עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

בבקשה.

הקרדיט הוא כמובן למישהו אחר. אני רק עשיתי העתק-הדבק מאיזשהו פורום. בכל מקרה אני שמח שהבעיה נפתרה לך.

מעניין אותי לדעת איך המשחק רץ לך. עם מחשב כמו שלך לא אמורים להיות בעיות, אבל ווינדוס 7 כן יכול לפקשש לך את החוויה.

• תגובות 3k
  • צפיות 931k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
משחק קליל... (q9550@3.4ghz/4gb/gtx480)

1112vb5.jpg

אני עם 3770K ב 4.4Ghz ובמצב Windowed המשחק מביא את המעבד לפיקים של 80-90% בממוצע 60-70%

פורסם

עם ה-2500K על 4.6GHZ המעבד על 100% רוב הזמן :cognee:

פורסם

נשמע קצת לא סביר אלא אם כן אתה על רזולוציה הזויה (או שאולי האוברקלוק לא ממש יציב)

בדקת במצב חלון?

פורסם
בבקשה.

הקרדיט הוא כמובן למישהו אחר. אני רק עשיתי העתק-הדבק מאיזשהו פורום. בכל מקרה אני שמח שהבעיה נפתרה לך.

מעניין אותי לדעת איך המשחק רץ לך. עם מחשב כמו שלך לא אמורים להיות בעיות, אבל ווינדוס 7 כן יכול לפקשש לך את החוויה.

לצערי זה עובד נורא ואיום עם נפילות FPS קשות.

פתאום מ-90 FPS זה מתרסק ל-16 FPS.

לפי התגובות שאני רואה פה יתכן מאד שזה באמת בגלל הווינדוז, או שאולי בגלל הדרייבר של נוידיה (למרות שיש לי את הדרייבר האחרון שלהם)

מה אתה אומר? כדאי לנסות לשדרג לווינדוז 8?

פורסם

למרות שזה טיפה אוף טופיק אבל עם כל הדיבורים על שדרוג לווינדוס 8, למישהו יש פה להציע אופציה חוקית וזולה לשדרג מ7?

כרגע יש לי 7 אולטימייט (חוקי למהדרין) ולמרות שאני לא ממהר לשדרג אני אשמח לדעת אם יש אופציה חוקית וזולה לשדרוג...

פורסם

^^^ אתה סטודנט? יש הרבה מבצעים לסטודנטים עכשיו בגלל החזרה ללימודים, אבל רבים דורשים הוכחות. קניתי את 8 פרו ב300₪ במקום 550₪ אם אני זוכר את המחיר המקורי.

אגב לשדרג את המערכת בשביל משחק נשמע לי קצת מטופש.שוט תנקו את המחשב ותורידו דברים שרצים ברקע. אני נעזר בתוכנה בשם Cleanmen שסוגרת תוכנות שרצות ברקע וככה מפנה ראם חיוני.

פורסם

ולחשוב שאת ה 8 פרו שלי קניתי בהשקה בכ 40 דולר

בהנחה ומיקרוסופט תדגוןל באותה גישה גם כשתשחרר את 9 אין ספק שזה יהיה מהלך נבון לרכוש גם אותה במועד השחרור

המחירים כיום חסרי כל פרופורציה כיאה למיקרוסופט

פורסם
^^^ אתה סטודנט? יש הרבה מבצעים לסטודנטים עכשיו בגלל החזרה ללימודים, אבל רבים דורשים הוכחות. קניתי את 8 פרו ב300₪ במקום 550₪ אם אני זוכר את המחיר המקורי.

אגב לשדרג את המערכת בשביל משחק נשמע לי קצת מטופש.שוט תנקו את המחשב ותורידו דברים שרצים ברקע. אני נעזר בתוכנה בשם Cleanmen שסוגרת תוכנות שרצות ברקע וככה מפנה ראם חיוני.

כן, אני סטודנט (בדיוק לפני הסמס' האחרון בלימודים)

ראיתי באתר של מיקרוסופט שדרוג לפרו ב200 ומשהו ש"ח אבל ההוכחה שהם דורשים זה כתובת מייל מהמוסד לימודים ואצלי (מכללה למנהל) הסטודנטים לא מקבלים מייל של המוסד...

אין לי בעיה לספק הוכחות אחרות אם למישהו יש מקום טוב שבו אני יכול לקנות שדרוג לפרו.

בינתיים ראיתי שאני יכול לקנות את הפרו המלא (FULL) ב390 ש"ח באתר של "לתלמיד".

אני מסכים שזה דבילי לשדרג בשביל משחק ואתה צודק אבל אם אני יכול למצוא עכשיו דיל טוב לשדרוג וגם להנות קצת יותר במשחק אז למה לא? אני גם ככה תמיד דואג להיות עם מערכת הפעלה מעודכנת (מבחינת גרסאות).

פורסם

למה לשלם עבור ווינדוז כשאפשר להתקין אותו בחינם?

תראה ב-Pirate Bay יש שם ווינדוז 8 פרו "חוקי".

taltola, אני ממליץ לך לשדרג ווינדוס. שלח לי הודעה פרטית אם אתה צריך לינק.

פורסם

פעם היתה למקיירסופט תוכנית עם עותק חינם לסטודנטים לכל אחד ואחד מהמוצרים שלהם (אי שם ב 2009) חבל שהם הפסיקו עם זה.

פורסם

אני שם פה תגובה של מישהו אחר שפתר את הבעיה:

Alex32rap

Found a fix!

Uninstall all Visual C++

And then install this one first: http://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=14632 [microsoft.com]

Then go into Origin Games -> Battelfield 3(NOT 4) -> Installer -> vc -> vc2008sp1 -> redist -> And install both C++

Then go into Origin Games -> Now Battelfield 4 Beta -> Installer -> vc -> vc2012Update3 -> redist -> And install that C++ too.

Worked for me.

Hopefully it will work for you!

פורסם

זאת רק גרסת בטא , בגרסה המלאה תהיה תמיכה בווינדוס 7.

אין גם תמיכה כרגע ב32 ביט.

באיזה שרת אתם משחקים?

פורסם

אני מתאר לעצמי שזה כבר די ברור לכולם, אבל בכל זאת...

גם אני שדרגתי לווינדוז 8 ואז הכל הסתדר ועובד בצורה מושלמת.

המשחק רץ בצורה יציבה וטובה, הכל על אולטרה בסביבות ה-70 FPS פלוס מינוס.

*תודה מיוחד ל- NemaLa24 על העזרה והתמיכה במהלך כל היום. :-)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים