עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם
אם עושים RELOAD למחסנית - מה שנשאר במחסנית לפני הלך לפח.

זה מציאותי, גבררר!!1

אבל כע, בתאכלס זה מעצבן.

• תגובות 3k
  • צפיות 931.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
שיחקתי בערך שעתיים, ואם המחשב הענתיקה שלי יחסית ועם win7, על הגדרות אוטומטיות וכנראה נמוכות, רץ לי חלק לחלוטין, ולא נתקלתי בשום בעיות בינתיים. רץ יותר חלק מ BF3 וכמובן הרבה יותר חלק מהבטא.
היום בשרת אחר כבר לא הלך כל כך טוב, אבל סביר. היו לי מדי פעם דרופים ל 44FPS אבל בד"כ באזור ה 60 והיו מין לאגים דווקא כשה FPS היה באזור ה 60.
פורסם

זה מדהים איך Bf וCod מתקרבים אחד לשני יותר ויותר. כל אחד רוצה להיראות דומה אחד לשני.bf4משחק מדהים ומהנה יותר מbf3 אבל מאוד מזכיר לי את cod וmoh.כל הקטע הזה עם הגרפיקה קרטונית קצת. צריך להתרגל. לא מבין אני מתחיל את המשחק עם 80 90 fps ואחרי חצי שעה של משחק זה נופל 54 50.

פורסם

רגע, החזירו את הספירת מחסניות במקום ספירת כדורים? אז למה לא עשו כמו ב 2142 (וקודמיו) שכתוב כמה מחסניות נשאר, למה השאירו את זה בתצוגת קליעים?

לדעתי זה טוב יותר ככה, זה אחד הדברים שהפכו את BF לכל כך שונה מהמשחקים האחרים, לא היה אפשר לעשות RELOAD SPAM. היו צריכים ללכת עד הסוף ולעשות כמו ב TAKEDOWN שזה משאיר לך את המחסנית החצי ריקה ואתה יכול להשתמש בה אם אין לך משהו אחר.

פורסם

המשחק קורס כמעט כל הזמן.

מקווה שעדכונים יגיעו בקרוב

פורסם

יציב כמו סלע, אצלי. היתה פעם אחת קריסה של ה DirectX בשל מחסור בזכרון, אבל זה לפני שהגיע הפעץ' שמתקן את דליפת הזכרון.

פורסם

המשחק קורס לי רק במפה siegh of shenghai\

כל השאר עובד מעולה.

פורסם

שיחקתי עכשיו בסינגל 3 שעות, 5 מתוך 7 משימות כבר סיימתי :(

אם זה הצליח להחזיק אותי 3 שעות במסך זה אומר משהו. ברגיל אני מחזיק שעה וחצי גג.

האקשן לא כזה מטורף אבל בתכלס זה באמת חוויה קולנועית מרשימה.

אגב מה שמוזר, קיבלתי בערך חצי מהFPS שאני מקבל במולטי ! הקלטתי את כל המשחק עם הSHDOWPLAY אבל אני מאמין שזה לא קשור כי כולם דיוווחו שהוא לא מזיז כלום בביצועים. וזה עוד על איזה 65-70FOV בסינגל , אי אפשר לשנות. אני חושב שזה אמור להעלות מאוד פריימים כשזה מוציא מהתמונה דברים. איך זה אצלכם?

ודבר די מעפן בSHDOWPLAY - הוא עושה רק 1920X1080 60FPS ! המסך שלי 1680X1050 וכל ההקלטה נמתחה לצדדים במקום להוסיף פסים שחורים או לשנות רזולוציה. יצא 68 ג'יגה 3:10 שעות.

פורסם

תגידו amd raptr הזה נותן משהו בbf4?

פורסם

שיחקתי קצת בסינגל, והמשחק ניתקע לי פעמיים, במולטי לעוומת זאת עוד לא נתקע או עף לי אף פעם.

פורסם

שיחקתי עכשיו ב MP וזה ניתקע באמצע. ה SPAWN SYSTEM לא טוב בכלל, פעם אחת איך שחזרתי היו 2 מולי מכוונים עלי, כשחזרתי אחרי זה היה מישהו שרץ עם הגב אלי. בערך כמו ה HIT DETECTION, או לא רושם פגיעות שלך או לא רושם פגיעות של מי שיורה עליך...

פורסם

חחחחחחח אגב יש לי קטע מוקלט שאני מקבל פגיעה בסינגל איזה שני אחרי שרצתי למחסה . ואפשר לראות כמובן את הכיוון שפגעו בך אז זה לא יכל להיות מישהו אחר. לצערי זה וידיאו של 3 שעות אז יהיה בעייתי למצוא, אבל אולי נריץ על הילוך מהיר או משהו ונמצא, אני גם זוכר שזה היה בהתחלה.

פורסם

היה לי מצב באיזו מפה שאני פשוט נוסע אחרי שניים שרצים ברגל, אני עם טנק נוסע אחרייהם והם פשוט לא שמים לב.

מוריד אחד והשני לא שם לב, ממשיך לנסוע אחרי ומוריד גם אותו, לא מובן לי איך הם לא שמעו טנק נוסע אחריהם(אולי הבעיה עם הסאונד).

פורסם

נראה לי שהסידור מ BF3 עובד גם במקרה הזה (נתנו פה קישור לפני כמה עמודים), מאז שעשיתי את זה הבאג הזה של הסאונד לא חזר. מצד שני קרה לי שה m com alarm נשאר גם אחרי שה M COM התפוצץ.

פורסם

שיחקתי בערך שעה, קרס 4 פעמים. דה ז'ה וו מטורף מהבטא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים