פורסם 2015 בספטמבר 110 שנים למעשה צויין שניהול הבאטלוג יתבצע באמצעות Origin עצמה (מעניין) ולא יהיה יותר צורך בפלאגינים, אך זה טרם נכנס לתוקף.
פורסם 2015 בספטמבר 110 שנים לא בדיוק תיקנו, אבל close enough..."Removed requirement for Google Chrome plug-in support as Origin now provides that functionality"זה נשמע שהם פשוט משתמשים עכשיו בדפדפן המובנה באוריגין וכשמריצים את המשחק זה מה שקופץ במקום בדפדפן הרגיל.
פורסם 2015 בספטמבר 110 שנים לא בדיוק תיקנו, אבל close enough..."Removed requirement for Google Chrome plug-in support as Origin now provides that functionality"זה נשמע שהם פשוט משתמשים עכשיו בדפדפן המובנה באוריגין וכשמריצים את המשחק זה מה שקופץ במקום בדפדפן הרגיל.
פורסם 2015 בספטמבר 110 שנים כי זה עדיין לא פעיל, כנראה מחכים לרגע האחרון כדי להפעיל את הפיצ'ר הזה"You will be able to download and update your Battlefield 4 client now, but this feature will be activated at a later date"
פורסם 2015 בספטמבר 110 שנים תשתמשו בBattlelogiumהורדתי, התקנתי, אבל מה זה נותן לי שהדפדפן לא? זה פשוט פותח לי דפדפן עם באטלוג בלי כל הפיצ'רים של דפדפן...כל עוד אני עוד יכול להשתמש בדפדפן אני לא רואה סיבה להשתמש בזה
פורסם 2015 בספטמבר 110 שנים אבל אמרת שהדפדפן לא נותן לך להשתמש בו בגלל שהפלאגין לא עובד,שזאת בעצם המטרה של התוכנה הזאת.
פורסם 2015 בספטמבר 110 שנים הכרום התעדכן לגירסה 45 וכעת NPAPI אינו נתמך כלל, מה שאומר שהבאטלוג אינו נתמך. עד ש DICE יחליטו לאפשר את הטעינה של המשחק ודפדפן השרתים מאוריג'ין עצמה, ככל הנראה שאצטרך להתקין פיירפוקס (בעעעע).
פורסם 2015 בספטמבר 210 שנים אז עכשיו אפשר להתחיל להשתמש ב battlelogium...אגב יש בהגדרות של באטלוג הגדרה של plugin free game launch תפעיל ותנסה אם זה עובד
פורסם 2015 בספטמבר 210 שנים כעת עובד, למי שעדיין לא - יש לבצע logout מהבאטלוג (לא מאוריג'ין) ולהתחבר מחדש והאפשרות תופיע.
פורסם 2015 בספטמבר 210 שנים אחרי העדכון אצלי הבאטלוג סוף סוף עובד בדפדפן (edge).ובסך הכל אני אישית אהבתי את המפה בלילה :-)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.