עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

לא נראה כל כך מבטיח.

• תגובות 3k
  • צפיות 930.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עוד לא ניראה המולטי כך.. שלא ניתן להביע ממש דעה.

יש כמה אלמנטים בחזרה לבאטלפילד 2.. שזה כבר טוב.

פורסם

אין מצב שזה אמיתי, ניתן לבחור רק כוונת אחת, כאשר בהדגמה הוצגה כוונת כפולה, בנוסף זה נראה מאוד דומה ל-BF3 (העתיקו חצי עיצוב?).

פורסם

זה יכול להיות אמיתי, כיוון שזאת גירסא מאוד התחלתית.

מה שהוצג בסינגל אינו מלמד על המולטי. בכל אופן מחר נראה 'מולטי' ופרטים רשמיים עליו.

פורסם

כוונת כפולה ברוב המקרים שווה לכוון אחת עם 2 מצבים (RED DOT על ACOG או ACOG על קפיץ/בשלוף או כוונת מוזזת הצידה). לכן בכל מקרה תהיה רק כוונת אחת לבחירה. נראה לי שזה הגיוני, גם העיצוב הגיוני שיהיה בערך אותו דבר מכמה סיבות:

1. זה ALPHA, יצא לי לשחק במשחקים ב ALPHA שבכלל לא היה להם תפריטים.

2. עברו רק שנתיים.

3. למה לשנות עיצוב שעובד, במיוחד שהמשחקים יחסית דומים.

פורסם

מה הכוונה עברו שנתיים?

עברו שנתיים גם בין BBC2 ל BF3 .. והיה פער בגרפיקה ועיצוב שונה . אם הם מביאים תוך שנתיים שיפור גרפי .אז עיצוב תפריט זה הרבה יותר פשוט. ללכת על אותו כיוון של מצב הנוכחי ..זה פשוט מרגיש BF3 . מה הטעם לעשות כך? שחקנים מעדיפים קצת חידוש שם ועל הדרך הם לא מקבלים תלונות.

פורסם

תפריטים בדרך כלל בעדיפות נמוכה, ל BF3 אפילו לא היה MAIN MENU. לא תמיד חובה לשנות את התפריטים, ל BC ו BC2 יש תפריטים דומים, ל VALVE במשך שנים היו אותם תפריטים לכל המשחקים (עד היום חלקם מאוד דומים). בגלל זה בשנתיים יכול להיות שישמרו את זה לרגע האחרון או לא ישנו הרבה, במיוחד שהעיצוב ב BF3 היה טוב יחסית (חוץ מהמערכת של הבחירת נשקים ולפי התמונות האלה יש אחת חדשה).

כמו כן דילגת את הנקודה הראשונה, זה ALPHA, יש משחקים שבשלב הזה התפריטים שלהם הם רקע שחור עם כיתוב לבן (MOH האחרון היה ככה למשל ויצא לי לראות משחקים נוספים)...

יכול להיות שישנו את זה ויכול להיות שלא, לדעתי זה נראה מספיק טוב ואין סיבה לשנות, לא מעניין אותי שהיה עיצוב דומה ב BF3.

פורסם

אין ספק שהמשחקיות היא הכי חשובה. כמו שכבר ציינתי אפשר להשאיר את העיצוב באופן דומה אך קצת לשנות. מה שהם עשו כאן ,זה רק תוספות. בוודאי שבגימור הסופי יכול להיות שינוי. כתבתי על זה כבר היום. בBF3 ממש לקראת יצאת המשחק שינו את הMedic לדמות כושי .

הם עמדו על מילתם- שיהיו יותר תפריטים לבחירה וגיוון רחב יותר. בכל אופן אין לי בעיה לקבל את התפריט איך שהוא... אם הולכים על פי הבטחתם ..שהפעם ההשקעה במשחקיות היא בדרג הראשון .

פורסם

הדגמה LIVE עכשיו באירוע של MS, נראה כאילו גם ה HUD לא עבר שינוי וגם הכוונות מאוד דומות למה שראינו ב BF3. יש נשק עם 2 כוונות והזום על קפיץ (כמו שהיה ב COD האחרונים).

פורסם

הבנתי שזה היה גם מהסינגל.(אני מחפש... צפייה) לכן זה לא מחייב לגבי המולטי שיוצג על פי ההבטחה יותר מאוחר.

פורסם
הבנתי שזה היה גם מהסינגל.(אני מחפש... צפייה) לכן זה לא מחייב לגבי המולטי שיוצג על פי ההבטחה יותר מאוחר.

כנס לקישור הזה: http://www.ign.com/events/e3

ותתחיל בשעה 2 ו45 דקות.

פורסם

תודה.

אך מי שמחפש איכות טובה יותר

!

hud שונה היכן שנמצא החיים וכדורי הנשק וכדו'.

. בסך הכל סינגל. הם רוצים הצלחה? שישמרו על אקשן ממושך -זה הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים