עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

שמעו.. למצוא את הדיסקיות לא קל כמו שזה נשמע. אני שלוש שעות כבר חורש את כל המפות ואין כלוםםםם

• תגובות 3k
  • צפיות 931.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
So I've spent 3+ hours looking for dog tags with no luck, and I'm sure some of you have spent more. This is not meant to help you find them faster, but instead to calm your rage. What I did was remember main spawn locations of the dog tags by looking at the pictures or watching a video walkthrough of their location (I can't find the link to the videos but they were very helpful, as the pictures were very hard to understand). Once you know a few locations per map, just play the game normally. But when you are near one of the locations, check and see if a dog tag is there. If not, just keep playing the game. This helps you avoid dog tag servers (filled with unwanted killing and selfish admins), and keeps your skill and k/d the same (if you care about that stuff). After only half an hour of doing it this way, I found one on Hangar 21. I was pretty lucky, and I'm not saying you'll find it as fast as I did, but I was not wasting time looking for dog tags. So I hope this helps calm your rage! :)

http://imgur.com/a/hzBRN

פורסם

סוף סוף יש הצדקה לשרתי ה NO KILL... :facepalm:

פורסם

כן, הא... הבעיה עם השרתים האלה שהדיסקית מופיעה פעם אחת בלבד בו זמנית ואחרי שמישהו אוסף אותה לוקח לה 5-10 דקות להופיע שוב איפשהו על המפה. אז אם אתה משחק בשרת של 20-30 אנשים יהיה ממש בלאגן עם זה וסיכוי נמוך שתצליח למצוא משהו בזמן סביר.

מה שיותר מציק לי כרגע זה ש- 90% מכל השרתים שמריצים את המפות מההרחבה החדשה מריצים שרתי doghunt עם no kill. אני לא מוצא שרתים שאפשר גם לשחק בהם וגם מידי פעם להסתובב ולחפש את הדיסקית

פורסם

אני כבר דיי מיואש מהחיפוש המפגר הזה, כמה שעות ולא הצלחתי למצוא שום דיסקית!

פורסם

גם אני די מוותר על הקשת הזאת זה לא נראלי שווה את הזמן..

פורסם

אחרי שסיימתי את כל ה PHANTOM ASSIGNMENT הצלחתי למצוא אחד ב HANGER 21 תוך כמה דקות :)

אולי חייבים לסיים את המשימות לפני שאפשר למצוא את הדיסקיות

פורסם

סוף סוף :D

Desktop_2014_12_03_10_55_02_665.png

פורסם

מזל טוב :)

אגב קיבלתי אישור מהחברה ברדדיט שלא צריך את המשימות כדי למצוא את הדיסקיות, יש הרבה שהשיגו אותם בלי המשימות.

לי יש עוד דרך ארוכה עד הקשת. טוב נו לפחות נראה שההריגות של ה main battle tank משתכללות גם למשימה של הריגות מחומרי נפץ, ככה שזה קצת, טיפ טיפה, מקצר לי...

פורסם

תגידו, ניתן למחוק DLC מסויים של המשחק?

אני רוצה לפנות קצת מקום ב SSD :(

פורסם

fזה מה שאני עשיתי, כנס לתיקייה של המשחק ותמחק חבילת הרחבה לפי בחירתך.

פורסם

תודה :)

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

merry christmas lol

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הרגע הזה שאתה מגלה שיש לך מעל 100 battlepacks.. ישבתי עד 1 בלילה לפתוח את כולן, כמו מתנות לקריסמס :hat:

פורסם

טוב, אחרי שהייתי חייב באופן בהול לפנות קצת מקום ב SSD בניתי תוכנה קטנה בעבר שיוצרת MKLINK של ההרחבות לכונן אחר

במילים אחרות מפנה מקום ב SSD ומעבירה את ההרחבות לכונן אחר

http://kirmaa.blogspot.co.il/2015/01/bf4-dlc-mover-available-now.html

הסרטון של BF3 ניסיתי לצלם סרטון נוסף, אבל לצערי התוכנה שאני משתמש לא עובדת ב Win10

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים