עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

אני חושב שהשם דיי מסביר הכל, גמגומים...תחשוב שאתה משחק והכל עובד חלק ואז פתאום המשחק מפסיק לעבוד לחלקיק שניה (כאילו יש לך פרק זמן קצר שהיה בו 0FPS) לא יצא לי להרגיש את זה עם BF4 אבל הבעיה הזו הייתה מאוד נפוצה עם E8X00 ו COD BLACK OPS. גם ב BLOPS 2 מידי פעם זה קורה, משהו בתקשורת עם השרת גורם מידי פעם לבאג שהופך את המשחק ל SLIDE SHOW מחרפן.

ב BIOSHOCK INF הבעיה הופיעה בלי קשר לחומרה שלך, באיזורים הפתוחים היו קטעי מעבר שהמשחק היה טוען בהם את התת איזור שמולך. זה היה יוצר מצב שכל פעם שהיית עובד קו דמיוני בשלב היה גמגום אחד ממש מציק.

הינה סרטון עם גמגומים בולטים

• תגובות 3k
  • צפיות 931k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
תגובה די טיפשית לפי דעתי.

LoL - המשחק הכי משוחק אי פעם, עם הקהילה התחרותית הגדולה ביותר, משוחק כבר למעלה מ 4 שנים, ועדיין מקבל איזונים פעמיים בחודש... אז ?

על איזה משחק לעזאזל אתה מדבר? BF3? BF2?
פורסם
  • מחבר
אני חושב שהשם דיי מסביר הכל, גמגומים...תחשוב שאתה משחק והכל עובד חלק ואז פתאום המשחק מפסיק לעבוד לחלקיק שניה (כאילו יש לך פרק זמן קצר שהיה בו 0FPS) לא יצא לי להרגיש את זה עם BF4 אבל הבעיה הזו הייתה מאוד נפוצה עם E8X00 ו COD BLACK OPS. גם ב BLOPS 2 מידי פעם זה קורה, משהו בתקשורת עם השרת גורם מידי פעם לבאג שהופך את המשחק ל SLIDE SHOW מחרפן.

ב BIOSHOCK INF הבעיה הופיעה בלי קשר לחומרה שלך, באיזורים הפתוחים היו קטעי מעבר שהמשחק היה טוען בהם את התת איזור שמולך. זה היה יוצר מצב שכל פעם שהיית עובד קו דמיוני בשלב היה גמגום אחד ממש מציק.

הינה סרטון עם גמגומים בולטים

תודה רבה.

אז זו בעיה בעיקר של שרתים ? או גם של כרטיס מסך וחומרה ?

פורסם

טוב סיימתי את המשחק הראשון שלי בבטא וסה"כ לא נראה משחק כ"כ שונה מBF3. יותר נראה כמו הרחבה.

יש דרופים מציקים מדי פעם אני מקווה שיסדרו את זה בדרייבר הבא או במשחק המלא.

פורסם

אני יכול לאשר, כל ה-stuttering נעלמו מיד כעברתי ל-win8 (לצורך הבדיקה). חוויה שונה לחלוטין, ביצועים גבוהים יותר.

ואני מקווה שיפתרו את זה ל-win7 כי בכלל לא בא לי על ה-win8 הזה.

אגב למי שיש בעיות בהתחברות (תקוע ב-loading) שיעדכן punkbuster עם pbsetup.

פורסם

בכלל לא בא לי על ה-win8 הזה.

למה?

סתם שאלה שמעניינת אותי, הרי אתה בוודאי לא היחיד וחייבת להיות איזושהי סיבה שאני עדיין לא רואה.

אחרי שהתקנתי Classic Shell אני לא רואה הבדל בין ווינדוס 7 ל-8 חוץ מהעובדה שב-8 הביצועים טובים יותר.

פורסם

אני ינסה את ה- Classic Shell. פשוט לא סובל את הקטע שדוחפים\משלבים לי ממשק של טלפון ביחד עם ה-desktop.

חוץ מזה מעצבן אותי שגרירת חלונות הרבה יותר חלקה בדסקטופ של win7 עם Aero.

אני על 144hz ונראה כאילו החלונות נגררים ב-60fps. לא קריטי ובטח שלא משנה על מסך 60hz. אבל זה מעצבן.

אני צריך עוד לוודא שמדובר רק בגרירת חלון ושלא כל הדסקטופ נעול על 60fps או משהו.

פורסם

אני הייתי מת לעבור ל8/8.1, אבל רוב התוכנות שאני צריך לעבודה לא עובדות שם ):

פורסם
אני ינסה את ה- Classic Shell. פשוט לא סובל את הקטע שדוחפים\משלבים לי ממשק של טלפון ביחד עם ה-desktop.

אני על 144hz ונראה כאילו החלונות נגררים ב-60fps. לא קריטי ובטח שלא משנה על מסך 60hz. אבל זה מעצבן.

בעניין הגרירת חלונות אין לי מושג על מה אתה מדבר כי זה דבר לא חשוב בעיניי.

בעניין הממשק, נכון שהוא מעצבן ובגלל זה יש ממשקים חלופיים.

אם על זה כל העניין והמהומה סביב הווינדוס הזה, אז בחייאת... שאנשים ירגעו קצת.

פורסם

יש בווינדוס 8 אפשרות להפעלה במצב תאימות לאחור , וכל עוד לא מדובר בתוכנה או משחק ממש ישנים זה עובד.

חוץ מזה , אתה תמיד יכול להתקין ווינדוס xp במצב מערכת וירטואלית (אם יש לך מחשב מתאים...).

פורסם

את השעה וחצי הגרועות בחיי ביליתי מול מחשב נייד עם WIN 8, התקנה נוראית, ממשק מזעזע, מלא בעיות חסרות פשר (יש לי חבר שאחת בהאפשרויות של WIN 8 גורמת לזה שהוא לא יכול להפעיל את המחשב מחדש, אם הוא מבטל אותה המחשב מתחמם יותר מידי). אני מעדיף לשחק עם ביצועים פחות טובים, אני גם בטוח ש DICE יסדרו את זה מהר מאוד.

בקשר לגימגומים, לרוב מדבור בבעיה שקשורה לחומרה/תוכנה (לרוב שילוב של שניהם), BLOPS 2 זה המקרה היחיד שיצא לי לראות שהבעיה הייתה מהתקשורת עם השרתים שלהם. מערכי CF ידועים בבעיה הזו, לאחרונה זה סודר.

פורסם

אני יודע על מה אתה מדבר , אתה צריך פשוט להריץ את המבחן הזה של הווינדוס שנותן ציון לחומרה שלך ואחרי זה הכל נהיה חלק.

פורסם

שאלה חברים...

יש כתובת טימספיק רשמית לשחקני BF של HWzone?

פורסם
שאלה חברים...

יש כתובת טימספיק רשמית לשחקני BF של HWzone?

212.199.164.135

פורסם

עובד לי בצורה מושלמת על הגדרות אוטומטיות (דיי גבוהות).

במפה הזאת:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים