עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

אני כרגע מוריד גרסא לא חוקית רק מהסקרנות איך המערכת שלי תתמודד עם המשחק הזה..

רוני אתה יכול לומר בבקשה באילו הגדרות אתה משחק ? מולטי או סינגל ? רזו'..

• תגובות 3k
  • צפיות 931.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה טרגדיה יוונית.

בהתחלה קניתי מVPN רוסי בשביל להיות חכמולוג.

אחר כך גיליתי שהוא מאפשר את הפרילואד רק ברוסית ופולנית.

דיברתי עם EA אמרו שאפשר לבטל את ההזמנה ולהזמין מחדש.

ביטלתי וניסיתי להזמין מחדש, לא נותן מאוריג'ין, לא יודע למה, גם EA לא יכלו להגיד לי למה.

אחר כך ניסיתי להיות עוד יותר חכם בלילה (גם כי זה היה אתמול בלילה) והלכתי לAMAZON.COM.

לא נתן להזמין מכתובת שילוח ישראלית אז פברקתי אמריקאית ו... חסם לי את החשבון באמאזון ושם את העסקה בהמתנה.

ולבסוף, כשוויתרתי על החכמולוגיות, הזמנתי מCJS, התחלתי את הליך זיהוי בSMS אחרי שקניתי בשביל לאסוף את הסריאלים ו... SMS בחיים לא הגיע!

לא נתן לי לבטל את התהליך ולבחור שיחת טלפון במקום או משהוא אחר, אז הלכתי על האופציה לאימות בשימוש טפסים... טעות פאטלית.

אז שלחתי להם את התמונות עם הבקשות האבסורדיות שלהם ובינתיים אני מחכה.

בקיצור, אולי רשום לי למעלה שאני לא יזכה לשחק במשחק אבל מה? MON6OOSE? תאמין לי, אין לך על מה לבכות, תאמין לי, יהיה בסדר :xyxthumbs:

פורסם

יש בעיה בחלק מהמנויים בישראל שלא מאפשרת קבלת שיחות/סמסים מחול.

גם לי הייתה הבעיה הזאת, פשוט נתתי מספר של חבר שגר בהולנד והוא העביר לי את הקוד. לקח בדיוק דקה...

פורסם

עובד לי דרך VPN קוריאני ... אחלה דבר :D:D:D

HD6870

1920X1200

הגדרות מדיום : 35-70 FPS ממוצע של 45-55

פורסם

אתה מבטל את הVPN ברגע שאתה נכנס למשחק? או שאתה משחק עם איזה פינג 500 ?

ואגב זה VPN בתשלום? אם לא לינק בבקשה =]

פורסם
איזה טרגדיה יוונית.

בהתחלה קניתי מVPN רוסי בשביל להיות חכמולוג.

אחר כך גיליתי שהוא מאפשר את הפרילואד רק ברוסית ופולנית.

דיברתי עם EA אמרו שאפשר לבטל את ההזמנה ולהזמין מחדש.

ביטלתי וניסיתי להזמין מחדש, לא נותן מאוריג'ין, לא יודע למה, גם EA לא יכלו להגיד לי למה.

אחר כך ניסיתי להיות עוד יותר חכם בלילה (גם כי זה היה אתמול בלילה) והלכתי לAMAZON.COM.

לא נתן להזמין מכתובת שילוח ישראלית אז פברקתי אמריקאית ו... חסם לי את החשבון באמאזון ושם את העסקה בהמתנה.

ולבסוף, כשוויתרתי על החכמולוגיות, הזמנתי מCJS, התחלתי את הליך זיהוי בSMS אחרי שקניתי בשביל לאסוף את הסריאלים ו... SMS בחיים לא הגיע!

לא נתן לי לבטל את התהליך ולבחור שיחת טלפון במקום או משהוא אחר, אז הלכתי על האופציה לאימות בשימוש טפסים... טעות פאטלית.

אז שלחתי להם את התמונות עם הבקשות האבסורדיות שלהם ובינתיים אני מחכה.

בקיצור, אולי רשום לי למעלה שאני לא יזכה לשחק במשחק אבל מה? MON6OOSE? תאמין לי, אין לך על מה לבכות, תאמין לי, יהיה בסדר :xyxthumbs:

צר לי על כל הצרות שעברת, אבל אני חייב לך תודה.

נכנסתי לCJS כדי לוודא שהכנסתי מספר נכון והסתבר שהכנסתי מספר לא נכון xD

פורסם

אני מתחבר רק לאורג'ין עם הVPN ואז מתנתק

ואז דרך הבטלוג נכנס לשרתים בלי בעיות ...

http://incloak.com/vpn/

פורסם

קטלני אני אנסה תודה.

פורסם

Red Screen of Death כל הזמן !@!

פורסם

מישהו יודע למה אחרי שעשיתי preload מופעים שני קיצורי דרך? (ראשון - Battlefield 4 שני - Battlefield 4(64 bit).

פורסם

כי אחד מריץ את המשחק ב32 ואחד ב64.

פורסם
מישהו יודע למה אחרי שעשיתי preload מופעים שני קיצורי דרך? (ראשון - Battlefield 4 שני - Battlefield 4(64 bit).

כנראה שיש אפשרות להפעיל את המשחק על מערכות 64 ביט בצורה טובה יותר (או ההיפך על מערכות 32 ביט- כלומר מותאם יותר לאלה עם 32 ביט)

מסתבר, שהמשחק נטו שוקל 24 ג'יגה וזה לא כולל את CHINA RISING שתגיע כנראה רק בדצמבר.

לפניה תהיה עוד חבילה שתיקרא SECOND ASSAULT ותכלול מפות שהיו בBF3

http://www.egmnow.com/articles/news/battlefield-4-china-rising-expansion-releasing-december-for-premium-members/

פורסם

אני עם Win8

הגבתי כבר אתמול בדיון שהבאת... מקווה שיהיה פתרון מהר.

פורסם

טוב..אני שמח לבשר שבשעה טובה נפתח ה PRE LOAD גם למי שלא עשה שמיניות באוויר וקנה יקירות מאוריג'ין.!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים