עבור לתוכן

קניית מחשב נייד, להחלפת מחשב נייח, עבוד מפתח אתרים, בתקציב עד 3,000ש"ח

Featured Replies

פורסם

גיל זה לא יעבוד לו. הרישיון שמוטמע במחשב שלו לא יפעיל גרסאות שהן לא OEM.

אני משתמש ב-http://www.paragon-software.com/home/br-free/

• תגובות 39
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יודע, וזה נראה לי יותר מדי מסובך.

אישית אני מעדיף התקנה עם השטויות של אסוס לדוגמה, והסרה מסודרת שלהם שלוקחת גג 20 דקות.

פורסם
  • מחבר

טנקס אולי אני אוריד התקנה באמת מאיזה חור מותאמת אחפש, אבל קודם אצור קשר עם מיקרוסופט אנסה להוציא מהם משהו כלשהו.

הלכתי בסוף על יצירת מחיצה נוספת חדשה וזה עכשיו מאפשר לי לעשות image, אז הנה יש התקדמות :)

רק הזוי שהגיבוי שוקל 31GB, בטח יש שם ים שטויות, אני בכלל לא נגעתי ולא התקנתי שם כלום עדיין חח

בקשר למסכים - אין בכלל מה להשוות את המסך המעפן של הנייד למסך של דל עם הIPS, בנייד כל זווית תאורה שונה וצבעים שונים גרוע כמו שהכרתי וזה מה שמנע ממני לשדרג מ CRT.

ממש תודה על העזרה עם המסך מקווה שיתחילו לייצר רק IPS (או טכנולוגיות טובות אחרות) ולא מעפנים כמו כל האחרים.

אין לי מושג במסכים כפי שהבנתם מהטופיק הזה, אבל עם זאת אני בהחלט ממליץ עליו, בניגוד למסך בנייד שהוא חרא (בשבילי לפחות).

פורסם

אני לא הייתי מוותר על המסך של הנייד לגמרי, תנצל את שניהם במקביל ;D

מסך ראשי - הדל ומסך נוסף לצידו של הנייד.

פורסם
  • מחבר

חח כן כמובן, אנסה להוציא את המיטב ממנו, ושוב בא לי לרדת עליו ולציין שהוא חרא חח (רק שלא יעלב ויפסיק לעבוד לי :-X )

לפחות מה שטוב גם במעבר למחשב חדש זה שאתה חייב לעשות גיבויים לכל מה שיש במחשב הישן (בנוסף לסדר בבלאגן), מה שאין תמיד עצבים לכך

טוב תודה, אני אחזור עם חוות דעת על המחשב (המחשב עצמו לא המסך) בעוד כמה ימים וגם נראה מה הולך עם הוינדואוס שאולי יהיה מידע שימושי גם לאחרים.

שיהיה לכם אחלה סופ"ש חבר'ה! :)

פורסם

תתחדש

כמה חסך לך הנסיעה לאילת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים