פורסם 2004 בפברואר 421 שנים מה אתם אומרים? ללכת על אחד מסדרת הרקולס? או שמע לפנות ישר לקראייטיב? תודה על העזרה, ויום טוב!
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים לי אישית יש HERCULES GAME THEATHER ואני מאוד מרוצה...אבל במחיר הזה אתה יכול לקנות רק fortissimo או AUDIDY 1 OEM...לא יודע אם כדאי לך בכלל לקנות כרטיס קול....היום הכרטיסים שבאים על הלוחות אם הם מצוינים....
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים ב420 ש"ח יש את האודיג'י 2.אם אתה לא מוכן להוסיף עוד 20 ש"ח, לך על הפוריטסימו 7.1.
פורסם 2004 בפברואר 521 שנים Terratec Aureon 5.1 Fun Sound Card 250 שקל http://www.pocket-lint.co.uk/review.php?reviewId=144 ביקורת על המוצר
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים מחבר אני רוצה לדעת אם ההבדל בין כרטיס OB רילטק AC97 לבין הAudigy 2 הוא ממש משמעותי?אם זה משנה, אז יש לי רמקולים 4.1 של קרייאטיב אינספייר.
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים אני רוצה לדעת אם ההבדל בין כרטיס OB רילטק AC97 לבין הAudigy 2 הוא ממש משמעותי?אם זה משנה, אז יש לי רמקולים 4.1 של קרייאטיב אינספייר.את זה רק אתה תוכל לומר. נסה להשאיל כרטיס כזה מחבר ובחן אותו אצלך בחדר בסביבת העבודה שלך עם חומר שאתה רגיל לשמוע ותיווכח בעצמך אם יש הבדל.כמובן שהרמקולים וההגברה שברשותך נכנסים למשוואה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.