עבור לתוכן

דאורדורנט מונע זיעה

Featured Replies

פורסם

הקיץ בא הקיץ בא.

אני רוכב על האופניים לעבודה וללימודים. הרכיבה לא מאוד ארוכה אך מאומצת ויכולה לגרום להזעה לא קלה ולכן לריחות לא נעימים ממני.

אני לא אוהב להיות מסריח כלפי עצמי ובטח שלא כלפי אחרים.

הדאורדורנט הקבוע שלי הוא axe שהוא אחלה ליציאות ולשימוש יום יומי - אך אינו מספק מענה מתאים למניעת הזעה וכד'.

יש משהו שאתם ממליצים עליו?

פורסם

Axe זה זבל. כשהשתמשתי בו פעם התחלתי להסריח מזיעה אחרי כמה שעות בודדות. נראה לי שעדיף לא לשים שום דבר מאשר את AXE.

הספיד סטיק הפשוט (זה הלבן האבקתי) הוא מעולה. באופן כללי, מנסיוני, תמיד הדאודורנטים הלבנים הם הטובים והיעילים ביותר. החסרון הוא כמובן שהם מכתימים את הבגדים.

פורסם

משתמש ב-X3 של ג'ילט, הג'ל. מונע זיעה, מריח מעולה, לא מכתים, שורד למשך כל היום.

חפש מבצעים של זה בחנויות, לפעמים עושים 2 במחיר של 1.5

פורסם

הספיד סטיק הפשוט (זה הלבן האבקתי) הוא מעולה. באופן כללי, מנסיוני, תמיד הדאודורנטים הלבנים הם הטובים והיעילים ביותר.

:hizuk:

פורסם

מדי פעם מוכרים בסופרפארם את ה x3 ב15 ש"ח ואז אני קונה מלאי לכל השנה.

פורסם

יש דאודורנט ויש עם אנטיפרספירנט (לא יודע מה זה בעברית) שגם מריח וגם מונע זעה.

כל היתר ההבדל ביניהם זה הריח שלהם לפי טעם שלך.

פורסם

אין כזה דבר דאודרודנט מונע זעה. גם אם היה, משרד הבריאות לא היה מאשר אותו כי למנוע מהגוף להזיע (או לפלוט רעלים, אם תרצה) זה פשוט לא בריא ואסור.

מה שכן אתה יכול לעשות זה לקנות חולצת דרייפיט שאמנם מזיעים בה, אבל היא לא סופגת את הזיעה ומהבחינה הזאת תהיה מסודר - כמובן שתצטרך בכל זאת דאורדורנט וכשאתה מגיע לשים גם בושם וכאלה. אתה יכול להביא גם בגדים להחלפה או למצוא מקלחת

פורסם

יש, דאודרודנט בעל אנטי פרספירנט .הגוף פולט רעלים גם משאר חלקי הגוף.

פורסם

אני משתמש בקרם דאודורנט של חלאבילין, אשר מיוצר בישראל ואשר צריך לשים אותו פעם בשבוע בלבד (לעומת שאר הדאודורנטים שצריך לשים פעם ביום). אין בו אלומיניום ואלכוהול והוא היפואלרגני, ללא פרבנים ועמיד בפני מים, והוא מנטרל את הריח ע"י הריגת הבקטריות שמצטברות בבית השחי.

הגוף ממשיך להזיע מבית השחי עם הדאודורנט, אך ללא ריח.

אני שם כמות קטנה בגודל טיפה שלו על האצבע ומורח בשני בתי השחי שלי פעם אחת בשבוע בלבד, והתדירות שבה הוא נגמר נמוכה מאוד.

ואת זה אני אומר מניסיון שלי ושל אימא שלי עם הדאודורנט של חלאבילין.

פורסם

אין כזה דבר דאודרודנט מונע זעה. גם אם היה, משרד הבריאות לא היה מאשר אותו כי למנוע מהגוף להזיע (או לפלוט רעלים, אם תרצה) זה פשוט לא בריא ואסור.

מה שכן אתה יכול לעשות זה לקנות חולצת דרייפיט שאמנם מזיעים בה, אבל היא לא סופגת את הזיעה ומהבחינה הזאת תהיה מסודר - כמובן שתצטרך בכל זאת דאורדורנט וכשאתה מגיע לשים גם בושם וכאלה. אתה יכול להביא גם בגדים להחלפה או למצוא מקלחת

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%90%D7%95%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%A0%D7%98

פורסם

אני משתמש בקרם דאודורנט של חלאבילין, אשר מיוצר בישראל ואשר צריך לשים אותו פעם בשבוע בלבד (לעומת שאר הדאודורנטים שצריך לשים פעם ביום). אין בו אלומיניום ואלכוהול והוא היפואלרגני, ללא פרבנים ועמיד בפני מים, והוא מנטרל את הריח ע"י הריגת הבקטריות שמצטברות בבית השחי.

הגוף ממשיך להזיע מבית השחי עם הדאודורנט, אך ללא ריח.

אני שם כמות קטנה בגודל טיפה שלו על האצבע ומורח בשני בתי השחי שלי פעם אחת בשבוע בלבד, והתדירות שבה הוא נגמר נמוכה מאוד.

ואת זה אני אומר מניסיון שלי ושל אימא שלי עם הדאודורנט של חלאבילין.

זה לא קצת "גיי" להשתמש באותו דאורדורנט שאמא שלך מורחת בשחי שלה?

הקרם הזה מחזיק מעמד שבוע של מקלחות או שאתה מחזיק מעמד בלי מקלחת שבוע? :silly:

*גילוי נאות - אמא שלי משתמשת בחלאבין

פורסם
  • מחבר

גיי בטירוף. אם תשתמש בזה ישר תתאהב באביעד קיסוס.

בחייאת, אתה כאילו מצטט את הקמפיין סבון של axe... מה זה משנה שזה מה שאמא משתמשת בו... אמא גם אוכלת שניצל. שניצל זה גיי.

ולגבי נושא הדיון - החלבין לא סותם את בלוטות הזיעה לחלוטין? נשמע לא בריא במיוחד...

ולגבי הx3 - מה המחיר ה"רגיל" שלו?

פורסם

^ :lol:

אצלי על ה-X3 כתוב 30 ש"ח אז.... :screwy:

אבל אני לא בטוח, גם אנחנו קונים במבצעים של ה-15 ש"ח מלאי להרבה זמן.. :lol:

פורסם

כל משפחה נורמלית עושה את זה. רק ערסים עניים שזה "לא לכבוד שלהם" לא יקנו במבצע כי "יש להם כסף".

אני כרגע גר לבד, אז אני פחות מקפיד כי לוקח לי חצי שנה לסיים שמפו, לדוגמה. אם כי עדיין לא אקנה שמפו ב 30 שקל. גם דיאודורנט ב 30 שקל זה הגזמה. תמיד יהיה אחד ב 15 - 20 שיעשה את העבדוה טוב לא פחות.

דרך אגב, קראתי קצת על החלאבין ואנשים טענו שהוא גרם להם לאבצסים ברמה שבה הם היו צריכים להגיע לבית החולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים