עבור לתוכן

fps הולך ויורד במשחקים שהמחשב יכול להריץ

Featured Replies

פורסם

שלום,

כשאני מחבר את הנייד שלי למסך גדול יותר ומשחק איתו על 1080*1920 אני מתחיל לשחק על 60 fps ואז אחרי 15 דקות זה מתחיל לרדת בהדרגה.

יש לציין שהמחשב לא מתחמם יתר על המידה וזה לא קורה כמשחקים עם המסך הרגיל שלו ברזולוציה 768*1366.

דגם כרטיס מסך: nvidia gefore gt525m

אשמח לדעת אם למישהו יש רעיון

פורסם

זה כרטיס מסך חלש , תוריד הגדרות.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לשחק על low וזה לא ממש עזר.

אני גם לא מריץ משחקים עם דרישות רציניות.

הוא אמור להצליח להריץ משחקים ב-full hd

פורסם

תלוי איזה משחק.

בשביל שהוא יריץ משהו ב fhd זה צריך להיות משחק לא ברמה הגבוהה + כל ההגדרות או מכובות או על מינימום , וגם אז לא בטוח שתעבור את ה 30 fps.

אתה יכול גם להוריד רזולוציה.

פורסם
  • מחבר

אני כן מצליח להריץ אותו על high ב full hd על 60 fps למשך 15-20 דקות.

כשאני משחק אותו על המחשב כל ההגדרות על high ו 60fps (זה הקצב ריענון המקסימאלי של המסך).

אם זה סתם קורה הייתי אומר שהוא מתחמם ומאית את עצמו אבל הוא לא מתחמם אז אין לי ממש רעיונות למה לעשות.

פורסם
  • מחבר

עדכון:

עכשיו שמתי לב שזה קורה גם במחשב בלי שמחברים אותו למסך ומשחקים לא ב-fullhd.

אפילו במשחקים בלי דרישות מערכת רציניות (לדוגמה nba 2k13) שאפילו הכרטיס מסך השני (hd grafics 3000) מצליח להריץ.

למישהו יש רעיון מה נסגר עם המחשב שלי?

פורסם

תראה אני לא יודע כי בכל זאת חסרים פרטים ויכול להיות שזה בעיה בדגם של המחשב.

אבל יכול להיות שזו בעיה של זיכרון. כי כמו שציינת בהתחלה הכל רץ טוב ורק אחרי 15 דק' הביצועים מתחילים לרדת.

הייתי דבר ראשון מעדכן דרייברים של כרטיס מסך.

אחרי זה בודק שאין הגבלה על הזיכרון הווירטואלי של הWINDOWS ובכללי שיש לך מקום פנוי במחשב.

בזמן שקוראת האטה הייתי פותח את הTASK MANAGER ורואה אם המעבד פועל ב100% , או שבכלל הזיכרון מלא. והייתי בודק גם לפי הדגם הספיציפי של הלפטופ בפורומים באינטרנט לראות אם זו בעיה נפוצה ואם יש לה פתרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים