עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

אני חייב להגיד שלא נראה שהם באמת לקחו בחשבון את כל ההערות בבטא והביאו לסינגל - אומנם זה היה במולטי, אבל נפילות פריימים קיצוניות עדיין מופיעות, וכמו שאפשר לקרוא, יש התנגשות בין win 8.1 64bit לבין סדרת 7XXX...

די מאכזב לדעתי...

בהקשר למשחק, בינתיים התקדמתי במספר שלבים, מבחינת משחקיות לדעתי יש טיפה בעיתיות עם הדמויות שמשחקות איתך.. הייתי אומר שהם לפעמים מאחרות מאד את התסריט לצערי...

• תגובות 3k
  • צפיות 931.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יכול להכנס לשרתים -

ERROR

Origin could not get code (-5df70000): Base proxy error. You shouldn't get this error.

מישהו מקבל את זה גם ?? קיבלתי באן או מה ? |:

פורסם

גם אני עברתי אימות עם טפסים ב-CJS.

שלחתי חשבון חשמל, ת.ז, מספר ההזמנה בכתב יד שלי ואישור תשלום מפייפל

פורסם

אני לא הייתי צריך לעשות כלום. רכישה עם אשראי, SMS לזיהוי, קוד אחרי 3 שעות לאימייל וזהו.

פורסם

^ איך?

פורסם

CJS, פשוט להוסיף לעגלה ולהזמין, אפשר להרשם ככה על הדרך.

פורסם

WTF

כשאני מנסה לשחק זה נותן לי את ההודעה הזו כאילו לא קניתי את המשחק.

פורסם
KJRC4ku.jpg
פורסם
CJS, פשוט להוסיף לעגלה ולהזמין, אפשר להרשם ככה על הדרך.

יש כאלו שלא קיבלו את ה-SMS כמוני..

פורסם

גם לי תהליך הרכישה בcjs היה זריז, סמס וזהו... בכל מקרה כל מי שרכש את הפרימיום בנוסף, הסידיקיים שלנו הגיעו ומחכים באוטוקי...

פורסם

הוספתי את הפרימיום דרך CJD אבל אני לא רואה שנוסף משהו וכשאני מנסה להוסיף שוב זה אומר שהקוד כבר שומש, זה אמור להיות ככה?

פורסם

קבלתי קוד מ cjs מוריד ! זריז ,נוח,זול! בנוסף אל הדרך הזמתי קוד של cod:ghost

פורסם

גם אני הזמנתי מ-cjs וגם ממני הם ביקשו אימות. אצלי ה-sms עבד אבל הם בכל זאת רצו שאני אמלא טפסים ואצלם תעודת זהות - לא עשיתי כלום ותוך שעה שעתיים קיבלתי מייל שעברתי את העימות.

פורסם

היי חברים

לאחר ששיחקתי במשחק כמה ימים ובדקתי גם את הגרפיקה והמשחקיות שלו אני לא ראיתי שום דבר שאני יגיד WOW עליו, הגרפיקה באולטרה לא מגיע לרמה של קריסיס 3 וגם לא ראיתי הבדל באיכות לבין המשחק הקודם BF3 , לא ראיתי שום הצדקה להתלהבות שיש לכם על המשחק החדש הזה, אני קבר מחכה למשחק קול אוף דיוטי גוסט, אולי הוא ילהיב אותי יותר.

צר לי שאני מאכזב אותכם, אבל זה לטעמי האישי בלבד.

רוני

פורסם

אתה מחכה ל-COD בשביל להתלהב מגגרפיקה של העשור הקודם?

אמי הבנתי שיש הבדלים והם מורגשים לא מעט, עדיין לא יצא לי לשחק, אני מתכנן לקנות סוף בהשבוע..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים