עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

שמע עם 0% NSF בטח שזה יקרה לך ... בלי INTERPOLATION, חוץ ממשחק בLAN אין סיכוי לשחק ככה חלק בשום משחק, פשוט משחקים אחרים לא מציעים אפשרות כזאת.

תשים 20% לפחות. אם זה עובד כמו שאני מבין אז אם יש לך פינג 70 ולאוייב פינג 70 אז ה20MS שזה מוסיף לדיליי שווים משחק חלק ופחות עצבים ודיוק יותר גבוה.

• תגובות 3k
  • צפיות 931.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

והם (EA) בסה"כ ציינו שהNETCODE לעולם לא יהיה מושלם... הם לא אמרו שהם הפסיקו לנסות לשפר אותו, בסה"כ ציינו את האמת ואמרו לכולם שידעו את זה...

לא חושב שהיינו מעדיפים שהם יגידו שהNETCODE שלהם מעולה ואז במשחק הראשון היינו מגלים שזה רחוק מהמציאות...

פורסם

כל הField Upgrades -

http://youtu.be/qqGARL9fWTs

הרבה דברים מפגרים לדעתי, בעיקר עם הsupport, מקווה שהם עוד ישנו את זה

פורסם

אלוהים ישמור, איזה סיבוך זה...

פורסם

יש הרבה מאוד אפשרויותאבל כמו שהוא אמר אני כבר צופה את העניין שבו מדיק, אנג'יניר וסאפורט יהיו בתוך טנק או בתוך איזה AMTRAC וזהו.. הם מנצחים את המשחק... כלומר למה לעשות את זה? זה פשוט יורד מכל העניין של להיות BATTLEFIELD, מה שאני אוהב עדיין בזה שהמשחק לא יהיה COD כל מיני דברים לא הגיוניים עתידניים בלתי אפשריים שקיימים במשחק, 242352352 אפגריידים שאף אחד לא יכול לפתוח את כולם...

פורסם

לעוד מישהו התווסף האייקון של ה-Exclusive Beta ב-Origin?

קצת מוזר שרק עכשיו זה מופיע אצלי כי קניתי את המשחק לפני יותר משבועיים. בכל מקרה... זה מתקרב :)

פורסם

הם מוסיפים את זה בהדרגה, יש אנשים שהופיע להם לפני חודש, יש כאלה שלפני שבועיים, אתה אחד שהופיע לו השבוע (או לפני זה ופשוט לא ראית).

אני הזמנתי במרץ (כן, טיפה הגזמתי :smile1: ) וזה הופיע לי אחרי חלק מהאנשים פה אז לא נראה לי שזה קשור לתאריך.

פורסם

הופיע לי עוד באוגוסט, אני בכלל לא הזמנתי את BF4.

פורסם

מ

כל הField Upgrades -

http://youtu.be/qqGARL9fWTs

הרבה דברים מפגרים לדעתי, בעיקר עם הsupport, מקווה שהם עוד ישנו את זה

רגע אז כל שחקן בוחר אחד מהקטגוריות האלה וזה משפיע רק עליו ? או שזה משפיע על כל הסקווד ?

ואם זה משפיע על כל הסקווד, אז מישהו יודע להגיד אם יש כמה שבחרו קטגוריה שונה אבל יש לכולם ספרינט, אם זה מוסיף 10%+10%+10%+10% למהירות ?

פורסם

אם זה עושה את זה אז יהיו לך אנשים שירוצו במהירות של QUAKE 3, לא נראה לי שהם כל כך מפגרים.

הופיע לי עוד באוגוסט, אני בכלל לא הזמנתי את BF3.

BF4*

יכול להיות שאנשים שהזמינו MOH/קבלו הזמנה דרך הפרימיום של BF3 היו בעדיפות ראשונה ורק אחרי זה אנשים שהזמינו את המשחק עצמו.

פורסם

דווקא ההבדל בין ריצה רגילה לבין SQUAD SPRINT בBF3 נראה לי מינימום 30% , לא?

פורסם

מישהו יודע אם החבילת פרימיום באה עם המשחק או שהיא רק תוסף וצריך לקנות את המשחק לבד כמו ב bf3, ומה ההבדל בינה לחבילה של הlimited edition עם china rising....

פורסם
מישהו יודע אם החבילת פרימיום באה עם המשחק או שהיא רק תוסף וצריך לקנות את המשחק לבד כמו ב bf3, ומה ההבדל בינה לחבילה של הlimited edition עם china rising....

כרגע אין חבילה אחת שכוללת גם את הפרימיום וגם את המשחק, אתה חייב לקנות בנפרד.

פרמיום זה כל ההרחבות כמו שאתה יודע, צ'יינה רייסינג זו רק אחת מהן וזה ההבדל בין פרימיום לבין החבילה עם הצ'יינה

פורסם

אמורה להיות בשחרור חבילה חוץ מהCHINA RISING ? או שכרגע אין הגיון לקנות פרמיום ?

פורסם
אמורה להיות בשחרור חבילה חוץ מהCHINA RISING ? או שכרגע אין הגיון לקנות פרמיום ?

בעתיד 99.99 אחוז שיהיה פירמיום אדישן, שזה המשחק + פרימיום ביחד ומבחיר מוזל, אבל זה יהיה עוד שנה מינימום לפי דעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים