פורסם 2013 במרץ 1812 שנים חשבתי על אלה:200 וואט 2.1 לכל המערכתKlipsch ProMedia 2.1Logitech Z2300Altec Lansing MX6021זה בלי סב וופרMicroLabs Solo7c110 וואט לשני רמקולים ביחדאו שאולי עדיף בכלל מוניטורים?yamaha hs80m240 וואט לשני רמקולים ביחדביחד עם yamaha hs10w סאבוופר של 150 וואטאו yamaha sw10 studio סאבוופר של 180 וואטמה הכי כדאיאני נוטה לכיוון Klipsch או yamahaהאם במקרה של מוניטורים או רמקולים 2.0, יהיה הבדל מורגש בלי סאבוופר נפרד?האם זה עדיף? או שכדאי להעדיף מערכות 2.1?אני בעיקרון עושה עם זה הרבה דברים, שומע מוזיקה(קלאסית/טראנסים למשל) סרטי בלו ריי , משחקים ועריכת קול/הפקה,אני צריך שזה ייתחבר למחשב בקלות, אין לי מושג איך לחבר את המוניטורים למחשב אני נמצא בחדר של 2.5 רוחב על 2.5 אורך על 2.5 גובה (מטרים)חלק אני מוצא בzap חלק אפשר להביא מחו"ל או ebayאז, על מה אתם ממליצים? (עדיף מנסיון)אין הגבלת תקציב , אבל עדיין מעדיף כמה שיותר תמורה למחירתודה!
פורסם 2013 במרץ 1912 שנים כמובן שהדגמים המסוימים השתנו, אבל העקרונות נותרו על כנם. החברות שייצרו את הרכיבים עליהם המלצתי עודן כולן מומלצות ויש לדגום את מרכולתן בסכומים המדוברים.
פורסם 2013 במרץ 1912 שנים מחבר אני מתכוון , מהרמקולים ששאלתי עליהם,וזה עדיין לא עונה על שאר השאלות ששאלתיהתקציב לא מחייב , אם משהו מהם מתאים , והוא יותר מ1000 , אבל המחיר שווה את הביצועים והאיכות, אז גם סבבהגם כל הדיונים שם ישנים,עכשיו אפשר לייבא עד 325 דולר בלי מכס ממה שהבנתיפעם היה מכס 70% על רמקולים של קולנוע ביתיאז תסתכלו על השאלות , ותדרגו אותם לפי מה שהכי מתאים לחדר ולשימוש עם הביצועים והאיכות הכי גבוההיםתודה
פורסם 2013 במרץ 1912 שנים אני מבין מתגובתך שלא טרחת בכלל לעיין בחומר הכתוב (בצורה מאירת עיניים, אם יינתן לי להחמיא לעצמי) בשרשור שקישרתי אותך אליו. אשאיר את הבמה לאחרים אם כן ואאחל לך בהצלחה.
פורסם 2013 במרץ 2112 שנים מחבר קראתי את הלינק , אבל מדובר שם על 5.1 לעומת 2.0אני שאלתי בעצם מה עדיף, שהסאב יהיה בנפרד או חלק מרמקול של 2.0 , מה יישמע יותר טובהימאהה נראים עדיין עדיפים על הKRK,וגם זולים יותרמה עדיף מבחינת איכות, רמקולים של קולנוע ביתי או מוניטורים , או רמקולים של מחשב טובים?אני עושה עם זה הרבה דברים, שומע מוזיקה(קלאסית/טראנסים למשל) סרטי בלו ריי , משחקים ועריכת קול/הפקה,אני נמצא בחדר של 2.5 רוחב על 2.5 אורך על 2.5 גובה (מטרים)ותתמקדו בדגמים האלו:Klipsch ProMedia 2.1Logitech Z2300Altec Lansing MX6021MicroLabs Solo7cyamaha hs80m + sw10 studioעל מה אתם ממליצים?מעדיף כמה שיותר תמורה למחיר ושיתאים לחדר ולשימושתודה
פורסם 2013 במרץ 2112 שנים רק למקרה שאתה באמת אומר זאת בתום לב, אני מציע שתקרא את כל השרשור כולו וקרא אותו היטב. יש שם תשובות - במישרין או בעקיפין - לכל שאלותיך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.