פורסם 2013 באוקטובר 412 שנים כבר היה צריך לצאת ...אך הורדה לא מופיעה.... הם עובדים כרגע על השרתים . לכן תנסה כל פעם לבדוק.
פורסם 2013 באוקטובר 412 שנים כבר היה צריך לצאת ...אך הורדה לא מופיעה.... הם עובדים כרגע על השרתים . לכן תנסה כל פעם לבדוק. עדיין כלום ??
פורסם 2013 באוקטובר 412 שנים לפחות הם הוציאו הודעה:We are preparing for the Open Battlefield 4 Beta. Until the Beta is live, you will not be able to access the Battlefield 4 section of Battlelog.
פורסם 2013 באוקטובר 412 שנים לא ייאמןגם יוצרים פער מגוחך של שלושה ימים בלבד בין סוגי הבטות וכעת משביתים לחצי יום לפחות את אלו שכבר כן יכולים לשחקהתנהלות קקיונית
פורסם 2013 באוקטובר 412 שנים הם כנראה מכינים את השרתים לכמות גדולה מאוד של שחקנים. זוהי התנהלות נכונה, לא קיקיונית.
פורסם 2013 באוקטובר 412 שנים זו התנהלות קקיוניתעל סמך השקות קודמות הם כבר אמורים לצפות לכמות גדולה של ביקוש ולהיערך לכך מראש אבל דייס ואי.איי דוחות הכל לדקה התשעים ותמיד משחררות מוצר לא מוגמרייקחו חודדשים עד ש bf4 יהיה מאוזן ועם מספר מופחת משמעותית של באגים הנוסחא הזו אל משתנהה אף פעם
פורסם 2013 באוקטובר 412 שנים זו התנהלות קקיוניתעל סמך השקות קודמות הם כבר אמורים לצפות לכמות גדולה של ביקוש ולהיערך לכך מראש אבל דייס ואי.איי דוחות הכל לדקה התשעים ותמיד משחררות מוצר לא מוגמרייקחו חודדשים עד ש bf4 יהיה מאוזן ועם מספר מופחת משמעותית של באגים הנוסחא הזו אל משתנהה אף פעםתגובה די טיפשית לפי דעתי.LoL - המשחק הכי משוחק אי פעם, עם הקהילה התחרותית הגדולה ביותר, משוחק כבר למעלה מ 4 שנים, ועדיין מקבל איזונים פעמיים בחודש... אז ?
פורסם 2013 באוקטובר 412 שנים מבאס .. מקבל שגיאה כשמנסה להכנס לכל שרת.עריכה: מוזר.הפעלתי את המחשב מחדש,הדרייבר נפל עם שגיאה.חידשתי (דרייבר החדש ) לא פתר. נערך 2013 באוקטובר 412 שנים על-ידי rroonnii
פורסם 2013 באוקטובר 412 שנים תנסה להריץ את המשחק עם תאימות לווינדוס 7.לחיצה ימנית על האייקון, מאפיינים, compatibility (נראה לי שבעברית יהיה כתוב לך תאימות), ואז יש לך אפשרות שם להריץ את זה עם תאימות לווינדוס 7.זה עזר לאיזה מישהו, אני רק לא בטוח אם הוא דיבר על האייקון של BF4 או של Origin.
פורסם 2013 באוקטובר 412 שנים טוב מאז שפתחו את הבטא הפתוחה..אי אפשר לשחק..המשחק עף כל כמה דקות..לאגים כל הזמן..
פורסם 2013 באוקטובר 412 שנים מחבר מישהו יכול להסביר לי בבקשה מזה אומר STUTTERING ? מה זה התופעה הזו ואני איך מרגיש את זה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.