עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

אני שם בשם idanmal

• תגובות 3k
  • צפיות 931.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מוזמנים להוסיף אותי, כמו פה <

פורסם

דניאלוס תוסיף אותי אם תוכל,

Mon6ooSe

פורסם

לא חסר בינתיים באגים שלא הגיוני שהם לא נתקלו בהם מיליון פעמים כשהם בדקו את המשחק .... אבל סך הכל המשחק ממש סבבה ומהנה , לא קורס הרבה גם...

רק לא הבנתי למה ביטלו את התורים לשרתים |: זה הדבר הכי פשוט בעולם וזה די הכרחי לפעמים אם אתה רוצה להצטרף לחברים/שרת ישראלי או משהו, עכשיו נצטרך ללחוץ RECONNECT כמו טמבלים כמה דקות עד שתשבר האצבע.

פורסם

כנראה הם מעדיפים לתקן על ידי עידכון .מהבטא ליצאת המשחק אין הרבה זמן .

....

Battlefield 4: Official Multiplayer Launch Trailer

/////////

פורסם
  • מחבר

מוריד לי את המשחק רציף ב 2 מגה לשניה...תענוג.

איך כולם משחקים פה מזה :) כולם חוגגים על VPN ? רק אני הפרייאר ?

אני מעדיף לחכות ליום חמישי מאשר להתעסק עם כל ה WAים האלו.

פורסם

בינתיים גם אני מחכה ולא ממש להוט להתעסק עם VPNים

פורסם
  • מחבר

Battlefield 4 Graphics Comparison: Ultra, High, Medium, Low

פורסם

חברה איך הגעתם לפורום HWZONE אם אתם מעדיפים לחכות 3 ימים לשחק במקום להוריד תוכנה של 100KB שיוצרת כרטיס רשת וירטואלי (כמו שדמון עושה CD וירטואלי), ולהביא לה רשימה של שרתים מאתר שרק מבקש ממכם את האימייל שלכם וזהו ? :cognee:

פורסם

הפעלה דרך VPN היא פשוטה ומהירה כמה קליקים עם העכבר להפעיל אורגני וזהו לא צריך להשתמש בזה יותר ...

לדעתי זה שווה את העשר דקות התעסקות מאשר לחכות יומיים כדי לשחק במשחק ... תאמינו לי אתם מפספסים .. !

פורסם

ממה שראיתי באתר של INCLOACK השירות שלהם חינמי רק ליום אחד לא?

פורסם

זה רק לי נדמה שאין הבדל מי יודע מה בין LOW ל ULTRA?

פורסם
  • מחבר

דווקא הכי רואים את ההבדל בין LOW ל ULTRA , ובלי קשר YOUTUBE מאבד מהאיכות בהשוואות האלו.

פורסם

שמעו תכלס... על 1680X1050, הכל LOW חוץ מAF ואיכות טקסורות על אולטרה (זה לא משנה FPS לפי כל הבאנצ'ים שהיו בBF3), אני מקבל 100-150FPS עם GTX660 ו3570K על 4.6GHZ ... זה בדיוק מה שקיבלתי בBF3.

או שהLOW כאן הוא באמת מוריד את האיכות משמעותית בניגוד לLOW בBF3 שלא עשה הרבה לאיכות, או שפשוט שיחקו אותה עם האופטימיזציה והמשחק רק הושק עוד, מצפים לנו עוד פאצ'ים ודרייברים. :) :) :)

פורסם
איזה טרגדיה יוונית.

בהתחלה קניתי מVPN רוסי בשביל להיות חכמולוג.

אחר כך גיליתי שהוא מאפשר את הפרילואד רק ברוסית ופולנית.

דיברתי עם EA אמרו שאפשר לבטל את ההזמנה ולהזמין מחדש.

ביטלתי וניסיתי להזמין מחדש, לא נותן מאוריג'ין, לא יודע למה, גם EA לא יכלו להגיד לי למה.

אחר כך ניסיתי להיות עוד יותר חכם בלילה (גם כי זה היה אתמול בלילה) והלכתי לAMAZON.COM.

לא נתן להזמין מכתובת שילוח ישראלית אז פברקתי אמריקאית ו... חסם לי את החשבון באמאזון ושם את העסקה בהמתנה.

ולבסוף, כשוויתרתי על החכמולוגיות, הזמנתי מCJS, התחלתי את הליך זיהוי בSMS אחרי שקניתי בשביל לאסוף את הסריאלים ו... SMS בחיים לא הגיע!

לא נתן לי לבטל את התהליך ולבחור שיחת טלפון במקום או משהוא אחר, אז הלכתי על האופציה לאימות בשימוש טפסים... טעות פאטלית.

אז שלחתי להם את התמונות עם הבקשות האבסורדיות שלהם ובינתיים אני מחכה.

בקיצור, אולי רשום לי למעלה שאני לא יזכה לשחק במשחק אבל מה? MON6OOSE? תאמין לי, אין לך על מה לבכות, תאמין לי, יהיה בסדר :xyxthumbs:

טוב, הסאגה נגמרה, עברתי את האימות, הוריד והתקין לי עכשיו תוך 32 דקות, הורדה הייתה בין 11.4 ל12.8 מגה, די מהיר ורוב הזמן המוחלט היה על 12.54 אז הורדה די מהירה וניצול יפה של הרוחב פס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים