עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

יכול להיות בהחלט

• תגובות 3k
  • צפיות 931k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נותנים לך לנסות המשחק בחינם, וכל מה שהם עושים זה לאנוס את הביצועים עם debugger שרץ ברקע.

ככה הם מקבלים מידע שיעזור להם לסדר את הבעיות במשחק.

למה שמישהו יתן לך מוצר מוגמר לשחק בו בחינם?

פורסם

אני לא אומר משחק מוגמר, אני מבקש את הגרסה העדכנית של הבטה, לא אחת לפני זאת שכשאני מביע את דעתי על תיקונים שיש לבצעם הם לא יסתכלו אחד על השני בחברה ויגידו, עשינו את התיקון הזה כבר לפני חודש, לא הם יגידו אוקיי זה חדש לנו, ולא יקח לנו המשתמשים הרבה זמן לקבל עדכונים על בעיות שהיינו יכולים לצפות מראש אם היינו משחקים בגרסה העדכנית יותר של הבטה, אם אתה לא מבין למה אני מתכוון ואני לא מצליח להסביר את עצמי אז אני לא אמשיך לחפור על זה, כי זה לא רלוונטי לדיון הזה, הסיכום שלי לדברים זה שאני בתור אדם שמשלם הרבה בשביל המשחק הזה וכמו כל אחד אחר שהובטחה לו בטה, זה לא רק שיבדקו איך המערכת שלי או כל מערכת אחרת מגיבה, וחוץ מזה לא סקרו את המחשבים, לא שלחו סקר שבודק ביצועים עוקבים אחר מערכת, זה משהו שסטים עושים והם לא, כל מה שאני רציתי להביע כאן זה שהבטה שיש בידנו היא לא הבטה שראינו בסרטונים, עד כאן יש הסכמה? אם כן אז סלאמטק, כי אני לא רוצה לחפור לאף אחד פה, עשיתם בטה? תביאו לי תמוצר הכי עדכני שלה שאני אוכל להיות רלוונטי בבעיות שאני מציג, לא איזה גרסה ראשונית שלה שאת הבעיות העיקריות שלה כבר סידרתם. זה הכול...

פורסם

אני חושב שאתה בא בטענות על בטא, ולא מבין את המשמעות של המונח בטא.

בטא זה מוצר לא מוגמר, והיצרן לא חייב לך כלום. פשוט וקל.

אתה לא יודע מה נבדק, מה הולך מאחורי הקלעים, איך הם בודקים את המוצר ואיך הם מתקנים אותו, כי ושוב פעם, זה בטא. אתה לא יכול לבוא בטענות על בטא.

נתנו לך לשחק בזה בשביל QA ושיפור שלהם, לא שלך.

פורסם

נראה לי שהוא מבין בדיוק מה זה בטא.... אני אתפקד קצת בתור סניגור :-) קצת פיספסתם את הנקודה שלו...

הוא יודע מה זה בטא והוא לא ציפה לטיזר מושלם או חף מבאגים- הוא בסה"כ דיבר על זה שיש (לטענתו, אני לא יודע אם זה נכון או לא) גירסת בטא עדכנית יותר ממה שכולנו שיחקנו.

אם שלב הבטא הפתוחה אמור לתת לנו השחקנים הזדמנות לשחק ולאתר באגים במשחק ולדווח עליהם כדי שEA יבדקו אותם, זה קצת מחמיץ את המטרה שב-EA יש גירסת בטא עדכנית יותר שיכול להיות שכבר פתרו את הבאגים האלו.

ועכשיו מהצד השני, EA לא רצו שבבטא הפתוחה אנשים ידווחו על באגים שיתוקנו במשחק הסופי, הם רצו לגרום לאנשים להזמין את המשחק- זה היה טיזר וטיזר בלבד.

כל הפאטצ'ים שיצאו נועדו "להחליק" את חווית המשחק כדי שזה לא ירתיע מאנשים לקנות את המשחק...

חוץ מזה, אני מאמין שחלק מהדברים שראינו במשחק תוקנו עוד בשלב הבטא הסגורה שEA עשו עם האנשים שלהם...

פורסם

אני חושב אם ככה שגם אתה לא מבין מה זה בטא. זה לא מוצר גמור. ושוב פעם, היצרן לא חייב לך כלום. לא עידכון בטא, לא גרסה נוספת כלום כלום.

להפך, טכנית הוא יכול גם להרוס את המצב כדי לבדוק משהוא שקר כלשהוא. אין חובה על היצרן על שום דבר, לא רוצה ? אל תשחק את הבטא. רוצה להתלונן ? תחכה למוצר המוגמר.

אי אפשר להתלונן בבטא על כלום.וזה מה שאני מנסה להבהיר.

פורסם

נראה לי אתם לא מבינים אותו :)...הוא מתכוון ..למה לשחרר גרסה יותר מוקדמת, כשיש להם כבר גרסה יותר מתקדמת של המשחק..

לא יותר הגיוני לשחרר גרסה הכי מתקדמת בשביל לבדוק בה באגים?..

פורסם
אני חושב אם ככה שגם אתה לא מבין מה זה בטא. זה לא מוצר גמור. ושוב פעם, היצרן לא חייב לך כלום. לא עידכון בטא, לא גרסה נוספת כלום כלום.

להפך, טכנית הוא יכול גם להרוס את המצב כדי לבדוק משהוא שקר כלשהוא. אין חובה על היצרן על שום דבר, לא רוצה ? אל תשחק את הבטא. רוצה להתלונן ? תחכה למוצר המוגמר.

אי אפשר להתלונן בבטא על כלום.וזה מה שאני מנסה להבהיר.

אם ככה, אני בטוח שאתה לא יודע לקרוא... ואם במקרה אתה כן יודע, אתה לוקה בחוסר הבנת הנקרא...

תקרא שוב את מה שכתבתי ותראה איפה כתוב "מוצר מוגמר" או שEA חייבים לנו משהו או תלונה על EA על משהו...

ובניגוד אליך, הייתי חלק מבטא סגורה של כמה משחקים שמה יש רצון לדווח על באגים כדי שבאמת יוכלו לתקן אותם

פורסם

הוא בסה"כ דיבר על זה שיש (לטענתו, אני לא יודע אם זה נכון או לא) גירסת בטא עדכנית יותר ממה שכולנו שיחקנו.

זה המשפט הבעייתי. לא בא להם לתת את הבטא העדכנית יותר .... שיתמודד.

אם שלב הבטא הפתוחה אמור לתת לנו השחקנים הזדמנות לשחק ולאתר באגים במשחק ולדווח עליהם כדי שEA יבדקו אותם, זה קצת מחמיץ את המטרה שב-EA יש גירסת בטא עדכנית יותר שיכול להיות שכבר פתרו את הבאגים האלו.

אתה לא יודע מה מטרת הבטא.... אז איך אתה בא בטענה ?

פורסם

מאיפה אתם בדיוק יודעים אם יש או אין גרסאות יותר עדכניות של המשחק? מישהו פה עובד בDICE?

וגם אם יש, מאיפה אתם יודעים שבגרסה היותר "עדכנית" אין באגים חדשים או שהגרסא הזאת עברה אישור מהmarketing/designers? אולי יש פיצרים שהם לא גמורים/לא רוצים להראות.

יש פה הרבה הנחות שאתם עושים וכנראה שאף פעם לא עבדתם על מערכות מורכבות, עם הרבה גרסאות, צוותי פיתוח וסבבי בדיקות. זה לא עובד ככה.

כמו שכבר אמרו, רק DICE בוחרים מה הכי חשוב להם שיבדקו, זה לא תוכנית לבקשתכם. הם לא חייבים לכם שום דבר.

פורסם

למען האמת יש לי חבר מגרמניה שעובד עם מישהו מDICE והוא נותן לי ולו אינפורמציה, אבל אני לא רוצה לרדת פה לסעיפים מעבר לעדכוני ה BF4 זה עבר כל כיוון אפשרי של הדיון, לא רוצה לעורר אתכם לוויכוחים מיותרים שכחו ממה שאמרתי, חלק הבינו חלק לא, נמשיך בעדכונים.

פורסם

שתבינו את הכח של reddit, זה התחיל שם.

פורסם

הכח של רדיט מספיק גדול כדי לעשות כל הפיכה אינטרנטית אפשרית :)

לגבי גיימפליי. ברוב BF3 השקעתי את זמני במדיק וחלקו בריקון. הפעם אני חושב שאדבק יותר לריקון. מוצא את עצמי מאוד מדוייק בירי לעבר מטרות ניידות

פורסם

כי עכשיו יותר קל לכוון למטרות רחוקות. עם השיטה של איפוס כוונות..אתה לא צריך להתחשב ב BULLET DROP..אלא רק כמה מקדמה תת לכדור נגד מטרה נעה

- - - תגובה אוחדה: - - -

ברגע שאתה קובע טווח...אם הוא פחות או יותר מדוייק...אתה מכוון ישר למטרה והמחשב כבר עושה חצי מהעבודה..אם אתה יורה למטרה נייחת...זה בכל כמו לקחת סוכריה מתינוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים