מכוון, צריך לירות בצרורות לפי המרחק (מרחק רחוק - צרורות של 3 מקסימום. מתחת לזה לפי הסיטואציה...)

פורסם

הקטע הכי מצחיק ואני לא מבין את זה שעד שאני מגיע ל7 כדורים כבר הורגים אותי.

אז שלא נדבר על לירות 7 כדורים ולהפסיק לשבריר שניה.

בתור צלף אני ממש טוב עם הJng-90 שלי. בזמן האחרון אני בקטע של להטיס מסוקים, כל יום משתפר הבעיה היא

להטיס עם עכבר ומקלדת.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הטעות שלך שאתה מגיע ל7 כדורים ומפסיק לשבריר שניה, אתה צריך לירות 2-3 כדורים כול פעם ,לעצור לכוון מחדש ולירות עוד פעם 2-3 כדורים, כול זה בשתיים שלוש שניות, ככה זה בחיים האמיתיים ואני מאמין שמי שפה היה בצבא קצת יותר קל לו במשחק כי הוא יודע את העיקרון של לוחמה ואיך להשתמש בנשק, נשמע מצחיק אבל זה נכון.

אגב תנסה לשחק על SEMI ולא על AUTO ואז אחרי שתעביר לAUTO אתה תיהיה רגיל לירות צרורות.

פורסם
  • מחבר

נשמע לשמוע איפה שירתת שירית צרורות באוטומט :jump: .

פורסם

ודרך אגב אני הייתי בגולני ויריתי כמה פעמים בשירות שלי באוטומט, אין קשר לאיפה שרתת..

פורסם

על 'נגב' שמעת? ;D

תקשיב גיסנו, אתה לא היחיד שנתקל בדברים הזויים על בסיס קבוע. זה BF3 וכבר רבות דובר על הnetcode הגרוע.

עם פורטים, פינגים, מספרים ושאר ירקות אפשר להתעסק עד מחר עם משוואות ששואפות לאינסוף (מה לעשות, לא כולנו גרים בשטוטגארט ונהנים מפינג של מינוס 7).

פשוט תגשר על הפער (שלא הוכח) בלהיות חכם יותר.

accuracy זה טוב ובהחלט עוזר אבל awareness זה שם המשחק.

פורסם

אני לא אמרתי שיריתי בשירות שלי באוטומט, למרות שכן יריתי, אני התכוונתי למי שבצבא אז הוא יודע לירות בבודדים כי ככה מאמנים את החיילים שלנו ולא על AUTO.

פורסם

יהיה לך מאוד קשה להתמוד ב 1-1 עם Assaults כאשר אתה משתמש ב A-91 .

קצב הירי שלו פחות מהיר מרוב נשקי ה-Assaults (אם אני לא טועה) והדמג' שלו יותר נמוך.

פורסם

הקטע הכי מצחיק ואני לא מבין את זה שעד שאני מגיע ל7 כדורים כבר הורגים אותי.

אז שלא נדבר על לירות 7 כדורים ולהפסיק לשבריר שניה.

בתור צלף אני ממש טוב עם הJng-90 שלי. בזמן האחרון אני בקטע של להטיס מסוקים, כל יום משתפר הבעיה היא

להטיס עם עכבר ומקלדת.

אם הפקסת לשנייה, הפסקת ליותר מידי זמן :)

פורסם

שבריר..

פורסם

שבריר..

אין מה לעשות.

זה תמיד יהיה ככה כשהשחקן שאתה מולו עם פינג הרבה יותר נמוך, במיחד כשהמשחק בנוי עם Client Side Hit Detection.

ותגידו, זה רק אני או שאין שום שרת שממוקם בישראל?

פורסם

היו ועכשיו אין, משום מה לא מוצא..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים