עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

הפעלתי ברקע את התוכנה HWINFO64 ושמתי לב שהמשחק מנצל בסביבות 80% מהמעבד אבל, בקושי 40% מהכרטיס מסך!

אני חייב לציין שהמשחק רץ ממש חלק, אבל אני חושב שאני יכול לקבל עוד קצת FPS אם הכרטיס ינוצל יותר.

נקווה שהם יוציאו עוד עדכון שישפר את המצב יותר, כי העדכון האחרון ממש שיפר את המשחק משמעותי.

• תגובות 3k
  • צפיות 931k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
המשחק קורס בלי שום סיבה נראית לעין. יופי..

fucking BETAFIELD

כן גם אצלי זה פתאום ככה.

קיצר, זה היה טוב מידי בשביל להחזיק מעמד :-)

פורסם

שיפור משמעותי בביצועים אחרי העדכון (WIN 7) אבל עדיין קורס רנדומלית למרות שעכשיו קרס לי בפעם הראשונה בגלל הDX...

פורסם

חלקכם מדמיינים . אחרי העידכון המשחק יותר יציב אך בקושי נוסף FPS .

פורסם

קודם הכל היה על LOW והיה לי בקושי 20FPS, עכשיו הרוב על MID ויש לי 40-50FPS (כמובן שאני אוריד חזרה להתיצב על 60). חבל רק שיש גמגומים כל הזמן ונראה לי שיש עוד מקום לשיפור בכללי.

פורסם

בגלל שהFPS יותר יציב אז אין יותר מידי ירידות וכן חדות. בנוסף היית בעיה של נפילת FPS גם בהגדרות נמוכות יותר(לא משנה עם הכרטיס חזק מאוד). כך כשאני על הגדרות גבוהות לא הרגשתי שינוי משמעותי . עדיין קשה ל 7970 (OC 1050 /1430 )לשחק על אולטרה ובלי AA..כיוון שאיזורים רבים יש ירידה ל50 -45 FPS (כמו לפני העידכון). אתמול קיבלתי סחרחורת מזה. במשחק הזה צריך את 290 AMD :) .אלא נקווה שבמשחק המלא ישופר הביצועים וכן דרייברים. הלוואי שאקבל בסוף תוספת של 10 FPS-וכך אהיה מסודר ....

פורסם

תגידו גם אצלכם ה Battlelog בכלל לא מתקשר עם השרת בלי רענון ?

לצורך העניין, אם ישלחו לי הודעה - אני אראה אותה רק אחרי רענון..

פורסם

מה זה הדבר המוזר שראיתי בתלבושת. שחקנים עם ליבוש רגיל אך בזרועות צבע אדום או כחול לא זוכר מה עוד ראיתי. זה נראה מצחיק.

פורסם

כשאתה משנה את ה Emblem זה יכול לשנות לך את התלבושת גם

פורסם

התלבושת מוזרה . מה הקשר ליבוש חום ורק בזרעותו אדום. מדוע לתת אפשרות לדבר לא מציאותי

פורסם
בגלל שהFPS יותר יציב אז אין יותר מידי ירידות וכן חדות. בנוסף היית בעיה של נפילת FPS גם בהגדרות נמוכות יותר(לא משנה עם הכרטיס חזק מאוד). כך כשאני על הגדרות גבוהות לא הרגשתי שינוי משמעותי . עדיין קשה ל 7970 (OC 1050 /1430 )לשחק על אולטרה ובלי AA..כיוון שאיזורים רבים יש ירידה ל50 -45 FPS (כמו לפני העידכון). אתמול קיבלתי סחרחורת מזה. במשחק הזה צריך את 290 AMD :) .אלא נקווה שבמשחק המלא ישופר הביצועים וכן דרייברים. הלוואי שאקבל בסוף תוספת של 10 FPS-וכך אהיה מסודר ....

אני עם תדרים קצת גבוהים יותר(1150/1600).

לפי העדכון היו לי הרבה פיקים ל20FPS~ ועכשיו גם יש ל40-50 אבל יחסית הרבה פחות(בקושי מרגיש).

היתרון אצלך זה 2500K בOC ואצלי רגיל בתדרי סטוק. :P

פורסם

זה פחות או יותר מה שציינתי. סידרו את הנפילות (גם אם לא באופן מושלם). אחרי שהבניין קורס.. אין לך באיזור הגשר ירידה ל45/50 FPS ? (כמובן בעומד מקומות מקבל כך ) הכל על אולטרה ובלי AA .

פורסם

בדקתי ואכן יש ירידות שם(משחק שם בין 50 ל60).

עדיין זה לא רע לכרטיס שחוגג בקרוב שנתיים(דצמבר)...

פורסם

אל תשכח אתה עם OC רציני. נראה שבהגדרות מפעל תקבל איזה 10 FPS פחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים