עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

כבר היה צריך לצאת ...אך הורדה לא מופיעה.... הם עובדים כרגע על השרתים . לכן תנסה כל פעם לבדוק.

• תגובות 3k
  • צפיות 931k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן זה לא נותן להיכנס לבאטלוג....

פורסם
כבר היה צריך לצאת ...אך הורדה לא מופיעה.... הם עובדים כרגע על השרתים . לכן תנסה כל פעם לבדוק.

עדיין כלום ?? :S

פורסם

סבלנות זה שם המפתח. מי שעובד לו -שיעדכן

פורסם

לפחות הם הוציאו הודעה:

We are preparing for the Open Battlefield 4 Beta. Until the Beta is live, you will not be able to access the Battlefield 4 section of Battlelog.

פורסם

לא ייאמן

גם יוצרים פער מגוחך של שלושה ימים בלבד בין סוגי הבטות וכעת משביתים לחצי יום לפחות את אלו שכבר כן יכולים לשחק

התנהלות קקיונית

פורסם

הם כנראה מכינים את השרתים לכמות גדולה מאוד של שחקנים. זוהי התנהלות נכונה, לא קיקיונית.

פורסם

זו התנהלות קקיונית

על סמך השקות קודמות הם כבר אמורים לצפות לכמות גדולה של ביקוש ולהיערך לכך מראש אבל דייס ואי.איי דוחות הכל לדקה התשעים ותמיד משחררות מוצר לא מוגמר

ייקחו חודדשים עד ש bf4 יהיה מאוזן ועם מספר מופחת משמעותית של באגים הנוסחא הזו אל משתנהה אף פעם

פורסם
זו התנהלות קקיונית

על סמך השקות קודמות הם כבר אמורים לצפות לכמות גדולה של ביקוש ולהיערך לכך מראש אבל דייס ואי.איי דוחות הכל לדקה התשעים ותמיד משחררות מוצר לא מוגמר

ייקחו חודדשים עד ש bf4 יהיה מאוזן ועם מספר מופחת משמעותית של באגים הנוסחא הזו אל משתנהה אף פעם

תגובה די טיפשית לפי דעתי.

LoL - המשחק הכי משוחק אי פעם, עם הקהילה התחרותית הגדולה ביותר, משוחק כבר למעלה מ 4 שנים, ועדיין מקבל איזונים פעמיים בחודש... אז ?

פורסם

מבאס .. מקבל שגיאה כשמנסה להכנס לכל שרת.

עריכה: מוזר.הפעלתי את המחשב מחדש,הדרייבר נפל עם שגיאה.חידשתי (דרייבר החדש ) לא פתר.

פורסם

תנסה להריץ את המשחק עם תאימות לווינדוס 7.

לחיצה ימנית על האייקון, מאפיינים, compatibility (נראה לי שבעברית יהיה כתוב לך תאימות), ואז יש לך אפשרות שם להריץ את זה עם תאימות לווינדוס 7.

זה עזר לאיזה מישהו, אני רק לא בטוח אם הוא דיבר על האייקון של BF4 או של Origin.

פורסם

האמת שאין שם בחירה של ווינדוס 7 .

פורסם

טוב מאז שפתחו את הבטא הפתוחה..אי אפשר לשחק..המשחק עף כל כמה דקות..לאגים כל הזמן..

פורסם

אצלי אין בעיות, שיחקתי שני סיבובים בלי שום בעיה.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מזה אומר STUTTERING ? מה זה התופעה הזו ואני איך מרגיש את זה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים