עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

^

אתה יודע שיש איזה עידכון למשחק או בעייה להכנס לשרתים -מצא לך את הפנאי לשחק בו :) . אבל אם הוא יקבל ציון טוב ... יש מצב שאנסה אותו על ההתחלה. מימלא משחקיות בת שעה ....מספיקה לי לחוות דעת :) ..אם להמשיך.... לשחק בו ...

• תגובות 3k
  • צפיות 931.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

או כשקורס האינטרנט ^^

פורסם

אלו הסיבות היחידות שבגללם סיימתי את הקמפיין של BF3, אני בטוח לא ישחק בו על ההתחלה ב-BF4.

פורסם

סיכוי קטן שיקרוס אינטרנט . בכלל לא סיימתי את BF3 . אבל אולי כאן יהיה אחרת.אני לא מחפש עלילה.. אלא לפחות אקשן (רצוף)-זה יהיה כבר מוצלח.

פורסם

זה עומאר ?!

פורסם
^^^ אני לא חושב שאני יעביר בקמפיין יותר משעה, כנראה שאני ישתעמם ויעבור ל-MP..

הפעם היחידה והאחרונה שניסיתי קמפיין מסדרת BF היה זה של BC2 וזה רק בגלל ששידרגו את תשתית האינטרנט באיזור ולא היה לי אינטרנט איזה יום וככה. עצוב שהם בכלל ממשיכים לבזבז על הזבל הזה קוד מיותר. אפשר להבין, חלק מה CODיזציה וזה, אבל בחייאת - תנו בראש במולטי.

פורסם

אני לא מסכים איתך כל כך, ולא שולל את הדיעה שלך, אני שונא שחברת משחקים טובה כמו DICE עושה מהלכים כלכליים שיכולים לפגוע ופוגעים במשתמשים שלה, אם זה להזיז את הכסף לצד הלא נכון של הקופסא.

אבל, מבחינת להשקיע בעלילה ובסינגל פלייר, אל תשכח שלכל משחק יש את הרעיון הכללי שלו, שאמור למכור, הם צריכים להתחרות בסדרת COD הידועה, שיודעת להכין קמפיינים ארוכים מאוד שיכולים לסחוף את השחקן כאילו באותו רגע צופה בעוד אחד מסרטי מטריקס או טרילוגיה ארוכה מאוד של משהו.

הם צריכים להוכיח שלא סתם המשחק הזה עולה לשוק, ויש סיבה מאוד טובה להשקעה בקמפיין, מה שלי לא נראה כל כך טוב זה למה אין באפשרותינו לבחור הדמויות הספציפיות מהמשחק היחיד אל עולם רב השחקנים? זה לא דבר שחייב ליצור קונפליקט, ניתן להשיב את הדמויות למולטי כאשר לדוגמא ישנם 4 ראשי צוותי וכל ראש צוות יכול להיבחר כאחד מהשחקנים במשחק היחיד, אני קצת נסחפתי אבל אני פשוט נותן את דיעותיי למה אפשר עוד לעשות עם המשחק ולמה דווקא הסינגל כן חשוב לאורך חייו של המשחק הבא בסידרת BF.

פורסם

לקוד יש קמפיינים משולבים ארוכים עוד מלפני סאגאת BF הייחודית, ב BF 1942 ו 2142 וBF2:SF לא היה כלל וכלל קמפיין, ולכן הקפיצה למערכת הקמפיינים הייתה מאוד חשובה עבור DICE, במקרה של BFBC2 זה היה מעולה, אני אישית אהבתי כל חלק בה, אבל בCOD יש משמעות לדמויות ישנן דמויות המתקדמות עם הסאגא הידועה, ממש חוויה עלילתית ידועה מראש שבה הדמות הנשארת היא קאפטן פרייס הסלבריטאי, אני מתכוון לזה שהקמפיינים ארוכים וממשיכים את עצמם לאו דווקא בסדר כרונולוגי עולה, אבל הם יודעים ליצור חיבור משמעותי בסדרת MW, אני לא חובב את COD:BO אך אני יכול לומר ש MW כן עשה שינוי משמעותי בסצנה של CAMPAIGN, ולכן ל DICE יש הרבה תחרות ומקום להתחרות, לפי דעתי BF4 הולך להיות מוצר קשה מאוד להתחרות בו, יהיה מאוד קשה לחבירינו ב GHOSTS לתת משהו ייחודי או TITANFALL, אני יודע שאני מערבב פה אבל באמת יהיה קשה להתעלות על העלילתיות הרחבה שיש בBF4 כמו שהיה ב BF3.

פורסם

הקמפיין של bf3 היה לא יותר מאימון לקראת המולטי.

אין למשחקים האלה מספיק חומר בשביל להיות עם קמפיין יחיד רציני , אין לדמות לאן להתפתח.

פורסם

כמו שחושב שבשביל עלילה צריך לחדש את הז'אנר עם משהו שיגרה את המח. העלילות בסדרת MW הפכו מזמן ממשהו בעל משמעות כלשהי (COD4) לסדרה רציפה של פיצוצים ודברים ידועים מראש (MW3). דווקא טרייארק הם אלה שידעו לספק את העלילות החשובות והטובות במשחקים שלהם, כמו שראינו ב-W@W, בבלאק אופס הראשון. עלילות עם משמעות ולא הסטריאוטיפ של חבורת עילית נגד טרוריסט רוסי\ערבי שרוצה להשמיד את העולם ובסוף עוצרים לו את הטיל.

עלילות יותר מורכבות ציפיתי לראות במשחקים שממשיכים את הז'אנר של Soldier of fortune ושל SWAT.

פורסם

גם CoD וגם BF זה חרא קמפיין...

אי אפשר לשים אותם בשורה אחת עם משחקים כגון Half Life או משחקי Far Cry או בכללי משחקי סינגל יעודיים.

הקמפיין של CoD חוזק על עצמו כבר 4-5 משחקים, לא מבין מה אנשים מוצאים שם.

פורסם

וואוו עכשיו באמת הלכנו למקומות מעולים, HL אני עדיין מחכה לEP:3 אם יצא...ואולי HL:3 אם יהיה בכלל, ו FAR CRY אהבתי מאוד את 3, מאוד נחמד היה נוח וכיפי, וSOF לא חשבתי שאשמע מישהו שמדבק על זה, אני זוכר ששיחקתי בתור "JACK MOULLINS" אם רשמתי נכון, הקמפיין של קוד חוזר על עצמו זה כן, אני התחלתי לאבד עניין כשהתחילו להיכנס קדימה יותר לתוך כל הבלאגן העתידי הזה, לייזרים וכלבים מונחי טילים ועוד כל מיני המצאות מפגרות, זה לא משהו, אהבתי מאוד את MW הראשון, COD:4 היה מאוד נחמד בתקופה, אגב מישהו הזכיר את SOF יש משהו ברקע עם זה? יהיה משהו בעתיד? חוץ מ SOF:2 DH לא ראיתי עוד משחקים.

פורסם

היינו מעדיפים שבכלל לא יהיה סינגל וכל המאמץ יהיה על המולטי .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים