עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

נמלה איך אתה מציג ככה את הFPS ?

תודה !

• תגובות 3k
  • צפיות 931k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תרשום בקונסול: perfoverlay.drawfps 1

פורסם

כל הקשור לבאגים קרטועים ובעיות הרצה לא כל כך רלוונטי לעכשיו חברים זאת בטה ראשונה שיצאה למשחק ללא כל תיקון עד כה, יש לנו עד ה 19 לקוות לתיקונים או לשיפורים בינתיים זה המצב וצריך לחכות לדרייברים שישפכו לנו קצת אור על הדברים מי שלא סובל מזה סלאמטק מי שכן צריך למצוא דרכים להסתדר.

יש המלצות מערכת שדייס הוציאו, אני מניח שהם עומדים מאחוריהן במערכות אצלהם, לא מדבר על FULL HD וULTRA AA 16, אני מדבר על HIGH עד MEDIUM להגדרות מומלצות לכל המשתמשים.

בהצלחה.

פורסם

מתי הבניין נופל? בזמן קבוע או שמישהוא גורם לזה?

פורסם

Mon6ooSe

זה לא מדוייק ,לא כל מה שאתה רואה בבטא זה המצב היום. יש גרסא (בידי דייס) יותר עדכנית מאשר הבטא הזאת.

פורסם

הגיע הזמן לנסות Win8 כשהמעבד שלי יגיע :)

פורסם
מתי הבניין נופל? בזמן קבוע או שמישהוא גורם לזה?

ארבעה עמודי תמך בחזית \ אחורי הבניין (תלוי מאיפה מסתכלים, מהצד שפונה למים) שצריך לירות בהם לפחות פעמיים עם כלי נשק חזק (RPG, יריית טנק, טיל של מסוק) בכל אחד.

פורסם

אצלי ה-FPS יציב עם ווינדוס 7, לעיתים כשהבניין קורס יש דרופ.

מישהו שם לב שטווח הירי של הטנקים ירד?

פורסם

אהה כן ברור, אבל אני מדבר על מה שמשוחרר אלינו, לא מה שיש לדייס, הם ישחררו הרבה עדכונים עוד אני מניח שאתה צודק בזה כי הבטה הזאת נראית כמו איזה אלפה לעומת מה שראינו במשחקים שלהם אחד כנגד השני

- - - תגובה אוחדה: - - -

כן שמתי לב שיש יותר בליסטיקה לפגזים, קצת לא מציאותי מכיוון שאני מדבר פה על 100 מטר, לא משהו שיש באמציאות, בליסטית יש טווח הרבה יותר גדול לפגז כשמדובר על טנק אמיתי, כמו ב BF 3 הורידו את טווח הנפילה מרגע היציאה מהצריח

ועוד דבר שינו קצת את העניין של טען אוטומטי, ישנה טעינה אוטומטית שמלווה אותך ל 2 מחסניות ומשם אתה צריך לחכות שיהיה מחסנית אחת לפחות בטעינה האוטומטית זה יוצר מצב מעצבן שכשאתה בקרב מסוקים נגמרת לך התחמושת ואתה פשוט לא יכול לירות, יכול להיות שזה בגלל שאין לי עדיין את המערכת טעינה האוטומטית במסוקים וטנקים אבל זה מעצצצבבןן

אצלי ה-FPS יציב עם ווינדוס 7, לעיתים כשהבניין קורס יש דרופ.

מישהו שם לב שטווח הירי של הטנקים ירד?

פורסם

לקראת הבטא הפתוחה והצטרפות שחקנים חדשים מהפורום הזה, נראה לי שכדאי לשים את זה פה: http://www.gamepur.com/news/12283-battlefield-4-beta-pc-windows-8-vs-windows-7-performance-no-shuttering-incr.html

זו השוואה בין WIN7 ל-WIN8 מבחינת ביצועי המחשב בבטא. זה לכל מי שהיה לו ספק, ולכל מי שמצטרף עכשיו למשחק.

פורסם

בולשיט. מה גם שאי אפשר לעשות בנצ'מארק ברשת כל כך. אתה יכול סיבוב אחד בדומיניישן לשחק מלא בA ולקבל FPS מטורף במקום סגור, וסיבוב שני בקונקווסט לראות את הבניין נופל ולהיות במקומות הכי כבדים שיש.

פורסם

בגלל זה יש FPS ממוצע...

פורסם

11GnR

למה אתה ישר שולל. הוא לא לבד ,יש ברחבי הרשת חבר'ה עם אותה דעת אחרי מעבר ל-8.

פורסם

זה לא עניין של דעה זה כבר עניין של עובדה אצלי.

אני באופן אישי עשיתי את המעבר לווינדוס 8 והשיפור הוא מדהים במשחק הזה.

אני באמת רוצה להמליץ לכולם לשדרג ווינדוס כדי שתהיה לכם חוויה יותר טובה, לא רק בגלל המשחק אלא בגלל התאימות שהם עשו בין החומרה לתוכנה. ה-SSD שלי למשל פועל הרבה יותר מהר ב-ווינדוס 8.

אני גם רוצה לשלול את כל הביקורות הרעות שהביאו לווינדוס 8. זה ווינדוס מצויין והוא שידרוג רציני לווינדוס 7, ואם רוצים אז אפשר שייראה בדיוק כמו ווינדוס 7 עם כפתור ההתחל והכל בעזרת תוכנה קטנה בשם Classic Shell.

פורסם

מישהו יודע מתי הבטא הפתוחה מתחילה ? P:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים