עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

http://www.bit-tech.net/hardware/2011/11/10/battlefield-3-technical-analysis/1

להלן.

אתה רוצה להגיד לי שאתה לא רואה הבדל ?

נ.ב.

Mesh Q על Low יגרום לך לירות באובייקטים בלתי נראים כל היום ולא להבין למה אתה לא פוגע.

הייתי בסרט הזה ב Battlefield 3. אתה יורה במישהו, שבעצם מאחורי אבן, לא פוגע (כי יש שם אבן), חושף את עצמך במפה ומת.

בכל מקרה, בבטא שיחקתי Medium, עם טקסטורות ו Mesh על Ultra, עם 90FPS אז אלו ההגדרות שעובדות עבורי.

• תגובות 3k
  • צפיות 931.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

WTF

פורסם
http://www.bit-tech.net/hardware/2011/11/10/battlefield-3-technical-analysis/1

להלן.

אתה רוצה להגיד לי שאתה לא רואה הבדל ?

נ.ב.

Mesh Q על Low יגרום לך לירות באובייקטים בלתי נראים כל היום ולא להבין למה אתה לא פוגע.

הייתי בסרט הזה ב Battlefield 3. אתה יורה במישהו, שבעצם מאחורי אבן, לא פוגע (כי יש שם אבן), חושף את עצמך במפה ומת.

בכל מקרה, בבטא שיחקתי Medium, עם טקסטורות ו Mesh על Ultra, עם 90FPS אז אלו ההגדרות שעובדות עבורי.

תגיד אתה צוחק עליי? יש עליו SUPRESSION מטורף בתמונה על הLOW MESH מסנייפר שבדיוק הרג אותו, אתה מתייחס לזה כשהשוואה רצינית ? וחשבתי בכלל שדיברנו על איך שזה משפיע על המראה של השחקנים ואין שם אף אחד בתמונה.

When+facepalm+is+not+enough....+When+facepalm+is+not+enough_1a0efe_3437092.jpg

ובנוגע ללירות על חפצים בלתי נראים. הם בלתי נראים מהHIP FIRE כשאתה בדרך כלל על 90 FOV , לעומת זאת כשאתה פותח את הכוונת הכי חסרת זום, אפילו IRON SIGHT, אתה כבר ב50-55 FOV ... ואז הם נראים.

פורסם

סורי, לא שמתי לב שכבר הודיעו על זה, חחח שיהיה לכולם יום טוב.

ההודעה הראשונה הייתה על הדרייבר החדש של נווידיאה אבל לא שמתי לב ש"שאדשוו" כבר שם את זה

פורסם
תגיד אתה צוחק עליי? יש עליו SUPRESSION מטורף בתמונה על הLOW MESH מסנייפר שבדיוק הרג אותו, אתה מתייחס לזה כשהשוואה רצינית ? וחשבתי בכלל שדיברנו על איך שזה משפיע על המראה של השחקנים ואין שם אף אחד בתמונה. When+facepalm+is+not+enough....+When+facepalm+is+not+enough_1a0efe_3437092.jpg ובנוגע ללירות על חפצים בלתי נראים. הם בלתי נראים מהHIP FIRE כשאתה בדרך כלל על 90 FOV , לעומת זאת כשאתה פותח את הכוונת הכי חסרת זום, אפילו IRON SIGHT, אתה כבר ב50-55 FOV ... ואז הם נראים.

ועל סמך מה אתה אומר את העניין עם הסנייפר ?

פורסם
תמחק את ההודעה הזאת מפה, עכשיו יצוצו כל אותם אלה שהלכו וקנו מחשבים עם זכרון 1333/1600MHZ ולא 2000MHZ כי כולם בפורום אמרו להם שלא יהיה שום הבדל בביצועים..

זה היה ידוע ש-BF3 מעדיף זיכרון בתדרים גבוהים, כנראה ש-BF4 אפילו יותר...

פורסם
זה היה ידוע ש-BF3 מעדיף זיכרון בתדרים גבוהים, כנראה ש-BF4 אפילו יותר...

20 fps שיפור?! נראה לי קצת מוגזם העניין.

פורסם
תמחק את ההודעה הזאת מפה, עכשיו יצוצו כל אותם אלה שהלכו וקנו מחשבים עם זכרון 1333/1600MHZ ולא 2000MHZ כי כולם בפורום אמרו להם שלא יהיה שום הבדל בביצועים..

וזה בגלל שלכולם יש לוח מתאים וכסף להשקיע על זיכרונות שיכולים להגיע בoc לתדר כל כך גבוה?!

פורסם
ועל סמך מה אתה אומר את העניין עם הסנייפר ?

אתה לא אמיתי, אתה לא יכול להבין לבד מהתמונה הזאת על סמך מה אני אומר את העניין עם הסנייפר?

http://images.bit-tech.net/content_images/2011/11/battlefield-3-technical-analysis/mesh-low.jpg

תן לי לנחש - 0.5KD 100SPM 5% ACCURACY, עושה 360 מעלות עם ס"מ תזוזה בעכבר , הכל אולטרה וVSYNC פעיל ?

בנוגע לבאנצמארק של הזכרונות - שוב פעם אני מקווה שאף אחד לא לוקח באנצ'מארק של BF4 BETA מולטי בתור יותר מבדיחה. אתה יכול לשחק סיבוב אחד של חצי שעה הרבה סביב דגל מסויים ובשני לשחק בדגל אחר שמקבלים באזור שלו פי 2 FPS, בסיבוב אחד עם 32 שחקנים יכול להיות ש20 סתם על הגגות עם סנייפר, ובשני כולם בקרקע מפוצצים רכבים עם טילים כל שניה.

מעבר לזה אם תוכנות בדיקה "סינטטיות" למעבד והזכרונות, שלא קשורות אפילו לגרפיקה, לא יכולות להראות הבדל בזכרונות, בטח שסתם משחק שלא נכתב במיוחד בשביל זה ומתבסס בטירוף על הכרטיס מסך לא יוכל ...

פורסם
אתה לא אמיתי, אתה לא יכול להבין לבד מהתמונה הזאת על סמך מה אני אומר את העניין עם הסנייפר? http://images.bit-tech.net/content_images/2011/11/battlefield-3-technical-analysis/mesh-low.jpg תן לי לנחש - 0.5KD 100SPM 5% ACCURACY, עושה 360 מעלות עם ס"מ תזוזה בעכבר , הכל אולטרה וVSYNC פעיל ? בנוגע לבאנצמארק של הזכרונות - שוב פעם אני מקווה שאף אחד לא לוקח באנצ'מארק של BF4 BETA מולטי בתור יותר מבדיחה. אתה יכול לשחק סיבוב אחד של חצי שעה הרבה סביב דגל מסויים ובשני לשחק בדגל אחר שמקבלים באזור שלו פי 2 FPS, בסיבוב אחד עם 32 שחקנים יכול להיות ש20 סתם על הגגות עם סנייפר, ובשני כולם בקרקע מפוצצים רכבים עם טילים כל שניה. מעבר לזה אם תוכנות בדיקה "סינטטיות" למעבד והזכרונות, שלא קשורות אפילו לגרפיקה, לא יכולות להראות הבדל בזכרונות, בטח שסתם משחק שלא נכתב במיוחד בשביל זה ומתבסס בטירוף על הכרטיס מסך לא יוכל ...

את ה "תן לי לנחש" כיוונת אל הסטאטים של השחקן שלי ?

צרף לינק לשחקן שלך, נעשה השוואונת...

פורסם

- - - תגובה אוחדה: - - -

פורסם

הזמנתי את המשחק דרך אוריג'ין! איזה התרגשות, כולי צמרמורת....

שיצא כבר!

פורסם
3cMNu8P.gif
פורסם

^^^ אני לא חושב שאני יעביר בקמפיין יותר משעה, כנראה שאני ישתעמם ויעבור ל-MP..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים