פורסם 2015 בפברואר 1910 שנים אני יודע שיש פה הרבה ח'ברה שהם BF Hardcore , אז מה חוות הדעת הנוכחית על BFH?דעתכם מעניינת.תודה.
פורסם 2015 בפברואר 1910 שנים לפי דעתי סה"כ הוא עושה רושם טוב, ואני די מבסוט עליו.נכון, שקצת מבאס שאין שם כלים גדולים וחזקים כמו טנקים ומטוסים,אבל סה"כ לפי דעתי הגרפיקה שופרה, והוא עובד יותר חלק ונעים שכזה :-)
פורסם 2015 בפברואר 2610 שנים שלום לכולם,אף פעם לא קניתי איזו הרחבה של BF4 אלא שיחקתי כל הזמן באותן מפות רגילות שהגיעו עם המשחק.איזו הרחבה לדעתכם הכי שווה והכי כדאי לי לקנות?
פורסם 2015 בפברואר 2610 שנים אני אומר הכי שווה לקנות את הפרימיום עכשיו(!) באמאזון כי הוא במחיר של הרחבה אחת($15):http://www.amazon.com/Battlefield-Premium-Service-Online-Game/dp/B00EP13M28תשתמש בכתובת בארה"ב,עם עדיפות לאוריגון כי שם אין מסים.
פורסם 2015 בפברואר 2710 שנים תודה על התגובה, באמת נראה משתלם.אבל אף פעם לא קניתי באמזון.למה צריך כתובת בארה"ב? אין לי כזאת. אי אפשר לפתוח משתשמש רגיל עם הכתובת שלי בארץ?דרך אגב המשחק שלי גם ככה נמצא באוריג'ין.
פורסם 2015 בפברואר 2710 שנים דברים דיגיטליים מאמאזון אפשר לקנות רק עם כתובת תשלום אמריקאית.פשוט תפתח חשבון חדש ותשים סתם כתובת מארה"ב.לא צריך VPN או משהו כזה
פורסם 2015 בפברואר 2710 שנים אני קונה המון מאמזון ואכן חייב כתובת של אמצעי תשלום אמריקאיתלמעשה השתמשי בכתובת המקורית שלי רק עם מיקוד שונהMevaseret zion, FL 33111גם את BF4 וגם את הפרימיום קניתי מאמזון, הכל עובד נהדר עד היום. אין לך מה לחשוש.
פורסם 2015 בפברואר 2710 שנים לא יודע, הגדרתי את זה לפני כמה שנים..אבל אף פעם לא היה לי מס קנייה וקניתי מעל ל 30 פריטים בשנים האחרונות
פורסם 2015 בספטמבר 110 שנים היום שוחרר עדכון למשחק ובנוסף גם המפה Zavod בגירסתה הלילית לכלל המשתמשים ובחינם. יש צורך לחפש בחנות של Origin ולהתקין את ההרחבה "Night Operations".לרשימת השינויים/תוספות/תיקונים בפאץ' החדש למשחק - http://bit.ly/bf4summerpatchnotes נערך 2015 בספטמבר 110 שנים על-ידי ALÞHA
פורסם 2015 בספטמבר 110 שנים את הפלאגין של הבאטלוג כבר תיקנו? (למי שלא יודע הוא לא עובד על edge ויפסיק לעבוד בכרום החל מגירסה 45)
פורסם 2015 בספטמבר 110 שנים אני לא צריך להוריד פלאגין צד ג' כדי לשחק במשחק, אני צריך לקבל תמיכה רשמית של המפתחת. אם הם החליטו שהמשחק עובר דרך הדפדפן אז שידאגו לסדר את הפלאגין שלהם בכל הדפדפנים המודרניים.ובלי קשר, נבדוק את זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.