עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

מעצבן הבאג של הסאונד - לפעמים שומעים בסדר לפעמים כלום ולפעמים רק את היריות שלך...

• תגובות 3k
  • צפיות 931.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר לשמוע גם אנשים שיורים לכיוון שלכם אבל מאוד חלש ולא ברור. יש אנשים שאומרים שגם בגרפיקה יש בעיות כאלה דברים לא מופיעים כמו שצריך, לפחות זה עד עכשיו לא קרה לי.

חלק גדול מהבעיות עם השרתים (לאגים, רישום פגיעות) משתנים מחברה לחברה, כנראה שיש חברות שפשוט משתמשות במחשבים גרועים/מספקות חיבור לא משהו. צריך לבדוק ולסנן את השרתים הפחות טובים או לשמור במועדפים כל פעם שמוצאים שרת טוב ואז לנסות למצוא שרתים של אותה חברה בעתיד.

המשחק עצמו טוב, כשהוא עובד הוא מאוד מהנה. RUSH עובד ממש טוב בכל המפות שניסיתי, גם המצבי משחק החדשים לא רעים בכלל אבל קשה לשחק בהם בלי קבוצה מסודרת.

דרך אגב, למי ששאל על CARBINE, אני לא יודע למה זה ככה אבל צריך לשחק עם ה Engineer בשביל לפתוח אותם. ה ASSAULT ה CLASS היחיד שלא פותח שום דבר (חוץ מ DEFIB שזה הדבר הראשון שניסיתי לפתוח).

פורסם

אני יחכה עוד קצת עד שיתקנו את רוב הבעיות..

פורסם

יש לי הרבה קראשים ובעיקר אחרי סוף של סיבוב זה פשוט יוצא לי, בלי שום שגיאה :(

בדקתי משהו מעניין - נכנסתי לTEST RANGE , הסתכלתי לכיוון מסויים בלי להזיז את העכבר, כל עוד המזל"טים האלה לא היו בתוך התמונה היה לי 138-140FPS יציב מאוד, וכשהם נכנסים 122FPS יציב.

רשמתי renderdevice.renderaheadlimit 0 , אין שינוי.

רשמתי renderdevice.renderaheadlimit 1 , הFPS נופל בטירוף! מ140 ל100 !

לעומת זאת renderdevice.renderaheadlimit 2 לא שינה בכלל את הFPS לעומת 0 או מינוס 1 (דיפולט זה מינוס 1).

פורסם
מעצבן הבאג של הסאונד - לפעמים שומעים בסדר לפעמים כלום ולפעמים רק את היריות שלך...

• Head to C:\Documents\Battlefield 3\Settings\
  • open PROFSAVE_profile with WORDPAD
  • change 2nd variable " GstAudio.AudioQuality " to 4

פורסם

תודה :)

עכשיו נשאר רק לסדר את זה שהמשחק נסגר כל הזמן לבד. אני לא מצליח לעלות רמה כי כל פעם המשחק מפסיק לעבוד באמצע ואני לא מקבל את ה XP על אותו סיבוב.

פורסם

לא אמור להיות קשור... כל עדכון מול שרתי RANK נשמר OTF.

פורסם

אתה בטוח שאתה לא מקבל? הייתי צריך לצאת מכמה משחקים באמצע (בעיקר כי הם נמשכים יותר ממה שחשבתי שהם והזמן שלי קצר...) ואני מקבל את כל מה שהייתי אמור לקבל.

אגב, operation locker, זאת המפה החדשה לעשות Base rape. שיחקתי עכשיו במשחק שהסתיים בbase rape מאסיבי.

פורסם

מה זה פייג' פייל יש לי אותה בעייה ?

פורסם

אני בטוח ב 100%, היה לי משחק שעליתי רמה באמצע (יש הודעה ענקית על המסך), כמה דקות אחרי זה היה ניתוק מהשרת ולא קיבלתי XP או עליתי רמה. יכול להיות שזה גם באג :nixweiss:

עריכה: כמובן שמסונן אצלי להציג רק RANKED.

פורסם

זהו אני מרגיש כמו חולה נפש... שידרגת לווינדוס 8.1. בגלל באטלפילד.

מה לעשות אני לא מוכן שהכרטיס מסך לא ינוצל כמו שצריך בגלל מגבלות תוכנה ארורות.

יום ארוך שלך גיבויים והתקנות וסיבוכים אבל זהו סיימתי. וואלה הממשק דסקטופ לא רע בכלל (למטרו אני בכלל לא מתייחס) ואפילו כבר שמתי לב לכמה שיפורים מרעננים, הוספתי לו שדרוג יפיפה של start8 ואני מתחיל להבין לאט לאט מה הולך פה אחרי ששלחתי את העכבר לכל הכיוונים במסך (חוויית למידה מסורבלת מאוד הייתי אומר).

יאללה מוריד ועוד מעט מצטרף אליכם ;)

פורסם

שיחקתי בערך שעתיים, ואם המחשב הענתיקה שלי יחסית ועם win7, על הגדרות אוטומטיות וכנראה נמוכות, רץ לי חלק לחלוטין, ולא נתקלתי בשום בעיות בינתיים. רץ יותר חלק מ BF3 וכמובן הרבה יותר חלק מהבטא.

פורסם
שיחקתי בערך שעתיים, ואם המחשב הענתיקה שלי יחסית ועם win7, על הגדרות אוטומטיות וכנראה נמוכות, רץ לי חלק לחלוטין, ולא נתקלתי בשום בעיות בינתיים. רץ יותר חלק מ BF3 וכמובן הרבה יותר חלק מהבטא.

אני חושב שזה תלוי סרבר,יש סרברים פשוט גרועים שהמשחק נתקע שם,ויש סרברים שהמשחק רץ חלק בלי אף לאג אחד(כמובן לא קשור לפינג, אני מתכוון לביצועים נטו)...בכל מקרה אמור להיות עדכון שמסדר את הכל...

פורסם

^ קשור גם באיזה מפה משחק. המפות הפתוחות ללא יותר מידי מבנים (תאמת הכי אוהב אותן ) -הכי קלות להרצה.

פורסם

המשחק לא נפתח לי על כל המחשב רק חלון שניתן להגדיל מישהו אמר ששינה את פייג' פייל ל 400 מה זה אומר או שיש פתרון אחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים