עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

+1000000000

אפילו הגרפיקה במקומות סגורים ממש העתקת של COD

• תגובות 3k
  • צפיות 931k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני עם וינדוז 8 וישנם שרתין בהם המשחק מקרטע בלי סוף וישנם כאלו בהם המשחקיות סבירה עם תקיעות פה ושם.

פורסם

מחזק ^

בהתחלה מיזערתי את המשחק כדי לוודא שאני ב-BF ולא איזה COD :lol:

פורסם

לא מצליח לעשות assign למקשים שבצד של העכבר, מישהוא הצליח? איך עושים שהמקש הימני יפתח בצורה קבועה את הכוונת?

פורסם
לא מצליח לעשות assign למקשים שבצד של העכבר, מישהוא הצליח? איך עושים שהמקש הימני יפתח בצורה קבועה את הכוונת?

אתה פשוט צריך לפתוח מחדש את המשחק אחרי שאתה עושה את זה משום מה. גם בBF3 זה ככה.

ואתה משנה בטאב השני (נראה לי איפה שהNET SMOOTHING FACTOR) לZOOM = CLICK במקום HOLD.

פורסם

אני נעלב עד עומקי נשמתי מהאשמות CoD שרצות פה :(

פורסם

זה לא דבר רע שיש ב-BF אלמנטים של COD. האינטרס של DICE הוא כמובן למשוך יותר שחקנים.

אני באופן אישי אהבתי מאוד לשחק COD 1, 2, 4 & BO. ככה שאין לי בעיה עם זה.

פורסם

דיברתי בעיקר על הגראפיקה... איך אפשר להשוות ?!

פורסם

אם נסתמך על הבטא מדובר במוד של באטלפילד 3 שום לבוללושיין או כל דבר מרשים אחר אפילו

למען האמת כבר די התחלתי להשתעמם מהמפה הזאת

פורסם
אם נסתמך על הבטא מדובר במוד של באטלפילד 3 שום לבוללושיין או כל דבר מרשים אחר אפילו

למען האמת כבר די התחלתי להשתעמם מהמפה הזאת

עצם הבנייה של 10 מפות במנוע Frostbite זה כבר לא מוד.

תעיף מבט בסדרת CoD שמשתמשים באותו מנוע גראפי בערך מ CoD2. עם אותו Hitreg, ומפות שבימים הטובים שלי הייתי בונה יותר טובות מהן. זה מוד.

פורסם

חס וחלילה cod

פורסם

יש כאן מישהו שאוהב בכלל את האפקט של הבניין הנופל אחרי 100 פעמים שהוא כבר ראה את זה? סתם מפיל FPS בטירוף וממלא את כל המפה אבק ואז הגרפיקה זוועה. סתם גימיק לדעתי

פורסם

כן. ולא ימאס לי :) מפיל FPS ? מה כוונתך ? אולי תגיד גם באמצע קרב לכולם לזוז לאט שלא יהיה לך FPS נמוך ? או לא לירות ביחד שלא יהיה FPS נמוך ?

מצחיקה משהוא האמרה שלך.

פורסם

מה הקשר? בנתיים בבטא זה מפיל בצורה חריגה. ממש לא בצורה שאפשר להשוות לשום דבר אחר במשחק.

פורסם

ברור שביציאה של המשחק הוא יהיה מאוד שונה מהבטא...גם הגרפיקה..גם המשחקיות...

אבל בינתיים נראה שהם שינו גם את כל העניין של רתע...ופיזור הכדורים..

אני בקושי מצליח להרוג מישהו....או שאולי זה סתם בגלל שהתרגלתי לHC ב BF3....פה במצב רגיל צריך לרוקן מחסנית על בן אדם בשביל להרוג...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים