עבור לתוכן

למה אני מרגיש שאין לי סיכוי ב1 על 1?

Featured Replies

פורסם

נניח שאני ואוייב רואים אחד את השני באותו הרגע (רצים מעבר לפינה ונפגשים, אף אחד לא ראה ראשון) אני בחיים לא אנצח אם יש לנו את אותו הנשק. הAIM שלי מעולה, אני על רגישות נמוכה, FPS לא נופל מ100 אף פעם, מסך על 76HZ, אני יודע לפגוע מצויין (לא מרסס), זמן תגובה ממוצע (השוואתי עם חברים), אין MOUSE LAG, בקיצור שום חסרון טכני שבעולם לכאורה.

לא מדובר רק על טווח קצר, גם לטווחים של מעל 50 מטר נגד שחקן שיודע לירות כמו שצריך עם נשק כמו M16A3.

אם אני נגד שחקן שלא מפספס יריות (ל50 מטר אני לא מפספס וגם מכוון מהר מאוד) ואנחנו רואים זה את זה באותו הרגע (הוא לא ידע שאני שם והתחיל לירות ישר כשיצא מהמחסה כמובן) אני תמיד אפסיד. אני חושב שאני מפספס משהו, תמיד שיחקתי ככה מבחינת הגדרות והכל ותמיד הפסדתי קרבות כאלה. ניסיתי מלא שטויות כמו לשים מגבלות FPS וכאלה ושום דבר לא עזר.

מישהו יגלה לי משהו שאני מפספס ?? :kopfpatsch:

• תגובות 40
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מפספס את זה שזה לא קשור להגדרות גרפיות, מה הפינג שלך?

אני תמיד מגביל את זה ל-60FPS ותמיד הולך לי מצוין.

פורסם
  • מחבר

60-65 בגרמניה

עשיתי הרבה בדיקות ואין PACKET LOSS

המחשב שלי מוגדר כDMZ בראוטר והמשחק פתוח בWINDOWS FIREWALL, הפורטים פתוחים כמו שצריך (נבדק עם תוכנה)

פורסם

אתה צריך להשתפר באחד על אחד, אין מה לעשות...

אני בלי כל הבדיקות שעשית, הורג בלי בעיה, לרוב זה מזל, אבל צריך לדעת לאן לכוון במקרים כאלו. ;)

פורסם

אולי זה סתם משהו פסיכולוגי

פשוט אל תתיחס לזה

פורסם

גם אני לא משהו באחד על אחד, למרות שאני משתפר מפעם לפעם ומנסה בעיקר לא לרסס ולירות לכיוון הראש.

חוץ מזה אני בעיקר צלף, זה מה אני אוהב ובזה אני מצויין.

פורסם

אתה בטח מכוון למרכז הגוף, תנסה לכוון לראש.

פורסם

אני כבר בקושי משחק ולהכנס איזה פעם לשחק זה קשה בהתחלה ...ועדיין לא קשה במיוחד לנצח אחד על אחד. זה מוזר מה שאתה מציין. אולי באמת תנסה לכוון יותר לראש האוייב.

אגב בלי קשר...השחקן תמיד מרגיש קל יותר וזורם על הגדרות גרפיקה חלשות .אפילו אם יש 60 FPS בשיא ההגדרות . זה בעיה של המשחק.

פורסם

דווקא לי עדיין קשה באחד על אחד 70-80 אחוז אני מפסיד.

לצורך העניין אני משתמש ב-A-91 והפינג שלי בסביבות 70 לשרתים בגרמניה.

פורסם

אז תחליף את הנשק הזה... איך אתה מסתדר איתו?

פורסם

טוב, אין ספק שכל שחקן שונה מהאחר. יש שיותר טובים במשחקיות לדוגמא X ויש שיותר טובים בQ ויש שטובים בהכל. כמובן גם יש דברים שיותר משקיעים במשחק,כמו אחד משקיע רבות על קלאס צלף וכן הלאהה.

בBF2142 הייתי בקבוצה קבועה שכל אחד תרם היכן שהכי טוב.. בכלל לדעתי המשחק הכי טוב ומהנה בסידרה.אם אתה שחקן טוב -אז אתה ממחיש זאת במשחק. אחת הטעויות בBC2 וBF3 השחקן מרגיש כבד מידי והרבה מההרג נובע ממזל.

שחקנים בעיקר רוצים לחזור למשחקיות BF2 .. אם יתקנו את הכבדות של השחקן... זה יחזיר את ההנאה לתקופה ארוכה של שנים.

פורסם

אני בעיקר צלף(יותר אוהב), על איזה נשק אתם ממליצים בתור מהנדס.

לא יודע למה התאהבתי בנשק הזה A-91,מה הוא לא טוב?

פורסם
  • מחבר

יש לו DAMAGE נמוך יחסית לכל כדור... הM4A1 הכי טוב סך הכל (MTAR עדיף למשל לקרוב ויש מצב שהSCAR-H עדיף לרחוק אבל סה"כ זה הנשק הכי טוב לALL AROUND)

פורסם

זאת לא בעיה בשחקן עצמו אלא במשחק, הnetcode כל כך גרוע שאני, שחקן שבכל סיבוב מסיים עם KD לא פחות מ3, ודיוק באיזור ה25~30 (לא מנסה להתרברב או משהו) לא מצליח לנצח שחקנים עם פינג שנע בין 10 ל30 כשהפינג שלי נע בין 60 ל80.

אני מקליט את רוב המשחקים שלי ואני יכול להוכיח לכם שתמיד השחקן עם הפינג הנמוך ינצח, לא משנה עם לנשק שלו יש rpm נמוך יותר ולי גבוה יותר ומי בנינו טוב יותר.

פורסם

זה מה שיש לי להוסיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים