פורסם 2014 בנובמבר 2410 שנים הצליחו להכינס לחדר ויש את הסיסמא יש כאן שלושה אנשים שיכולים לעזור לשחרר את הקשת?
פורסם 2014 בנובמבר 2410 שנים יש לך מושג אם צריך לזה משהו מיוחד? אם זה רק דיסקית של השבב מהחדשות שהוספו אין לי בעיה לשחק קצת ולמצוא אחת.כמובן יש פרימיום. זה הגבלה שאני מכיר...
פורסם 2014 בנובמבר 2410 שנים שלב 1 :צריך 4 אנשים שלכל אחד מהם יש את הדיסקית של המפות של פיינל סטנד:1 עם הדיסקית של האנגר 211 עם הדיסקית של גיאנט אוף קאריליה1 עם הדיסקית של האמרהאד1 עם הדיסקית של אופריישן ויידאוטשלב 2: לכל השחקנים צריך להיות את הצבע על הנשק של הפאנטום( בצבע ירוק צהוב בצורה אשר דומה לקשקשים של דג מצורפת תמונה)שלב 3: לכל השחקנים צריכים שצבע המדים של השחקן יהיה הפאנטוםשלב 4: לכל השחקנים צריך להיות בנוסף הדיסקית של אחת המפות את הדיסקית של פאנטוםשלב 5: כל השחקנים צריכים לסיים את כל 3 המשימות של התכנית פאנטוםהשלבים לא חייבים להיות בסדר הזה אבל כולם חייבים לקרות באותו הזמן נערך 2014 בנובמבר 2410 שנים על-ידי roeebaeloha
פורסם 2014 בנובמבר 2410 שנים אהה באסה, את הדיסקיות לא יהיה בעיה להשיג, אבל לא השלמתי את המשימות של הפאנטום. הייתי שמח לקבל את הקשת...
פורסם 2014 בנובמבר 2410 שנים לא קשה, סתם לוקח זמן שאין לי ממש להשקיע. במיוחד עכשיו עם dragon age inquisition התחלתי להשלים את המשימות... נשאר: 198 הריגות עם טנק 172 הריגות עם אקדח 20 הריגות עם מטוס 2 shotgun ribbon במהלך משחק אחד 93 הריגות עם LMG 35 הריגות עם חומרי נפץ 25 roadkills למצוא את הפאקינג דיסקיות. אני כבר שעתיים מחפש דיסקית מח****ת אחת יש עוד זמן נערך 2014 בנובמבר 2410 שנים על-ידי IlanF
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.