פורסם 2015 בפברואר 210 שנים לא.תכנס לStore באוריג׳ין,קשה לפספס,יש מלא מודעות ששולחות אותך לעמוד של המשחק ומימין לתמונה יש בקטן אופציה לפרילואד של הבטא.
פורסם 2015 בפברואר 210 שנים באיחור של שעה, אפשר לעשות PRELOAD למשחקכנס לאוריגין סטורBATTLEFIELD HARDLINEבאמצע המסך יהיה כתוב "Pre-load the Battlefield Hardline beta!"עריכה: מוריד לי על מהירות כמעט מלאה 9-10 מגה לשנייה נערך 2015 בפברואר 210 שנים על-ידי Kirma
פורסם 2015 בפברואר 210 שנים מה? איך לי זה מוריד כל כך לאט?אני בהוטנט אם זה משנה,בסטים הוא כן מוריד לי על 12 מגה לשנייה,עכשיו אני על 4 מגה לשנייה באוריג'ין.עשית משהו מיוחד בהגדרות?
פורסם 2015 בפברואר 210 שנים תודה לעוזרים אני מוריד ... כרגע על 4 מגה +-אגב רוב הסיכויים שאפשר לשחק עם פרוקסי קוריאני ( עבד לי בבטא הקודמת וגם בPRELOAD של באטלפילד וטיטיאןפול )
פורסם 2015 בפברואר 210 שנים בזק בלאומי + הוט.. לא שום דבר. סיים להוריד את המשחק אני אנסה עם VPN אמרקאי בעבר זה הצליח לי
פורסם 2015 בפברואר 210 שנים אני חושב שזו אותה שעה לכל העולם,11 בבוקר מחר.אגב,הבאטלוג עלה,יש כמה שמשחקים כרגע,אפשר לראות את המפות,הרכבים,המודים ועוד , למרות שכל אלו כבר ידועים.
פורסם 2015 בפברואר 310 שנים בדקתי שוב עם VPN, עדיין לא עובדיכול להיות ש VPN כבר לא עובד על ה ORIGIN ? והמשתמש בעצם חתום על ארץ מסוימת ?המחירים בחנות עדיין היו באירו אבל חלק מהדברים היו כתובים בקוריאנית.. מוזראין צורך לציין שהתוכנה הייתה כבויה לחלוטין לפני שהתחברתי ל VPNגם עם VPN קוריאני, אמריקאי ובלי, יש לי את ההודעה שהמשחק יהיה זמין בשעה 11 AMלפי איזה אזור זמן??עוד רבע שעה נדע אם זה לפי שעון ישראל..
פורסם 2015 בפברואר 310 שנים למישהו יש מושג איך מסדרים את ה PunkBuster"Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBusterRECONNECTEA HELP"התקנתי את ה punkbuster החדש מהתיקיהC:\Program Files (x86)\Origin Games\BFH Beta 2\__Installer\punkbuster\redistוכמובן הגדרתי ב PunkBuster v3.8 את המשחק Battlefield 4 שמכוון לתיקייה של ה Hardline beta 2עדיין לא עובד.. מישהו ?
פורסם 2015 בפברואר 310 שנים ניסיתי.. הגירסא האחרונהבסוף מחקתי את המשחק והתקנתי מחדשמסתבר שאם במהלך ההתקנה מבטלים את הוי מהתקנת PUNKBUSTER צריך להתקין את המשחק מהתחלהFirst off; if you are installing the game for the first time, you need to have the tick box for "Install Punkbuster" marked. You may have this installed already with BF4 or BF3 but you need to have this marked in order to avoid problems. If you have already installed the game: 1. Reinstall the game and make sure they don’t uncheck “install PunkBuster” 2. Run PBSetup on their game install - C:\Program Files (x86)\Origin Games\BFH Beta 2\__Installer\punkbuster\redist (this is usually the default directory.
פורסם 2015 בפברואר 410 שנים שיחקתי אתמול במפה אחת בלבד בשם DUST BOWL.המשחק מרגיש שונה לחלוטין מ-BF4. כלומר הגרפיקה שונה לגמרי, המשחקיות שונה.איך שיורים, רצים, נהרגים. הם עשו משהו די שונה.כל הקטע של הנקודות בסוף משחק ממש נחמד, אינפוגרפיק כזה, הרבה יותר קליט, גדול, ברור.הם עשו שיפורים לעומת BF4 בממשק משתמש שזה מאוד נחמד.ראיתי גם שכאן האופציות שונות בשדרוגים, אתה פותח לך אפשרויות לשדרוגים אבל הם לא זמינים לך. צריך לקנות בכסף. מאוד נחמד, מאתגר.רק לא הבנתי איך בדיוק השיטה הכי טובה להרוויח כסף.הם נתנו הודעות כאלה לגבי לחצנים, הוראות וכו' אבל לגבי כסף לא ראיתי שום הודעה, שום הסבר. חבל כי זה בין הדברים החשובים והבסיסיים לדעת במשחק הזה.אני לא יודע אם הוא שווה את המחיר שלו ב-PRE-ORDER כי עבורי הוא ממש שונה מ-BF4. אולי צריך להתרגל.
פורסם 2015 בפברואר 410 שנים אולי תמשיכו את רוב הדיונים על הרדליין בשרשור אחד ?http://hwzone.co.il/community/threads/558857-Battlefield-Hardline-Open-Beta-מתחיל-ב-3-לפברואר/page2?p=5013679#post5013679
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.