עבור לתוכן

איפה ניתן להשיג WIN XP LITE?

Featured Replies

פורסם

סיריאל יש לי, אני מחפש כדי להתקין על מחשב חלש.

תודה!

פורסם

עד כמה חלש הוא שאתה רוצה להתקין דבר כזה? :x

פורסם

Linux?

Windows 7 Starter?

פורסם

הייתי שם WIN8, מערכת קלילה מאוד.

פורסם
  • מחבר

חצי גיגה זיכרון ראם.

WIN8 יעבוד על המחשב?

פורסם

חצי גיגה זה מעט מידי בשביל כל מערכת הפעלה בימינו.

פורסם

Linux קליל כלשהו.. (?)

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מישהו יודע איפה ניתן להשיג?

פורסם

אין כזו גרסה "לייט". יש FLP, שמיועדת למחשבים ממש חלשים, ודרישות המערכת הן אכן בדיחה. (CPU Pentium 233 MHz, Memory 64 MB, Hard disk space 610 MB).

אבל נראה לי שאם יש לך ג'יגה ראם, או אפילו קצת פחות מזה, אתה יכול להתקין Windows Thin PC, שזו הגרסה של ווינדוס 7 למחשבים חלשים.

אם הלכת על FLP, היות והמערכת ישנה (2006) לא נראה לי שמוכרים אותה, אבל תוכל להוריד את הiso באחד מאתרי הטורנטים הגדולים. וד"ל. (אני מקווה שזו לא עבירה על חוקי הפורום...).

בכל אופן:

1. אל תשכח להוריד את ערכת השירות sp3 לווינדוס הזה ממייקרוסופט.

2. המערכת מגיעה באנגלית אבל MUI של xp יעבוד.

3. לא הכל עובד בה, פעם ניסיתי להתקין עליה תוכנה שמבוססת על VB והיו חסרים רכיבים במערכת.

נערך על-ידי nachum37

פורסם
  • מחבר

אוקיי יש לי גירסה לייט כזו של XP

איך אני מדביק עליה עיברית?

אני יכול עוד לפני ההתקנה להשתמש ב NLITE?

יש לי MUI של עיברית ל XP.

תודה!

פורסם

הגירסה הזאת של ה XP יותר קלה מאשר Windows Thin PC??

פורסם

Mui פשוט תתקין.

Nlite אני לא יודע, כנראה שלא כל כך בקלות.

ברור ש FLP יותר קלה מthin pc, שמבוססת על ווינדוס 7. זו מבוססת על xp.‎‏ תראה את ההבדל בדרישות המערכת - 64 מגה ראם מול ג'יגה, 233 מג"צ מול ג'יגה.

ב thin pc הורידו עוד יותר רכיבים, ואפילו אופיס אני לא יודע אם אפשר להתקין, כיוון שהמחשב אמור לשמש רק פלטפורמה לתוכנות שאמורות לפעול בוירטואליזציה מהשרת, למשל בנקומטים וכו'. ואז אפשר לשים מחשב ממש חלש, וגם מרוויחים שאין חשש מגניבת המחשב של הכספומט בשביל סיסמאות של לקוחות, מכיוון שאין על המחשב כלום והכל נעשה בשרת. לכן גם לא מגיע עם .net ודומיו, כי לא צריך.

גם ב FLP חסרים רכיבים, אבל לא כל כך קיצוני. מצד שני, אולי יש תוכנות שלא יעבדו עליה ועל thin pc כן.

אבל אם יש לך רק חצי ג'יגה בין כה thin pc לא תתן לך להתקין, רק ‏FLP‏. (‏thin pc‏ היא כמו ווינדוס 7, שנותנת רק מ800 בערך, למרות שזה מתחת לדרישות, אבל אפשר להתקין‎.‎‏)

נערך על-ידי nachum37

פורסם
  • מחבר

אני יודע אזה אפשרי, אבל כל המדריכים שמסבירים את זה לא מסבירים בדיוק וזה ממש לא מובן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים