עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם
מה זה אומר 100 ?

הוא מתכוון ל100 Entries- כלומר 100 כניסות להגרלה...

בגלל שהוא עשה כל מיני דברים (סתם לדוגמא, לפרסם בפייסבוק שהוא בהגרלה) זה נתן לו עוד כניסות להגרלה כלומר הגדיל את הסיכוי שלו לזכות.

• תגובות 3k
  • צפיות 931.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
מה אתם אומרים לקנות כרגע את הגרסה הבסיסית עם ה- China Rising DLC במחיר של 205₪ או שלקנות כבר פרימיום כולל הכל ב-370₪?

אני לא רואה סיבה מספיק טובה לרכוש את הפרימיום בתוספת כזו משמעותית,

לדעתי הגרסה הבסיסית עם ההרחבה של צ'יינה בהחלט מספיקה בשלב זה.

זה לפחות מה שאני עשיתי :-)

פורסם

מסכים , במילא יש את ההרחבה הראשונה, ההרחבה השנייה של שלושת המפות הגרועות ביותר של BF3 לא מעניינת, ועד שתצא השלישית כבר יקח הרבה זמן...

לא הבנתי למה הם הכריזו מראש על כל החבילות העתידיות של הפרימיום, למה לא לזרום עם רעיונות חדשים וטובים שיעלו להם להרחבות, אלא סתם לקבוע משהו מראש ?

פורסם

כדי להוריד את הבטא או שכדי לחכות למחר שיצא המשחק ?

פורסם

הא ?

הבטא מזמן נגמרה , עכשיו אתה יכול להוריד את המשחק עצמו רק ... תוכל להפעיל אותו רק ב31 פשוט.

פורסם

אבל המחשב שלי יריץ אותו,אבל איך אני יכול להוריד (אני מתכוון לא דרך steam) אותו כבר אם הוא רק יוצא מחר ?

פורסם

^^

מה?? מה הקשר בין מה שכתבת למה שענו לך?

1.אין יותר בטא ואתה גם לא יכול להוריד אותה.

2.המשחק זמין דרך תוכנת אוריג'ין ומי שקנה אותו יכול להוריד אותו למחשב לפני שהוא יוצא (לי היה רשום שהוא זמין להורדה כבר היום בצהריים).

3.EA נותנים להוריד את המשחק לפני שהוא יוצא כדי שברגע שהמשחק ייפתח,יהיה אפשרי לשחק ולא תצטרך להוריד 24 ג'יגה מרגע היציאה.

פורסם

אוקיי

פורסם

לי האוריג'ין לא נותן להוריד בינתיים. כיביתי והדלקתי אותו 10 פעם כבר. גם עשיתי רילואד למשחקים שלי.....באסה, אולי ריסטרט למחשב יעזור.

פורסם

עוד שעה וחצי :))))

פורסם

אם אתה רוצה לחכות עד ה-30 אתה יכול ;)

פורסם

אוקיי, אני רואה עכשיו תשובה מEA:

Hello,

Israel is in the continent of Asia. It is located to the south of the continent together with Turkey, Syria, Iraq, and Saudi Arabia. Asia is the middle and eastern part of Eurasia, and the largest continent in the world.

• East and Central Asia
    • Pre-load: At least 24 hours before launch
    • Game Launch: Oct 29 at 12:01AM KST

פורסם

הטיימר ב Origin אומר אחרת, למי אכפת מה נציג של EA אומר.

פורסם

לא יודע מה אצלכם, אצלי הPRE LOAD כבר התחיל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים