עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

מסתבר שאלה שיורים מאחורי קירות רוב הפעמים הם לא האקרים זה הנטקוד שגרוע, בכל מקרה יש סרברים על הפנים שממש לא כיף לשחק ויש כאלה שהחוויה כמעט מושלמת בלי בעיות לרוב, אני יצרתי לי רשימה קטנה של סרברים טובים בינתיים במועדפים עד שיתקנו את הבעיות, הנה סיכום של רוב הבעיות:

http://youtu.be/vV3xUyfYQdI

• תגובות 3k
  • צפיות 931.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא רוב הבעיות, זה בקושי חצי מהבעיות...

מעניין כמה אנשים בקשו החזר כספי, מעניין אם מישהו ב EA חשב לעשות משחקים טובים במקום לאפשר לאנשים להחזיר את המשחק כי הוא גרוע.

פורסם
  • מחבר

שאלה:

האם אפשר לפתוח נעילות של ASSAULT (פתיחת נשקים) אם משחקים בתור ASSAULT אבל עם נשק של CARBINES ?

פורסם

נראה לי שכולם דורשים ממך נקודות של ASSAULT RIFLES, לא של הקלאס אלא ספציפית נקודות עם הנשקים האלה.

פורסם

כרגיל התבכיינות . אין שום דבר חדש..תמיד ביצאת המשחק יש בערך אותן בעיות. לכן עדיף לתת חוות דעת לאחר שעבר תקופה קצרה.

הם כנראה לא ישנו את מדיניותם.

אגב ...אסור שהצלף ישאר ככה. כל כך חזק ..כל כך קל להרוג איתו . רק מפריע לזרימת המשחק.

זה עדיין מוקדם אך המפות ששמתי עליהן הכי עין Golmud Railway וRogue Transmission .

פורסם
איך המשחק עובד על gtx660 ti? יש מצב לultra? :cry:

אני לא חושב שתצליח על אולטרה, אבל המשחק נראה גם מעולה בHIGH :P

פורסם

אפילו הבן שלי חושב ש-BF4 משחק מעולה, שדד לי את העמדה:

6y5usaqy.jpg

פורסם
  • מחבר

חח גדול...איזה חמוד, לפחות השיג לך כמה UNLOCKS ?:)

אין על G700 ...העכבר הכי נוח שהיה לי.

איזו מקלדת זו ?

פורסם

תודה (-: המקלדת היא razer blackwidow ultimate

העכבר נוח, היו לו בעיות בעבר עם הלחצן אבל סידרתי את זה.

מה שכן כל הכפתורים עליו תורמים מאוד למשחקים כמו באטלפילד.

פורסם

לדעתי אחלה משחק, אני מאוד נהנה, לא נתקלתי ברוב הבעיות שאנשים מתארים, פעם אחת רק נתקלתי בנפילת שרת, והיום נתקלתי כמה פעמים ב rubber bunding

פורסם

לי יש בעיה מטורפת של RUBBER BAND כשאני רץ בצמוד לשחקנים מהקבוצה שלי, זה היה לי אותו דבר בBF3 ... ויש סרטונים של אנשים שאין להם בעיה כזאת אפילו שיש להם פינג דומה, יש איזה משהו שאני לא יודע?

ניסיתי מערכות הפעלה שונות, כרטיסי רשת שונים (ATHEROS ואינטל , הוחלף הלוח פשוט), דרייברים שונים, בדיוק PACKET LOSS שתמיד יוצאות תקינות לגמרי ... שום דבר לא עזר לי :(

פורסם
חח גדול...איזה חמוד, לפחות השיג לך כמה UNLOCKS ?:)

אין על G700 ...העכבר הכי נוח שהיה לי.

איזו מקלדת זו ?

איזה עכברי מחשב היו לך?

פורסם
  • מחבר

Logitech G5

Logitech MX-518

Logitech G500S

כרגע אני עובד עם Logitech G500S במקביל ל G700 .

פורסם

הגעתי למסקנה שחייב להחליף כרטיס מסך...כי ברזולוציה שזה לא מאט את המשחק...אני רואה על הפנים..קשה אפילו לראות את השחקנים מולי לפעמים...או שסתם אני גרוע במשחק החדש:)

פורסם
  • מחבר

איזה כרטיס מסך יש לך ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים