עבור לתוכן

שאלה לגבי זיכרון "שרת" 2GB 1333MHZ

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב עם מעבד G2020 זיכרון DDR3 2GB 1333 מערכת הפעלה WIN7 64 PRO ובמנהל משימות הזיכרון תמיד תפוס 60

אחוז - עד 80 , למה הוא תופס כל כך הרבה ? והמוכר אמר לי " אתה לא רוצה 4GB ? " חשבתי ש 2 זה מספיק ...

יש לי זיכרון " שרת " 2GB 1333 וזה הלינק - http://www.ncix.ca/products/?sku=44156 הוא יתאים ללוח אם שלי ?

דגם לוח אם GIGABYTE H61M-S1

פורסם

הזכרון לא מתאים ללוח.

פורסם
  • מחבר

זה נורמלי שמערכת הפעלה אחרי התקנה חדשה לוקחת כל כך הרבה זיכרון מהמחשב ? ( חשבתי ש 2 גיגה זה טוב )

מערכת הפעלה Win 7 Pro 64Bit

עריכה : אני כרגע עם YOUTUBE פתוח ורשום לי תפוס " 1.3 " במנהל המשימות

פורסם

מערכת ההפעלה מנסה לנצל זכרון פנוי לcache של יישומים כדי להאיץ העלאתם בהמשך. ככל שתיתן לה יותר, היא תשתמש ביותר. מה שצריך לעניין אותך זה לא כמה זכרון צורכת מערכת ההפעלה כשהיא עולה, אלא כמה זכרון צורכים כל היישומים שלך במצב העבודה הטיפוסי שלך.

בימינו 2GB כבר עשוי להיות די צפוף לשימושים סטנדרטיים. בהחלט מומלץ לשדרג ל4GB. במיוחד לאור זה שאתה משתמש בדפדפן זולל הזכרון הגדול מכולם.

פורסם
  • מחבר

הורדתי GOOGLE CHROME וזה לא עוזר אני לא משתמש עם דפדפן של EX 10 , לפעמים תוכנה קורסת בגלל שהזיכרון מגיע ל 80 אחוז תפוסה אני אנסה לרכוש זיכרון נוסף חוץ מזה שמתי לב שהמעבד לא מתאמץ 0-30% פלוס מינוס רק הזיכרון בשמיים

פורסם

אני לא יודע מה השימושים שלך אבל אני מסתדר טוב מאוד עם 2 גיגה .

אבל להרבה אנשים כיום זה לא מספיק ,

אתה צריך זכרון DDR3 , עכשיו יש לך כמה אפשריות :

לקנות 2 גיגה 1333 וביחד יהיה לך 4 גיגה

לקנות סטיק אחד 1333 4 גיגה לשים ביחד עם מה שיש לך ואז יהיה לך 6 גיגה . אבל לא יהיה לך דואל צאנל שזה ממש לא קריטי .

לקנות 4X2 גיגה 1333 , להסיר את הזכרון שיש לך ולהתקין את הזוג הזה ואז יהיה לך 8 גיגה .

אני הייתי קונה סטיק אחד של 4 .

פורסם
  • מחבר

רשום שמותקן 2 גיגה ורק 1.9 בשימוש למה ? ושהמחשב עולה כבר תפוס כמעט גיגה בלי לעשות כלום 700-800 מגה וכל הזמן משחק עד שזה מגיע לפעמים ל 100 אחוז תפוסה ! המחשב לא נתקע לא עושה ריסטרט אבל לפעמים כבד ואיטי

אם אני אשים מערכת הפעלה 32 ביט יהיה יותר טוב ? יכול להיות שיש לי בעית חומרה ??? המחשב ממש חדש .

השימושים שלי בעיקר אינטרנט - אופיס - מוסיקה וכאלה ... אבל אני אוהב לפתוח הרבה דפדפנים :)

פורסם

זה נורמלי , מערכת 32 ביט לא תשפר את זה .

פורסם

הורדתי GOOGLE CHROME וזה לא עוזר אני לא משתמש עם דפדפן של EX 10

מצטער שלא הייתי ברור - Chrome הוא זולל הזכרון.

פורסם

זה נורמלי , מערכת 32 ביט לא תשפר את זה .

אני הייתי מתקין 32 ביט במקרה כזה

פורסם

מערכת 64 ביט צורכת יותר זכרון ממערכת 32 ביט. עדיין, במחירי הזיכרונות היום הייתי משדרג ל4/6 גיגה ודי.

פורסם
  • מחבר

יש לי 3 דפדפנים :

EX - דפדפן כבד

GOOGLE CHROME - מהיר יותר אבל הבנתי ממכם שהוא זולל זיכרון

FF - אני מחבר את המחשב לטלויזיה 32 אינץ והגופנים שם נורא קטנים ושאני לוחץ קונטרול + אז הכול נמרח ונראה מגעיל

נראה לי שלא יהיה מנוס מלהתקין זיכרון או להחליף למערכת הפעלה אחרת ...

עריכה :

קניתי היום 2 זכרונות PATRIOT 4GBX2=8GB והסרתי את ה 2GB שהיה לי , מהירות 1333 PC3

המעבד ממש חלש אני מקווה שהוא לא יהווה צוואר בקבוק לזיכרון - כרגע הזיכרון על 25% שימוש .

פורסם

בטח שתשפר, 32 ביט תופסת בערך 650 מגה, ו64 תופסת בערך פי 2 ויותר (רק המערכות בלי שום דבר פתוח), אבל בכל אופן עדיף לקנות עוד סטיק 2 ג'יגה ב100 שקל וזהו.

עריכה- אהה קנית . אין דבר זה מעבד מהווה צוואר בקבוק לזכרון אל תדאג.

פורסם
  • מחבר

למה באתר של " שופר " המעבד שלי משתגע ? המעבד קופץ ל 50-40% שימוש בדפדפן של FF זה יורד ל 35% אבל זה עדיין הרבה

למה יש אתרים מסויימים שהמעבד ממש מתקשה לתקשר איתם ? זה בגלל הפלאשים ? אם מעבד I3 או I5 למשל המעבד יתמודד טוב יותר עם האתר ויעבוד במקום 50 אחוז רק 20 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים