עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

כן זה באג ידוע...מתסכל החרא הזה מקווה שזה לא יכנס למשחק הסופי גם עם התראה שירו אחד כזה....

• תגובות 3k
  • צפיות 933k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רגע, RPG יכול להינעל?!

זה מסביר כל כך הרבה דברים...

פורסם

כן לצערנו,אבל רק אם שחקן ריקון כלשהו סימן את המטרה עם ה pld הזה...

פורסם

שיחקתי עכשיו איזה שעה עם RECON וניסיתי את ה-PLD. זה עוצר לך את כל המשחק. מה גם שכל הבניינים הורסים את רצף הנעילה.

זה אומר שבנאדם צריך להיות camper רציני בבניין ממש גבוה בשביל להחזיק את הנעילה לזמן ממושך.

אגב, שמתם לב כמה זמן לוקח למסוק להיהרס? קשה מאוד להפיל אותו עם stinger. אולי זה דווקא טוב שיש את הנעילה של ה-RPG...

פורסם

אישית ממש מוצא חן בעיני ה Win8... מינימליסטי כזה ונקי.

פורסם

זה מה שאנשים עושים, ברוב הסרברים ששיחקתי ושיחקתי הרבה בבטא יש קבוצות על הגגות של צלפים ומהנדסים שפשוט מתקמפרים.. זה הופך את המשחק למשחק גגות נטו...הpld מצויין לצלפים והוא ממש לא עוצר לך את המשחק אתה מרים אותו שנייה ננעל על מטרה וסלאמת, שיוצא לי לשחק בתור צלף על הגג מידי פעם הpld מסמן לי חי״ר רגיל בקלות ע״י כך שהוא מבליט אותם מהסביבה ובתור אחד שמשתמש בו קבוע לצורך זיהוי מטרות חי״ר זאת לא בעיה כל שניה גם להינעל על מטרות אחרות, ככה יוצא שיש ריבוי של אנשים שמשתמשים בזה וזה יוצר כאוס מסויים והפלייה לרעת הרכבים השונים במשחק...אבל אני מקווה מאוד ומאמין שהכל יסודר בצאת המשחק המלא והרבה דברים ישתנו...

פורסם

רגע שאני אבין. גם אחרי שאתה מוריד את ה-PLD הנעילה נשארת?

פורסם

אחרי שלוש שעות משחק - אני פשוט חייב להצדיע ל DICE על היצירת אומנות הזו, אפילו ה Infantry שבד"כ פחות משובח במשחקים שלהם - מעולה!

אם זה מעניין מישהו, הגדרות Medium חוץ מ Texture שעל High - בסביבות ה 85FPS ממוצע, עם נפילות מדי פעם ל 65-70FPS (מעדיף performance over quality)

פורסם
רגע שאני אבין. גם אחרי שאתה מוריד את ה-PLD הנעילה נשארת?

לא אחי, התכוונתי כשאתה ננעל, כמעט תמיד יש מישהו בסביבה שיורה טיל לכיוונו לכן זה מהיר, המטרה מסומנת במעויין גדול כתום לכל מי שיכול לפגוע בו אז מיד הם מזהים ויורים...

נערך על-ידי oza87

פורסם
לא אחי, התכוונתי כשאתה ננעל, כמעט תמיד יש מישהו בסביבה שיורה טיל לכיוונו לכן זה מהיר, המטרה מסומנת במעויין גדול כתום לכל מי שיכול לפגוע בו אז מיד הם מזהים ויורים...
איזה סוגי נשקים יכולים להינעל על הסמן הזה חוץ מהRPG?
פורסם

הטילים של המסוק תקיפה.

פורסם

מונחה של טנק גם יכול ?

פורסם

גם נשק רנדומלי (לא כל כך רדנומלי כי הוא כל הזמן אותו הנשק) שנמצא על גג השגרירות שזה המבנה שאותו מורידים הנשק הזה יכול להתבייט על כל כלי ממונע, בנוסף הוא לרוב מחסל במכה אחת (טיל ראש מפוצל מוציא 3 טילים 50 מאיות השניה מהיריה משהו כזה).

עוד דבר, אני לא ואני חוזר (לא!!!) אוהב את זה שהסטינגר איננו מסוגל לנטרל מסוק, הם עשו את ה AUTO REPAIR פשוט מגוחך, אי אפשר להוריד מסוקים, אי אפשר!! וחוץ מזה, STINGER מוריד פחות מRPG שפתאום הפך כמו ב BFBC2 למתבייט?? ממתיי?? זה טיל טיפש ותמיד ישאר טיפש אין לו מחשוב או מכשור, לא מובן לי כל העניין, אני יורה שני STINGERS במסוק והוא ממשיך לעבוד.

וכל המשחק ככה, אתה מגיע ל 12 HP בטנק, והוא מתקן את עצמו, אין יותר נקודת אל חזור כזאת כמו בBF 35 HP ומטה...לא מובן לי עדיין למה הם עושים את זה.

עוד דבר, שמתם לב שהAIRBURST של ה SUPPORT לא גורם נזק רב מדי, מבחינת AIRBURST הוא אמור לתפקד כמו כל רימון 25 מ"מ.

יש דברים לתקן, אני אישית מחכה לSNIPER RIFLE - INTERVENTION מ COD.

M-200 CHEYTAC

CheyTac-M200-Intervention-Sniper-Rifle-02.png

פורסם

לגבי ה AIRBURST...רציתי לתקן אתך...כל הקטע שלו קבור בשם "AIRBURST"..הוא מתפוצץ גם בפגיעה ...אבל עיקר הייעוד שלו זה לחסל מטרות מאחורי מחסה..

אם תסתכל דרך הכוונת שלו, תראה כמה נתונים..מרחק למטרה..מצד ימין...ואז בצד שמאל תראה את הספרע 3...מה שאומר שהוא מתפוצץ 3 מטר אחרי הטווח של המטרה...אתה אמור לכוון אותו למחסה שמאחוריו יש אויב. ואז להרים טיפה למעלה ולירות. ואז הוא יתפוצץ באוויר ויפגע עם רסיסים והדף במי שנמצא מאחורי המחסה

פורסם

הAirburst, בשימוש נכון, הוא הנשק אנטי-קמפרים מספר אחד במשחק. יש לזה טווח עצום ונורא פשוט להוריד צלפים מגגות איתו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים