עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

מוזר... אולי יש לו I5 ישן יותר ? כמה הCPU שלך תופס בזמן משחק ?

• תגובות 3k
  • צפיות 931k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
חברים, אני לא חושב שכל מה שקורה פה קשור למערכת ההפעלה, ו/או התקנות תוכנה גם דרייברים כנראה שלא.

מהשוואה שעשיתי, אצלי המשחק תופס ~24% במצב DEPLOY, במצב משחק מגיע ל33%. אני עם I7-3930. חבר עם I5 והמשחק מגיע אצלו ל95% מעבד. ואני מדבר פה שאצלו יש I5 עם GF570, והוא מקרטע גם במצב LOW.

פה זה מתחיל ופה זה נגמר. כנראה יש בעיית קוד כלשהיא שגורמת לטחינה של מעבדים, אחרת אין הסבר כלשהוא. האופציה השניה שהיא פשוט לא סבירה בעליל היא שהמשחק באמת לא נבדק על "מעבדים" בינוניים, כמו I5. לא הגיוני אבל גם קרייסיס לא היה הגיוני כשיצא והוא גם היה קוד ללא שום אופטימיזציה, ורק שתי דורות של חומרה אחרי , יכלו להריץ את המשחק במלואו.

נחכה לעידכון שהבנתי מSPACECOWBOY שייתכן וייצא. הבעיה היא במעבד הראשי 99.9%.

אני לא מצליח להבין למה אתה מתכוון.

איך אתה מסביר שהמשחק קירטע לי לחלוטין עם ווינדוז 7 ועובד נפלא בווינדוז 8?

רק למען הבהרה: עם אותו המעבד בדיוק! (רשום במפרט שלי)

פורסם

זה בהחלט מוזר מאוד.... גם אני אם ככה מתחיל לחשוב שאין כיוון. מסכנים DICE :D

אבל בהחלט עושה רושם שזה תקלה בקוד שאמורים לתקן. אין שום סיבה שבעולם שמשחק יגיע ל95% CPU.

פורסם

בטח שיש. זה משחק שרעב לכח עיבוד. גם Battlefield 3 היה ככה, וגם BC2 בזמנו.

פורסם

זה מוגזם 95%, ככלל בחלונות אפילקציות לא אמורות לתפוס את המעבד כל כך הרבה. ואם כן יש בעיה, או במעבד שהוא איטי מדי או בקוד שהוא לא כתוב כראוי.

פורסם

אתם ממשיכים לדבר על חומרה למרות שזו בוודאות בעיה של תוכנה ותאימות לאותה חומרה. יש הרבה אנשים שיקבלו רושם מוטעה וירצו לקנות מעבד חדש למרות שהנוכחי שלהם יספיק בהחלט.

רשימת המשתמשים כאן בפורום שעברו מווינדוז 7 לווינדוז 8 ובעיות הביצועים שלהם נעלמו:

NemaLa24

SyndromE

taltola

--Shadow--

השוואה בין ביצועי הווינדוזים במשחק הזה: http://www.gamepur.com/news/12283-battlefield-4-beta-pc-windows-8-vs-windows-7-performance-no-shuttering-incr.html

סרטון שמראה שגם מעבד i5 מהדור הישן מריץ את המשחק הזה חלק (אחרי שהבנאדם שידרג לווינדוז 8 פרו): http://www.youtube.com/watch?v=RMyhssHx92M

אז השאלה היא: האם יש קשר בין ביצועי המשחק למערכת ההפעלה? תשפטו אתם. אין ראיות מוצקות יותר מאלה.

פורסם

I5 זה שם קוד ללפחות 3 דורות של מעבדים, אולי יש בעיה בדור ספציפי ? כל מי שיש לו I5 שירשום מה בדיוק הדגם (CPUZ) אולי יש בעיה עם סט הוראות מסויים. ?

פורסם

טוב.. אני מוותר.

פורסם
  • מחבר

זה בסדר תאמין לי שעשית את העבודה שלך והמסר עבר כראוי.

פורסם

איזה קל להטיס ... לא זכור לי כזה קלות בכל הסידרה. טוב אולי זה לא ישאר כך ב100 אחוזים

בשביל שAA יהיה ממש די חלק צריך להגדיר בדרייבר Supersampling .. אבל שום כרטיס מסך (בודד) לא יסתדר (הרצה חלקה

)עם ההגדרה הזאת כולל AA2 וAA4 .

יש לי משתמש חדש RROONNI (הקודם RROONNIII) אז תוסיפו .

פורסם

אני היחיד שהטייסים שלו נוטשים אותו כשלמסוק יש עדיין המון חיים?

פורסם
אני היחיד שהטייסים שלו נוטשים אותו כשלמסוק יש עדיין המון חיים?

זה כי בטח כולם RECON והם נוטשים כדי לצנוח לנקודות צליפה גבוהות

פורסם

^^^^

+1

פורסם

למה אין מצב HC בבטא!!!!???? יש אנשים שהתרגלו כבר :)

פורסם

טוב אז באמת אחרי שעברתי לוינדוז 8 הFPS יציב יותר עכשיו אני על 60 רוב הזמן עם דרופים ל45 מידי פעם (יש לי SLI 560ti) ,הרבה הרבה יותר יותר טוב וכיף לשחק ככה .. מקודם הייתי עם 40 FPS ודרופים ל10-15 זה היה נוראי .. אבל זה עדיין לא מושלם המשחק טוחן מוות את המעבד (i5 2500k) ..

חוץ מזה שהוינדוז טיפה לא ברור וקצת מעצבן , מה הסיבה באמת לא לעבור עליו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים