עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם
כן זה מה שחשבתי

נמלה..תגיד..איך עובדים עם MAGNIFIER :)?...איך מפעילים אותו ומורידים :)?

אני עדיין לא יודע מה זה :silly:

• תגובות 3k
  • צפיות 931k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
רץ אצלי על 55 FPS ממוצע על הגדרות אולטרה עם POV 93, אך המשחק עדיין מרגיש לאגי קצת, נראה כמו בעיות של דרייברים....

אין קריסות או משהו כזה כלל.

משחק מדהים.

עם AA4 ? השאלה אם יש לך ירידות ל50/45 FPS ?

לא ממש עזר...

.

יש הרבה שעזר להם. מי שיש לו ממש בעיות -בכל זאת שינסה.

פורסם
  • מחבר
עם AA4 ? השאלה אם יש לך ירידות ל50/45 FPS ?

.

יש הרבה שעזר להם. מי שיש לו ממש בעיות -בכל זאת שינסה.

יש ירידות לאזור הזה אבל זה ממש אחוז קטן מהזמן, הייתי מהמר על סביבות 15% מזמן המשחק.

איך אצלך חביבי ? ביצועים \ התרשמות ?

פורסם

הפריימים בסדר אך יש לא מעט גמגומים וקרטועים שלא נראה שקשורים בכלל לכרטיס מסך

פורסם

אז ככה : רץ אצלי על ULTRA + MSAA4 ובמקומות קשים מגיע ל~45, מעבר לזה תענוג. רץ חלק אין קריסות ואין כלום, דרייבר - הבטא2 האחרון. perfoverlay.drawfps 1 זה מה שצריך להריץ לראות FPS בלי תוכנת צד שלישי, (כל פעם מחדש כמובן, לחיצה על ~ תכניס לקונסול ושם לרשום) משום מה MSI AFTER BURNER לא מראה, ואין לי FRAPS.

פורסם
יש ירידות לאזור הזה אבל זה ממש אחוז קטן מהזמן, הייתי מהמר על סביבות 15% מזמן המשחק.

איך אצלך חביבי ? ביצועים \ התרשמות ?

שכחת,אין לי גישה לבטא. לא קניתי את הפרמיום או כל דבר שמקנה גישה כרגע.

,

טוב זה ברור כשהמשחק המלא יצא ועוד כמה פאצ'ים ודרייברים תקבל ציון יותר גבוה. אך במקומך כרגע הייתי מוריד את הAA לאיזור ה2 ..אפילו קצת את הצלליות . ככה שתשמור די רצוף לא מתחת ל55 FPS .

מה שכחתם? לבדוק (64 שחקנים) בכמה זיכרון מהכרטיס משתמש המשחק .

כמו שמישהו כתב כאן-BF תמיד טוב יותר אחרי חודשיים שהוא כבר בחוץ .. השחקנים מתחילים להיות רצינים יותר,יצאה של פאצ'ים ודרייברים שמשפרים את הביצועים ואיזון במשחק.

אני לא חובב צלפים .. ועד כה מה שראיתי - הם חוגגים על הגגות.

פורסם

אגב הלבולושיין לבינתיים די בדיחה גפי שחשבתי

פורסם

אוי אוי, הגרוע ביותר קרה, נכנסתי לשרת וחצי מהפעמים שהרגו אותי זה היה 1 HIT KILL עם SMG או AR. פעם ראשונה שאני שיש לי את הבעיה הזו וזה היה בשרת של Fragnet.net בגרמניה (פעם ראשונה שאני מנסה שרת שלהם, פינג 80). עד עכשיו ה HIT DETECTION היה נראה בסדר אבל במשחק הזה זה היה מזעזע, צריך לבדוק עוד לראות אם הבעיה חוזרת על עצמה...

בכללי ה BETA בסדר, יש בעיות ביצועים, RTSS לא עובד אז אי אפשר לבדוק FPS כמו שצריך, עד עכשיו רק פעם אחת המשחק קרס. כמובן שיש באגים אבל זה הרבה יותר טוב מה- BETA של BF3, הייתי אומר שזה אפילו יותר טוב מהמצב של BF3 היום (למרות שיכול להיות שזה כי יש פחות שחקנים).

עריכה: הם צריכים לעבוד על ה SPAWN SYSTEM, יותר מידי פעמים חוזרים ומתים ישר, בעייתי במיוחד במפות הקטנות יותר. כמו כן המפה הקטנה שיש ב BETA פשוט נוראית.

פורסם

וואי איך אתם מצליחים לשחק זה בלתי נסבל לשחק ככה , אני עם 30 FPS ודרופים ל 5 וכל ההגדרות על LOW . אני עם SLI 560TI ויש לי חבר עם 670 אבל אצלו עוד איכשהו בסדר הוא מצליח לשחק על 50 יציב . ובנוסף לזה המשחק קורס אחרי 10 דקות משחק . ניסיתי את הדרייבר החדש וגם הישן לא רואה הבדל . ניסיתי גם עם כרטיס אחד גם לא עוזר .אפילו בבטא של 3 לא זכור לי שזה היה כל כך גרוע ..

פורסם
וואי איך אתם מצליחים לשחק זה בלתי נסבל לשחק ככה , אני עם 30 FPS ודרופים ל 5 וכל ההגדרות על LOW . אני עם SLI 560TI ויש לי חבר עם 670 אבל אצלו עוד איכשהו בסדר הוא מצליח לשחק על 50 יציב . ובנוסף לזה המשחק קורס אחרי 10 דקות משחק . ניסיתי את הדרייבר החדש וגם הישן לא רואה הבדל . ניסיתי גם עם כרטיס אחד גם לא עוזר .אפילו בבטא של 3 לא זכור לי שזה היה כל כך גרוע ..

ממה שהבנתי, דווקא ממליצים לכרטיסי NV לחזור דרייבר אחורה. תסתכל בעמוד הקודם או שני עמודים, מישהו נתן פתרון לכרטיסי NV.

בכל מקרה, אחרי כמה סיבובים רציניים הנה המסקנות שלי:

1) למרות שהטקסטורות של המפה מבוטלות וחצי מהמפה היא אפורה, המשחק נראה מגניב ועכשיו התחיל לעבוד לי חלק. אני כמובן מריץ על low, אבל בכללי המשחק נראה טוב. שבוע הבא כשאקבל את המערכת החדשה אני אנסה את המשחק על ultra, בהנחה שיסדרו את הדרייברים של NV.

2) כבר אני נתקל בבעיית קמפרים. שמתי לב שכבר התחילו לנצל גליצ' של מכוניות בוערות. לא ברור לי בדיוק מה הגליצ' אבל קרה לי לא מעט פעמים שנהרגתי על ידי מישהו ששכב בתוך מכונית בוערת. וגם שלחלק מהבניינים יש מעליות אז הרבה מתקמפרים על הגג, והסנייפר נהיה די קל כי הdrop הוא כמעט אפסי. כוון ישר ותפגע. PRO.

3) משהו שאני לא אוהב זה ששילבו אלמנטים מMOH כמו המצלמת הרג. היא ממש מזכירה לי את MOH מאשר סדרת הBF. תמיד מתת, נשכבת וראית את האויב. אז פה המסך מהבהב, אתה מת ואתה רואה את האויב אדום. זה לדעתי נראה הרבה פחות טוב.

בכללי, המשחק מאוד נחמד, אפילו לבטא.

מישהו מכיר פרוקסי טוב לחנות ההודית :D

ממש לא בא לי לשלם 90 יורו על המשחק ועל הפרימיום.

פורסם
אוי אוי, הגרוע ביותר קרה, נכנסתי לשרת וחצי מהפעמים שהרגו אותי זה היה 1 HIT KILL עם SMG או AR. פעם ראשונה שאני שיש לי את הבעיה הזו וזה היה בשרת של Fragnet.net בגרמניה (פעם ראשונה שאני מנסה שרת שלהם, פינג 80). עד עכשיו ה HIT DETECTION היה נראה בסדר אבל במשחק הזה זה היה מזעזע, צריך לבדוק עוד לראות אם הבעיה חוזרת על עצמה...

בכללי ה BETA בסדר, יש בעיות ביצועים, RTSS לא עובד אז אי אפשר לבדוק FPS כמו שצריך, עד עכשיו רק פעם אחת המשחק קרס. כמובן שיש באגים אבל זה הרבה יותר טוב מה- BETA של BF3, הייתי אומר שזה אפילו יותר טוב מהמצב של BF3 היום (למרות שיכול להיות שזה כי יש פחות שחקנים).

עריכה: הם צריכים לעבוד על ה SPAWN SYSTEM, יותר מידי פעמים חוזרים ומתים ישר, בעייתי במיוחד במפות הקטנות יותר. כמו כן המפה הקטנה שיש ב BETA פשוט נוראית.

כן גם אני תמיד מת בהפתעה. פעם בכמה מוות-ים אני זוכה לקבל סימון אדום רגע לפני המוות אבל לא מספיק להגיב. משהו ממש דפוק - אני יכול לראות את האוייב יורה עליי ולשמוע אותו, אבל אני לא מקבל "מכות", אלא מת במכה אחת בסוף.

אגב אפשר לראות עם פקודה בקונסול את הFPS, אבל זאת לא אותה פקודה של BF3.

מישהו יודע איך מחליפים בין הכוונת לIRON SIGHT ? בכלל לא ראיתי מקש כזה בהגדרות :|

פורסם

זה לא שומר את הloadout כל פעם שאני נכנס לשרת חדש אני צריך לבחור תוספות לנשקים איזה מעצבן זה חחחח....לעוד מישהו יש את זה?

פורסם

מיום שישי הבטא תהיה פתוחה לכולם.

פורסם

סימנתי שיעשה לי SPAWN ב C וזה הוציא אותי במקום שיותר קרוב ל B ועם טנק של הקבוצה השניה מולי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים