עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

איזה קקה, היה לי הזמנה דרך פרוקסי רוסי ב120 שקל וחשבתי שהכל טוב, ועכשיו זה מציע לי להוריד רק ברוסית ופולנית -_-

דיברתי עם EA שעתיים ולא יכלו לעזור לי, בסוף ביטלתי. :(

• תגובות 3k
  • צפיות 931.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
לא יודע מה אצלכם, אצלי הPRE LOAD כבר התחיל

קנית דרך אוריג'ין? אתה מוגדר שם כישראל?

פורסם
קנית דרך אוריג'ין? אתה מוגדר שם כישראל?

כן קניתי דרך אוריג'ין ואני מניח שאני מוגדר אוטומטית לפי הIP... לא השתמשתי בVPNים/פרוקסי או משהו בסגנון כדי להזמין

פורסם

Its on!

פורסם
איזה קקה, היה לי הזמנה דרך פרוקסי רוסי ב120 שקל וחשבתי שהכל טוב, ועכשיו זה מציע לי להוריד רק ברוסית ופולנית -_-

דיברתי עם EA שעתיים ולא יכלו לעזור לי, בסוף ביטלתי. :(

מסתובב ברשת איזה טורנט עם הלוקליזציה באנגלית, משהו כמו 1000 מגה.

אני לא מומחה לעניין אבל הבנתי שבגרסאות הקודמות של המשחק כל מה שהיה צריך לעשות זה להחליף את הקבצים בתיקיית המשחק וזה היה הופך לך את המשחק לאנגלית. לא יודע אם זה נכון, אבל זה כבר לא רלוונטי מבחינתך גם ככה..

פורסם

שום דבר לא התחיל..לא נותן עדיין להוריד

פורסם

אני הזמנתי דרך אוריג'ין, שם אני מופיע מישראל וזה כבר התחיל להוריד... :-)

תגידו, זה לא היה אמור לשקול בסביבות ה-30 ג'יגה?

פורסם

גם אני קניתי באוריג'ן ומוגדר בישראל. אצלי עדיין אין כלום. בטח חתיכת שאילה רצה על הדטהבייס :)

פורסם

למה לקנות מאוריג׳ן ולא מ-CJS שיותר זולים?

פורסם

בטח הם פותחים את ההורדה בהדרגה....כדי לא להעמיס

פורסם
שום דבר לא התחיל..לא נותן עדיין להוריד

כבר נכתב פה באשכול, בחלק מהמקומות בעולם אפשר היה להתחיל את ההורדה כבר ביום שבת ואפשר להפעיל את המשחק מלפני שעה ועשרים ושלוש דקות.

העניין הוא שבשנת 2013 אתה לא חייב להיות פיזית במקום מסוים בעולם כדי שהשרת יחשוב שאתה שם.

ועל כן, אני בטוח ש- danielzy כבר משחק וכשאני אגיע הביתה מאוחר יותר הערב אני אצטרף אליו.

פורסם

חברים מי שהזמין מCJS בקרוב נקבל סידיקיים הם הכניסו למלאי 17 סידיקיי לפני שעה ואני מאמין שהם בעיצומו של מילוי מלאי ובקרוב נוכל לאסוף גם את שלנו דרך הautokey....

פורסם

אצלי המשחק ירד והותקן כבר... סה"כ כ-24 ג'יגה...

הדבר המעניין הוא שיש אפשרות הפעלה רגילה ואפשרות ל64 ביט- כלומר יש לי שני קבצי הפעלה על הדסקטופ.

לפי אוריג'ין, אני אוכל לשחק במשחק בלילה שבין ה30 ל-31 ב1:00 בלילה... (כלומר 31.10 ב1:00 בלילה)

פורסם

מי שהזמין מ-CJS כמה ישראלים שאלו בתגובות מתי נקבל את ה-serial numbers והם ענו בתגובות שבשעות הבוקר המוקדמות של ה-29 - זאת אומרת עוד כמה שעות....

פורסם

כן ראיתי הם ממלאים את המלאי....יאללה פנאן עוד כמה שעות נוכל להוריד,

XTZ-MIKE איזה חבילה קנית? כולל הפרימיום 24 גיגה או רק המשחק לבד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים