פורסם 2004 בפברואר 421 שנים אתה רוצה לקנות מכשיר כמו ב THE FAST & THE FURIOUS ? אתה מארגן מירוצי רחוב?
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים M4N4Y4K K4H0Lהבנת? הרווחת, לא הבנת? זבש"ך.באמת, אתה אשכרה בא לפורום כזה ושואל שאלות כאלה? זה הפורום שהכי שומר על הכללים בעולם.. לא תקבל אפילו את המספר הראשון של התדר.
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים לא יודע איך זה מתחיל אבל אני מתערב שזה נגמר ב hzקצת לא חוקי כל העניין הזה..
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים לא בתדרים שמכשיר רדיו רגיל יכול לקלוטאתה צריך לקנות בשביל זה מכשיר הרבה יותר משוכלל שעולה הרבה יותר כסף ובשביל לקנות אותו אתה צריך רשיון חובב רדיו ובשביל זה אתה צריך לשלם כסף ולעבור מבחנים
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים נראה לי שאפשר לקנות בחו"ל סקינר טוב לא?השאלה אם הם קולטים את התדרים האלו.
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים אם יש לך מכשיר קשר, אז פשוט תעבור תדר תדר ותחפש, יקח הרבה זמן, אבל בסוף תמצאאני לפחות מצאתי את של מד"א, ואני לא הולך לפרסם את התדר הזה פה.
פורסם 2004 בפברואר 521 שנים אגב, אני מצאתי את של מגדל הפיקוח בשדה התעופה דוב. שמעתי כמה דברים מעניינים
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים אני מכיר את רב התדרים של המשטרה ואני לא יודע אם מותר לפרסם או לא.אני מניח שחיפוש בגוגל ימצא לך משו.
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים נראה לי שאפשר לקנות בחו"ל סקינר טוב לא?השאלה אם הם קולטים את התדרים האלו.ולמה אתה חושב שיתנו לך לעבור עם זה במכס?!?!גם אם תדע את התדרים של המשטרה זה לא יעזור כי אי אפשר לקלוט אותם עם רדיו רגילואם אני לא טועה השידורים החשובים באמת מוצפנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.