עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

ובגלל שנוסטלגיה זה דבר מאד חזק.

• תגובות 3k
  • צפיות 931.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מבדיקה קצרה נראה כאילו יש שיפור מורגש, יש עוד באגים שהם צריכים לסדר אבל לפחות עכשיו אפשר לשחק.

פורסם

אפשר לקנות את המשחק?

פורסם

כן השיפור הוא מורגש..

שימו לב לאופציה החדשה באפשרויות שנותנת לעלות את הטיק רייט

Low - 15HZ

Medium - 25HZ

High - 30HZ

פורסם

איזה לשחק? איפה? אף אחד לא רוצה לשחק היום :P

Utx3t3C.png

פורסם

הם הוציאו עדכון שרתים ונראה כאילו לא הכל חזר, בכללי גם אין הרבה שחקנים.

השיפור שדיברתי עליו הוא כשהעברתי ל HIGH, אם אתם משחקים במפות קטנות אז אל תנסו יותר מ 32 שחקנים כי גם 30HZ לא יספיק כל כך (ניסיתי 48 והיה אפשר להרגיש פספוסים של המשחק). במפות גדולות הבעיות פחות מורגשות כי יש פחות מפגשים מרובי שחקנים (למרות שכנראה מידי פעם ירו בכם שאתם מאחורי קיר).

זה שיפור גדול ואת האמת לא נראה לי שהם יצליחו לעלות מעל זה בלי לגרור הרבה בעיות נוספות.

פורסם

טוב לדעת... בדיוק ניסיתי להתחבר לשרת TDM 64 שחקנים (וכמובן שהמשחק לא רוצה לעלות :()

אני אנסה יותר מאוחר במפה יותר קטנה, בתקווה שהמשחק יעבוד לי

פורסם
פורסם

עוד לא שיחקתי מאז העדכון, אבל זה נראה מרשים.

סוף סוף רואים תוצאות לכל הדיברים על התיקונים.

פורסם

דיליי של 150ms עם פינג של 50ms זה לא מדהים במיוחד אבל זה הרבה יותר טוב מהרבע שניה שהיה לפני זה. אם מתחשבים בזה שהפינג שלי הוא יותר בסביבות ה 80 (לפחות זה מה שהיה כשבדקתי את העדכון) זה הגיוני שעוד היו לי מקרים שדברים לא עבדו 100% (וגם זה רק ב TDM ומפה קטנה עם הרבה מאוד אנשים, במצבי משחק עם מפות גדולות יותר התקשתי למצוא בעיות). בכללי עכשיו אפשר לשחק ולהנות וברוב המוחלט של המקרים אם מתים זה כי מפשלים ולא כי המשחק עשה הפסקת חירבון ולא התעדכן בזמן.

פורסם

הללויה :D

פורסם

איך הפיתוח של Dice על BF4 מושפע מהצורך של EA להשקיע ב-E3?

פורסם

הם צריכים להתמקד ב SW:BF, MIRRORS EDGE ו BF:HARDLINE, להיות בטוחים שאין פשלות בהצגה של המשחקים (ראה BF4, AC4 ועוד כמה משחקים ב E3 2013).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים