עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

רק אני מעפן עם הצלפים...

• תגובות 3k
  • צפיות 931k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא רק אתה :)

פורסם

אבל שכחתם דבר קטן...לצלף תהיה אפשרות לשחק עם נשקים שהם לא צלפים ו DMR...יהיו לו גם CARABINES...שזה טוב מאוד..יהיה הרבה יותר כיף לשחק עם RECON במפות דומות למטרו וכאלה...

פורסם

מטופש אם הצלף ישאר ככה( קלות להרוג) ..וזה עוד פיתרון להריסת המשחק.

פורסם

האמת שלצלף יש הרבה דברים טובים שאפשר להשתמש בהם...

C4 להגנה על מטרות, כל מני sensors שיעזרו במקום קטן וסגור וכו'

פורסם

שאלה לכל מי ששיחק ב-bf3 ובבטא של 4: במה מתבטאים השיפורים?

- הגרפיקה הייתה הרי מעולה גם ב-3, יש באמת שיפור משמעותי?

- האם המשחקיות השתנתה לטובה (או לרעה...)?

- שינויים מורגשים אחרים?

תודה :-)

פורסם

הובחן שיפור בגרפיקה, השיפור הניכר ביותר שהובחן הוא ברזולוציית הטקסטורות. רזולוציית הטקסטורות ב-BF4 גבוהה באופן משמעותי למדי, מה שמביא לריאליזם אך מצד שני גם שותה זיכרון גרפי ומכביד. שיפור אחר הוא שיפור ריאליזם בדמות ניפוץ קירות וניתוץ זכוכיות. מפות הופכות לדינאמיות הרבה יותר כשטנק יכול לעבור דרך 4 קירות

המשחקיות מרגישה דומה, לדעתי השתנתה לטובה. עוד קצת שליטה בשחקן, עוד קצת ריאליזם להתנהגות נשקים (לפחות אלו שהוצגו בבטא)

סה"כ הבטא היה כבד מאוד ומלא בדיבאגינג ודברים שמכבידים לצורך היותו בטא. בהשקת המשחק יביא HWzone סקירה מקיפה על המשחק, הן בגזרת הביצועים והן בגזרת המשחקיות

פורסם

שינוי משמעותי מאוד ב HitReg אצלי... ב BF3 כל הזמן היה קורה לי שיש דם בלי שבאמת פגעתי במישהו, או שנכנסתי מאחורי אובייקט ועדיין מתתי וכו'

כאן זה קרה לי אולי פעמיים בכל הבטא.

פורסם

בהגדרות הגבוהות הייתה קפיצה מורגשת בגרפיקה, בהגדרות הנמוכות התוצאה הפוכה, BF4 נראה נוראי בזמן ש BF3 נראה בסדר.

חלק גדול מהשינויים הפחות טובים שראינו ב BETA לא יהיו במשחק בסוף.

המודלים של הנשקים קטנים יותר, לדעתי זה שיפור. המארזי HEALTH וAMMO שאפשר לזרוק עם הדמויות המתאימות הוקטנו בגודלן הפיזי יותר מידי, יותר קשה לראות אותן.

יש יותר גיוון בתכנון המפות ונראה כאילו יש הרבה יותר דגש על ניצול גובה, ב 2 המפות שהראו עד עכשיו יש אלפני נקודות שמיועדות לצלפים. לפי מה שהראו עד עכשיו המפות לא גדולות מידי ואפרי להגיע דיי בקלות מנקודה לנקודה אבל אין הרגשה שכולם נמצאים בחדר קטן (נכון למצבי משחק החשובים, באחד ממצבי המשחק ב BETA היה מפה בגודל של COD עם 32 שחקנים). כמו כן נראה כאילו הם עשו עבודה דיי טובה ביצירת choke points שמרגישים (מרגישות?) טוב.

פורסם

השאלה היא האם באמת שיש פה מספיק שינוי בשביל קפיצת מספר. כי זה הרגיש נורא קרוב לBF3.

פורסם

המשחק ממשיך באותה קטגוריה 'לוחמה מודרנית' . כמה כבר שינוי יהיה.. המשחק צריך לביא שיפורים ותוספות -זה הכל.

ולדעת בדיוק עד כמה השיפור מורגש..יש צורך לשחק במלא וכמה חודשים ..יביא תוצאות אמיתיות.

היה את BC2 שהביא שינוי - וזה היה משחק שפחות מוכר לסדרה. אני חושב שהם יביאו דברים כאלה מידי פעם.. ואני מצפה למשהו כמו 2142 BF .

פורסם

BF2142 היה בכלל נפילה וכשלון...מקווה שהם לא יחזרו על זה שוב.

פורסם

dfa132 הוספתי אותך לחברים תאשר אותי כשתוכל. בבקשה

ואני מחזק את rooooonnniiii

BC2 הגיע אלינו כמו איזה כדור אש, גרפיקה מעיפה, שרוב המחשבים לא החזיקו טוב בתקופה, אחרי יובש מ BF2 שהיה לנו כבר חרוש BC2 נתן לנו את הקצפת המתוקה והרבה מאוד אקשן יפה עם גרפיקה אקזוטית לתקופה. היום כל מחשב ביתי פשוט מריץ אותו ואנו במירוץ נוסף אחר חומרה ומשחק.

עוד מעט שבוע לצאת המשחקקקקקק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים