עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם
מה זה הדבר המוזר שראיתי בתלבושת. שחקנים עם ליבוש רגיל אך בזרועות צבע אדום או כחול לא זוכר מה עוד ראיתי. זה נראה מצחיק.

גם אני ראיתי את זה ... וכשאני מתרחק מהם הם נהיים כחולים לגמרי לא רק בידיים !

• תגובות 3k
  • צפיות 931k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה שאכן יש שיפור עם העדכון מהיום. No more קירטועות.

פורסם

המצב החדש נחמד מאוד, אפשר לומר לכל מי שבקבוצה את המיקומים של האויב זה פשוט כיף.

בנוסף ראיתי את הבניין נופל מכל נקודת מבט בכל זמן הנפילה.

פורסם

עכשיו המשחק עובד כמו שצריך מבחינת ביצועים אבל לא חסר בעיות:

1. המצנח נפתח באיחור בהשוואה למה שהיה בתחילת ה BETA, לא יודע אם זה בעיה אבל קורה לי שאני מת מת (מהעדכון הקודם).

2. צריך הרבה פגיעות בשביל להרוג ומצד שני יש הרבה sudden death/kill, עם 2 נשקים שונים הרגו אותי בפגיעה אחת ובלי HS, אחד עוד לא פתוח לי אבל השני היה ה SMG הדפוק שבשביל להרוג איתו אני צריך לפגוע איזה 10 פעמים.

3. קרה לי שירו בי למרות שלי לא הייתה זוית לירות בחזרה.

פורסם

אהבתי את הemblem הסמלים שאתה יוצר לעצמך ואז זה מופיע לך על המדים ועל הרכבים, רק ראיתי שהרבה אנשים שמו סמלים אחרים ולא הרכיבו ממה שea שמו מישהו יודע איך שמים סמל משלך?

פורסם
  • מחבר

מבחני ביצועים לשלל כרטיסי המסך בבטא, הוספתי את הלינק שורת הסיכום, דפדפו אחורה למבחנים עצמם:

http://www.tomshardware.com/reviews/battlefield-4-graphics-card-performance,3634-11.html

"

How about the most hardcore enthusiasts? The demanding Ultra preset compels you go go with a Radeon HD 7970/R9 280X or GeForce GTX 670/760 at 1920x1080. Stepping up to QHD means you don't want anything less than a 7970 or GTX 680/770, though an even faster graphics subsystem is recommended

"

אני רגוע :cheesy:

פורסם

מקווה שמישהו לא באמת מאמין לבאנצ'מארקים של מולטיפלייר.

פורסם

המשחק קורס לי עם ההודעה הזו:...(מצרף תמונה)

למישהו יש מושג מה לא בסדר?

פורסם

ביום שתתעסקו במשחק עצמו ולא בביצועים תצליחו ליהנות (או שלא) יותר ממשחקים....

המשחק מזעזע\ עובד אצלי מצוין והכל, רץ חלק, אבל משחק פשוט מזעזע, לא יודע אם זה בגלל הבטא, BF3 היה חרא גם בבטא מבחינה טכנית, אבל הוא בכל זאת משך אותי, זה פשוט לא מתקרב בכלל, הכוונות לא טובות, אויבים מיניטורים, קמפרים, כמובן עם לגיטימציה מצד DICE, כל הגגות ההזויים האלה, אין קליק בקיצור, משהו שם לא טוב בכלל

פורסם

לא משנה כמה המשחק יהיה טוב אי אפשר להנות מ 20FPS, רק אחרי שהם סדרו את זה אפשר באמת לבדוק את המשחק. הם סדרו דיי הרבה דברים, המצב הרבה יותר טוב ממה שהוא היה בהתחלה של ה BETA.

הכוונות בסדר, לרוב הנשקים אין כרגע ACOG שזה בעיה אבל במשחק עצמו יהיה. האויבים בגודל הרגיל שלהם, מה לעשות שאם מישהו רחוק ממך הוא נראה קטן. הבעיה השלישית אפשר גם לסדר בקלות, מגבילים את מספר ה RECON שיכולים להיות בכל קבוצה, אפשרי ב BF3 אין סיבה שלא יהיה אפשרי עכשיו. חוץ מזה גם אותה אפשר לסדר אם יש לך RECON שמשחק כמו שצריך ובודק את הגגות, מנסה לנקות אותם או לפחות למשוך אש ששאר הקבוצה תוכל להתקדם.

פורסם

הכל נשמע כל כך פשוט, תכנס איתי לסיבוב דומיניישן נראה איך תצא משם ואם תיישם בדיוק את מה שכתבת פה.

its a date

חוץ מזה, אני יכול לפרק מחסנית על אויב והוא בירייה מסכנה של פיסטול מרסק לי תפרצוף, הפינג כמובן בסדר, 70 בערך, אז לא זו הבעיה, בכל מקרה, אם אני רוצה משחק שלא מחדש לי כלום, יש את קוד שממחזר את עצמו כל פעם מחדש, אבל לפחות יש את האקשן והדיוק בשליטה על השחקן, גם בBF3 יש דיוק ושליטה מצוינת בשחקן, פה? אין קליק.

פורסם

DOM זה המפה הקטנה? כי אם כן אז לפני הרבה מאוד עמודים כתבתי שהמפה שם גרועה וה SPAWN בלטי אפשרי. סננתי את המצב משחק הזה, הוא פשוט לא עובד.

את הבעיה השניה הזכרתי פעמיים, הפעם האחרונה בעמוד הקודם. נראה כאילו הבעיה מחמירה, לא יודע אם זה כי יש יותר אנשים שמחוברים לשרתים או משהו בעדכונים. זו בעיה מציקה אבל היא ניתנת לסידור. בו נגיד תאמת, שיחקנו ביחד דיי הרבה ב COD, המצב שם לא הרבה יותר טוב, חצי שעה אתה יורה במישהו והוא מסתובב והורג אותך ב 3 פגיעות. אני וסיימון ניסינו את CS:GO והבעיה חזרה על עצמה גם שם, אני חושב שהיה אפילו יותר גרוע. בקטע הזה BF4 הוא שיפור ענק בהשוואה ל BF3 ושיפור לא קטן בהשוואה למה שראינו מהמתחרים הגדולים האחרים.

לצערנו המשחקים היחידים שמעובדים כמו שצריך משתמשים ב UE 3 וגם אז צריך להשתמש בו נכון. TRIBES למשל עובד מצויין אבל המשחק עצמו התחרבן כי המפתחים עשו עבודה לא משהו.

פורסם

LL@SS מצטער להגיד לך, אתה כנראה פשוט לא טוב... אין קשר למשחק.

להלן: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/danielzy/

דפדף למטה, זה סיבובים אחד אחרי השני, לא משהו חדש פעמי

פורסם

חחח, לפחות תבדוק עם מי אתה מדבר לפני שאתה שולח הודעות כאלה. כל הבעיו תשהוא הזכיר קיימות, אם אתה לא חושב ככה כנראה שאתה לא יודע איך משחק אמור לעבוד...חוץ מזה יצא לי לשחק איתו הרבה ואני מרגיש בנוח להגיד שהוא משחק יותר טוב ממך בכל משחק FPS שתביא לו :smiley1:

פורסם
חחח, לפחות תבדוק עם מי אתה מדבר לפני שאתה שולח הודעות כאלה. כל הבעיו תשהוא הזכיר קיימות, אם אתה לא חושב ככה כנראה שאתה לא יודע איך משחק אמור לעבוד...חוץ מזה יצא לי לשחק איתו הרבה ואני מרגיש בנוח להגיד שהוא משחק יותר טוב ממך בכל משחק FPS שתביא לו :smiley1:

rock solid argument...

כי שיחקת איתי בכל כך הרבה משחקי FPS...

אתה מתבכיין שאין ACOG למען השם.

בוכה שהאוייבים קטנים מרחוק. NO SHIT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים