עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

חברים אני חושש שאתם יותר מדי משתגעים מהבאגים והבעיות זה סה"כ בטה ולא המשחק הסופי ייתכן שיהיו דרופים פה שם אל תדאגו יותר מדי. ולגבי השאלה שלך על הזכרון? אני חושב שהעובדה שהמשחק מעבד יותר פעולות זה הכול, בגלל זה הצריכה הגבוהה תנסה להוריד רזולוציות.

• תגובות 3k
  • צפיות 931k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אצלי התחושה כמעט אותו הדבר גם עם פילטרים והגדרות אולטרה וגם בלי פילטרים והגדרות נמוכות...

אני חווה את אותן הנפילות והאיטיות ש oza87 מתאר.

פורסם

זה מלמד שזה לא קשור להגדרות גרפיקה

פורסם

תמיד אמרתי ש-BF הוא משחק טוב חודשיים אחרי שהוא יוצא.

בינתיים ננסה להתקין 64 ביט :beerchug:

יש למישהו כאן 560TI ויכול להגיד איך הוא מריץ?

פורסם

ה-570 לא סוחב הכי טוב, אבל מריץ (בערך).

פורסם

תכלס אני גם את BF3 לא מריץ על מקסימום...וגם לא ברזולוציה הכי גבוהה...יותר חשוב לי שהמשחק ירוץ חלק בלי להתקע...אז לא כזה משנה לי אם אני לא אראה הכי יפה:)...העיקר שיהיה חלק שאני אוכל לתפוס מטרות נורמלי בכוונות :)

פורסם

גם לכם המשחק קורס אחרי כמה זמן?

פורסם

רק אחרי שהתקנתי את הדרייבר בטא האחרון (AMD) אז זה הפסיק לקרוס , הבנתי שגם ניווידיה שחררו משהו , ניסית?

פורסם

אצלי המשחק קורס אחרי חצי שעה-40 דקות, גם אחרי שינוי מקשים והגדרות. ההגדרות אמנם משתנות בסופו של דבר אבל זה צריך לעבור קריסה אחרי כל שינוי.

הדרייבר החדש של נווידיה באמת עוזר. עם הדרייבר הישן הקרטועים הרבה יותר גרועים.

פורסם
רק אחרי שהתקנתי את הדרייבר בטא האחרון (AMD) אז זה הפסיק לקרוס , הבנתי שגם ניווידיה שחררו משהו , ניסית?

אני התקנתי את הדרייבר החדש לפני שהתחלתי לשחק. אני חושד שזה בגלל האוברקלוק שלי.

פורסם

יש משהו שיעזור לכם.. לעבור לדרייבר 320.49 (התקנה נקייה ולא בטא) ולסגור את הדפדפן אחרי שנכנסים למשחק.

פורסם

אחרי שאתמול היו לי בעיות עם הורדת דרייבר הבטא, עכשיו הורדתי אותו, ופתאום הכרטיס הזקן שלי חזר לחיים ומריץ את המשחק על הגדרות בינוניות-גבוהות בצורה חלקה!

פורסם
יש משהו שיעזור לכם.. לעבור לדרייבר 320.49 (התקנה נקייה ולא בטא) ולסגור את הדפדפן אחרי שנכנסים למשחק.

זה עזר למישהו?

פורסם

כן. זה פורסם ברחבי הרשת.

פורסם

ידוע שדפדפנים מורידים FPS... זה היה ככה גם ב BC2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים