עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

אתה צודק,אבל זו החלופה הכי טובה כרגע.

• תגובות 3k
  • צפיות 931.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי מה שכתוב תיקנו.

פורסם

למעשה צויין שניהול הבאטלוג יתבצע באמצעות Origin עצמה (מעניין) ולא יהיה יותר צורך בפלאגינים, אך זה טרם נכנס לתוקף.

פורסם

לא בדיוק תיקנו, אבל close enough...

"Removed requirement for Google Chrome plug-in support as Origin now provides that functionality"

זה נשמע שהם פשוט משתמשים עכשיו בדפדפן המובנה באוריגין וכשמריצים את המשחק זה מה שקופץ במקום בדפדפן הרגיל.

פורסם

לא בדיוק תיקנו, אבל close enough...

"Removed requirement for Google Chrome plug-in support as Origin now provides that functionality"

זה נשמע שהם פשוט משתמשים עכשיו בדפדפן המובנה באוריגין וכשמריצים את המשחק זה מה שקופץ במקום בדפדפן הרגיל.

פורסם

אצלי עדיין קופץ חלון/טאב dedicated של כרום.

פורסם

כי זה עדיין לא פעיל, כנראה מחכים לרגע האחרון כדי להפעיל את הפיצ'ר הזה

"You will be able to download and update your Battlefield 4 client now, but this feature will be activated at a later date"

פורסם

אכן.

פורסם
תשתמשו בBattlelogium

הורדתי, התקנתי, אבל מה זה נותן לי שהדפדפן לא? זה פשוט פותח לי דפדפן עם באטלוג בלי כל הפיצ'רים של דפדפן...

כל עוד אני עוד יכול להשתמש בדפדפן אני לא רואה סיבה להשתמש בזה

פורסם

אבל אמרת שהדפדפן לא נותן לך להשתמש בו בגלל שהפלאגין לא עובד,שזאת בעצם המטרה של התוכנה הזאת.

פורסם

כרגע עוד עובד

פורסם

הכרום התעדכן לגירסה 45 וכעת NPAPI אינו נתמך כלל, מה שאומר שהבאטלוג אינו נתמך. עד ש DICE יחליטו לאפשר את הטעינה של המשחק ודפדפן השרתים מאוריג'ין עצמה, ככל הנראה שאצטרך להתקין פיירפוקס (בעעעע).

פורסם

אז עכשיו אפשר להתחיל להשתמש ב battlelogium...

אגב יש בהגדרות של באטלוג הגדרה של plugin free game launch תפעיל ותנסה אם זה עובד

פורסם

כעת עובד, למי שעדיין לא - יש לבצע logout מהבאטלוג (לא מאוריג'ין) ולהתחבר מחדש והאפשרות תופיע.

פורסם

אחרי העדכון אצלי הבאטלוג סוף סוף עובד בדפדפן (edge).

ובסך הכל אני אישית אהבתי את המפה בלילה :-)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים