עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

איתך לא שיחקת, איתו כן, לא יצא לי לראות הרבה אנשים שמשחקים יותר טוב ממנו. באותה מידה לך לא יצא לשחק איתו או איתי אז אתה לא יכול להגיד שום דבר על הרמה שלנו. כמו שאתה פוסל את התגובה שלי אני פסלתי את התגובה שלך, תראה איזה יופי.

בקשר לשאר הדברים שכתבת, תלמד לקרוא, תלמד לחשוב לפני שאתה כותב. בשום מקום לא בכיתנו, ציינו בעיות שיש בגירסה שכרגע זמינה. אם מתחשבים בגודל של המפה החוסר ב ACOG הוא בעייתי, למרחקים כאלה הרבה יותר נווח ויעיל להשתמש בכוונת עם זום. RED DOT לא אמור לעבוד בכלל למרחקים כאלה, הכוונת הרגילה היא תמיד פיתרון לא נוח, בגלל זה לא נהוג להשתמש בה.

מבחינת הגודל של הדמויות יכול להיות שה FOV לא מוגדר כמו שצריך, שווה להוריד אותו ל 85-90 לבדוק אם זה משפר.

בקיצור אנחנו צודקים, אתה לא...לילה טוב.

• תגובות 3k
  • צפיות 931k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לו KDR של 0.95 עם דיוק של 14%. אם לא ראית שחקנים יותר טובים ממנו, כנראה שאתה והוא שיחקתם לבד בשרת.

אנשים הסתדרו בלי Acog בתחרויות של ESL על אלפי דולרים. אני מאמין שגם אנחנו יכולים.

בכל מקרה, הדיון הזה מיותר... אם אתה חושב ששחקן טוב יסיים עם KDR שלילי אחרי יותר מ 6 שעות משחק, אין לך מושג פשוט.

והכי חמור, עוד לפני שהמשחק יצא, אתה שואף לשימוש ב ACOG ושאר מרעין בישין שלא מקובלים על ידי שום שחקן טוב (במשחק תחרותי כזה או אחר ESL וכו')

פורסם

danielzy, אין צורך להתנשא פה על אחרים. שחקן טוב הוא שחקן שמשחק הרבה במשחק מסוים. נקודה.

בכלל, מה שווה KDR חיובי בזמן שהקבוצה שלך מפסידה? לא פעם אני ראיתי שבמקומות הראשונים של הקבוצה המנצחת נמצאים אנשים בעלי KDR שלילי, אבל הם שם כי הם שיחקו על המטרות ובזכותם הקבוצה שלהם ניצחה.

LL@SS, הבעיה שתיארת (שלוקח הרבה זמן בשביל להרוג ושניה בשביל למות) היא ידועה. הבעיה נמצאת בזה שה"הרגשה" שיורים עלייך באה באיחור. יש לאג מסויים מהרגע שהאויב יורה עלייך עד שאתה מזהה שמישהו בכלל פגע בך, ואז במכה אחת אתה מת למרות שלקח לאויב כמה יריות טובות בשביל להרוג אותך.

מה שאני לא מסכים איתך הוא שהמשחק הוא מזעזע. דבר ראשון זה בטא, דבר שני הוא לא כל כך שונה מ-BF3 שכן משך אותך, ודבר שלישי- יש כרגע רק מפה אחת וגם בה המשחק הזה לא מנצל את הפוטנציאל שלו (אין Commander, אין את כל הנשקים והתוספות, וכו').

פורסם

kdr לא אומר כלום.

אם אני עם הפצצה או מתאבד בשביל לעזור לקבוצה , אז זה אומר שאני שחקן פחות טוב?

אני יכול להיות צלף ולא לתרום ממש לקבוצה (אנשים פשוט חוזרים לחיים) או ללכת למקומות שיש בהם אקשן...

וגם המטרה שלי היא להנות , וממש לא אכפת לי מהציון.

פורסם

BF היא הסדרה שהכי פחות חשוב בה ה KDR, יש מלא שחקנים מצויינים שה KDR שלהם שלילי. היו לי משחקים שלמים שבקושי הרגתי, רק עברתי מנקודה לנקודה בשביל לשמור על היתרון של הקבוצה. ב RUSH בכלל אין מה לחשוב על KDR, היה לי משחק עם KDR של 0.1 שפוצצתי בו משהו כמו חצי מהפצצות, הקבוצה שלי נצחה ומעניין לי תתחת ה KDR.

לא מעניין אותי שאני מסתדרים בלי ACOG, הכוונת הזו מאוד חשובה ב BF, במיוחד עם התכנון של המפה הזו (הגגות) הכוונת הזו מאוד חשובה. אפשר בלי אבל זה פשוט לא נכון להילחם ככה וזה פוגע בזרימה של המשחק.

בקשר למוות פתאומי, קורה גם מה שאמרתם שהפגיעה מופיעה באיחור ורואים אותה מאוחר מידי אבל יש בעיה נוספת. קרה לי שידעתי שיש מישהו בתוך חדש והתחלתי לירות עוד לפני שראיתי אותו ובכל זאת מתתי מפגיעה אחת תוך חלקיק שניה (והחיים שלי היו מלאים 100%). קרה לי גם שמישהו עם ה SMG החלש הרג אותי למרות שהייתי עם נשק חזק יותר, התחלתי לירות פניו ופגעתי דיי מדוייק.

המערכת פגיעות טיפה מפספס, זה BETA אז אפשר לחיות אם זה אבל החשש הוא שהבעיה הזו לא תסתדר, את הבעיות האלה קשה מאוד לסדר ויש סיכוי שהן אפילו יחמירו ביציאה של המשחק. ב BF3 יש דיי הרבה באגים שעדיין קיימים למרות שאני דיברתי עלייהם ב BETA לפני שנתיים.

פורסם

משהו אחד אתם שוכחים - כשאתה עם KDR שלילי זה אומר ביזבזת לקבוצה שלך יותר כרטיסים ממה שתרמת.

אוקיי, כבשת דגל או שניים, אבל בקבוצה השנייה יש מישהו שעשה את זה בשכל בלי למות כל כך הרבה כך שעדיין אתה בחיסרון.

פורסם

אם לקבוצה שלך יש שליטה ב 3-4 דגלים היא תנצח וזה לא משנה אם אתה עם KDR שלילי, ב RUSH בכלל חובה להגיע ל A ו B וברוב המקרים מי שירוץ לנקודות האלה ימות וחלק לא קטן מאלה שינסו לשמור על הפצצה גם ימותו. BF אף פעם לא היה מבוסס על KDR טוב, הוא היה מבוסס על קבוצה טובה. אתה יכול להיות שחקן מצויין ולא להרוג כל כך.

באותה מידה אתה יכול להיות שחקן DOTA מצויין ויהיו לך משחקים עם 0 הריגות אבל 20-30 אסיסטים וריפית את שאר הקבוצה כל הזמן והתאבדת בשביל ששחקן אחר לא ימות כי הדמות שלו יותר חשובה התקפית/הגנתית. עש הרבה דרכים לשחק משחקים, אם לך זה לא נראה נכון לשחק ככה זה לא משנה את העובדה שמדובר בטקטיקות שבשימוש ומאוד יעילות אפילו ברמה של ESPORTS.

פורסם

danielzy

אם הייתי משחק BF בשביל K/D, לא הייתי משחק, אני משחק קבוצתי וזה מה שחשוב, אני לא בא להתחרות איתך על מי יותר טוב, לא זאת הנקודה, אני בכל זאת בן 28 ואשן טוב גם אם אדע שאתה עם K/D 50, תשחק יותר קבוצתי, בשלב הזה של המשחק אי אפשר להסתכל על K/D ,בטח לא אחרי 5 שעות משחק אוברול שמתוכן שעתיים זה על בדיקות של "בוא נראה איך נסדר את ההגדרות כדי שירוץ טוב"...... אז לפני שאתה מנפנף בכישורי הגיימינג שלך, תוודא שאתה עושה הכל בסדר.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אגב, אני מזמין אותך לשחק איתנו באיזה COD שתרצה, ואפילו BF3, תקבל בראש כמו שצריך, מבטיח לך

פורסם

אני אשן טוב בלילה בלי קשר :)

הנק' היא שאפשר לנצח עם KDR טוב,זה לא סותר.

קבוצתי לא קבוצתי, אתה עם 46% ניצחון, בעוד אני שכביכול מחפש KDR עם 56%.

פורסם

לא הכל תלוי בי, זה א' וב', אתה צריך לגדול טיפה, אתה עדיין ילד, אז אני מקבל את כל מה שאתה אומר

פורסם

Updates in Beta Patch #3 for PC (Oct 11)

- Various crash fixes

- Some dual core performance fixes

פורסם
לא הכל תלוי בי, זה א' וב', אתה צריך לגדול טיפה, אתה עדיין ילד, אז אני מקבל את כל מה שאתה אומר

כבר לא מחשיב את עצמי ילד...

בכל מקרה זה עניין של מנטליות...

כשאני לא מצליח במשהו - אני מחפש את הטעויות שלי, את הדברים שאני יכול לשפר בלי קשר למצב הקיים.

"כוונות לא טובות", "אויבים מיניטורים", "קמפרים", "כל הגגות ההזויים האלה" וכו' וכו' וכו'

בקיצור, זה וויכוח סרק, אני משחק את הסדרה משנת 2002 והמשחק בסדר גמור.

פורסם
Updates in Beta Patch #3 for PC (Oct 11)

- Various crash fixes

- Some dual core performance fixes

עדיין יש

פורסם

בגלל זה הוא הדגיש את זה אני חושב :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים