עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

גם לי קורס ככה

פשוט אי אפשר לעלות רמות במולטי - כמעט כל match קורס המשחק ולא נשמר שום דבר. כבר עליתי לרמה 4 שלוש פעמים

• תגובות 3k
  • צפיות 931.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא קשור זה באג דפוק ... כשאני עולה רמה בסוף סיבוב מכל הנקודות + בוסט זה מראה לי שעליתי רמה ובשלב הבמה אני באותה רמה. ואז אני רואה את עצמי אחרי כמה דקות עולה רמה איזה 100 פעמים מחדש ...

פורסם

גם לי היו מידי פעם קריסות.....

הפעלתי vsync והקריסות הפסיקו לגמרי.

אני לא בטוח שזה הפתרון לבעיה, אבל אצלי בכל אופן זה עובד!

פורסם

אני לא עשיתי את העדכון של AMD ולא היו לי בכלל קריסות על 8.1.

פורסם
זה לא קשור זה באג דפוק ... כשאני עולה רמה בסוף סיבוב מכל הנקודות + בוסט זה מראה לי שעליתי רמה ובשלב הבמה אני באותה רמה. ואז אני רואה את עצמי אחרי כמה דקות עולה רמה איזה 100 פעמים מחדש ...

גם לי זה קרה אבל לא על זה דיברתי. הכוונה שלי הייתה שכמעט שום match שאני משחק לא נשמר כי קורס לי המשחק כמעט בכל match. ואז יוצא שכאילו לא שיחקתי ולא התקדמתי...

פורסם

תגידו יש מצב שיש עוד מישהו כאן שמתי שהוא עושה ALT TAB מהמשחק ורוצה לחזור, הוא צריך ללחוץ על זה 100 פעמים כדי שזה יפתח ??? עברתי על דיון של 500 עמודים בOVERCLOCK NET ועשיתי בכל עמוד CTRL+F ורשמתי ALT ולא מצאתי שום דבר בנושא -.-

פורסם
  • מחבר

הפורומים בח''ול מפוצצים בבעיות טכניות וקריסות.

http://bf4central.com/2013/10/battlefield-4-unplayable-pc/

מענין מה היחס בין אלה שאין להם בעיות כלל לבין אלה עם כל הקריסות, איזה מזל שאין לי בעיות.

פורסם

זה באמת מוזר שלחלק יש כל הזמן קריסות ולחלק בכלל לא.

ההיגיון הוא שיכול להיות שהבעיה בכלל היא בחלק מהשרתים.

אצלי בכל אופן הבעיה נעלמה כאילו ולא הייתה בכלל.

פורסם

עוד משהו נתקל בצ'יטרים/האקרים?.... נתקלתי בלפחות 3....

פורסם

אל תהיה בטוח, יכול להיות שיש לך בעיות חיבור ואז זה נראה לך מוזר.

חזר לי הבאג של הסאונד לכמה דקות (הייתי במשחק של יותר מחצי שעה שהיה יחסית צמוד), הסתדר לבד.

עברתי לשחק באיטליה, פינג 50-60, יותר טוב אבל בכל זאת לא חסר בעיות. יש גם כמה כלי רכב שצריכים לעבור NERF דיי רציני, יותר מידי פגיעות בשביל להרוס אותם והם הורסים כל רכב אחר בשניה (למשל type 95 aa).

פורסם

מצטער אם אני סוטה כאן מהנושא אבל... כמה פה עם ווינדוס 8.1 ונאלצים להפעיל את אוריג'ין במצב תאימות לווינדוס 8?

פשוט שידרגתי היום (אני כותב ממחשב אחר שהוא ווינדוס 7) מווינדוס 7 ל-8 ואז ל-8.1 והפעלה רגילה של אוריג'ין לא נותנת להתחבר לEA כדי להיות אונליין- רק במצב תאימות לווינדוס 8 זה אפשרי

פורסם
תגידו יש מצב שיש עוד מישהו כאן שמתי שהוא עושה ALT TAB מהמשחק ורוצה לחזור, הוא צריך ללחוץ על זה 100 פעמים כדי שזה יפתח ??? עברתי על דיון של 500 עמודים בOVERCLOCK NET ועשיתי בכל עמוד CTRL+F ורשמתי ALT ולא מצאתי שום דבר בנושא -.-

זה קורה לי הרבה במשחק הזה ובתוכנות אחרות. זה לא משהו חדש.

אני לוחץ ALT+TAB וממשיך ללחוץ לחיצה ארוכה על ALT. זה מוריד את החלון לגמרי.

פורסם

מאחר והמשחק כבר יצא, אולי כדאי לסגור את הדיון הזה? כמעט ואין דיונים חדשים בפורום.

לי נראה שעדיף שיהיו הרבה דיונים על נושאים ספציפים מאשר דיון אחד על הרבה נושאים (כל המידע על שיפור ביצועים בווינדוס 8.1 יהיו מרוכזים במקום אחד וכו').

פורסם
  • מחבר

משהו טוב:

- - - תגובה אוחדה: - - -

מצטער אם אני סוטה כאן מהנושא אבל... כמה פה עם ווינדוס 8.1 ונאלצים להפעיל את אוריג'ין במצב תאימות לווינדוס 8?

פשוט שידרגתי היום (אני כותב ממחשב אחר שהוא ווינדוס 7) מווינדוס 7 ל-8 ואז ל-8.1 והפעלה רגילה של אוריג'ין לא נותנת להתחבר לEA כדי להיות אונליין- רק במצב תאימות לווינדוס 8 זה אפשרי

אני מתחבר רגיל בלי בעיה..

פורסם
משהו טוב:

- - - תגובה אוחדה: - - -

אני מתחבר רגיל בלי בעיה..

לא התכוונתי לבאטלוג של המשחק אלא לאוריג'ין עצמו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים